Samozrejme... aj s tebou suhlasím nie len ja,ale aj pán servisant - po dnešnej "skúsenosti".
Ja som bol totiž dnes kvôli tomu v servise objednaný.Chlapi sa maximálne snažili zistiť,o čo ide !
Zavolali mi,aby som prišiel presnejšie povedať,čo to vlastne robí,lebo diagnostika je OK a zvuk je tiež vporiadku...
Prišiel som teda do dielne za pánom majstrom a vysvetlil túto našu záhadnú "závadu(?)".
Všetko som mu dopodrobna vysvetlil o čo ide a urobili sme skúšobnú jazdu.No smola bola hlavne v tom,že pri odchode z dielne to sice 2x urobilo,no potom ani za pána Jána nechcel "čvirikať" .Bohužial to bolo tak slabo počuť,že samozrejme to hneď majster nezaregistroval počas tých cca 30metrov pri rozbehu . No keďže ja už viem o aký zvuk ide,už som očakával,kedy to začne,takže počas tých asi 30 metrov som to zaregistroval.Bohužial, bola čaptanica na cestách,takže hluk bol znateľne väčší v aute ako to býva inokedy-za sucha zvykom.
Priznal som sa mu ,že to rozoberáme tu-na českom fore a tak trochu aj na slovenskom.Možno,že sem zavíta a prečíta si toto vlákno.Nezabudol som totiž povedať aj to,že to robí viacerím z nás a dokonca aj kolegovi tu na fore s r.v. 2010...
Keďže som mu hovoril aj možné príčiny,ktoré tu spomíname (vrátane napnutého remeňa), tak mi zatial pre istotu trochu povolil klinový remeň a uvidím,či to bude aj naďalej robiť.
Zatial sme sa dohodli tak,že ak bude trochu suchšie a bude to robiť naďalej,tak sa tam hned zastavím a sadne si vedla mňa pán opravár a dúfam,že sa prejavý aj vtedy ten zvuk...
Jasné,že je ťažko opraviť niečo,čo sa správa tak,ako by sa nič nedialo..-veď to sami poznáme.
Chlapi ! Ale-Musím však pochváliť a vyzdvihnúť ústretovosť servisu a ochotu tu v BB pri Tescu-"Autocar" ktorí sa snažili nájsť za každú cenu tú "poruchu"(ak je to vôbec porucha) a toto si vážim naozaj