LED světla- denní svícení
Re: LED světla- denní svícení
asi vim ktery myslis, ale pro jistotu mohl bys mi prosim poslat fotku at nefikam jiny.dekuju
Jestli máš zkoušečku, tak ho změř, tu izolaci propíchneš lehce tím měřákem. Fotky tu neumím vkládat, jinak bych to fotnul.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
fotene smerom od batnika. Ja som nic nenarezaval. Konektor som vytiahol. Na jeho vrchu je biely plast, ktory treba srubovakom vypacit a on sa vysunie asi cca 2mm (cely nevyjde, ani nemusi - drzi tie kovove konektory na konci kablov). Potom som len vytiahol ten kabel aj s jeho kovovym koncom, cincom, samicou, ci jak sa to vola
a tam som to zapojil - vyhol som jednu stranu pliesku, strcil koniec cerveneho kablu, naspat zahol a strcil do konektora. Vybavena vec 

- Přílohy
-
- dayl.jpg
- cerveny kabel je od daylightu
- (205.06 KiB) Staženo 2645 x
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
To je přesně on, akorát já ho mám plný drátů, nemám tam vůbec volno.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Pozbavoval som sa zbytocnej elektroniky, preto je tam tak volno 

[attachment=0]Untitled.jpg[/attachment]
Tech cernejch dratu tam je vic, proto jsem vyzadoval foto. Zakrouzkoval jsem doufam ten spravny:).
A diky za vyceprvajici postup pri zapojeni
BTW: zda se mi ,ze ti podle fotky nesedi viko presne na vzduchovem filtru, mozna to jen tak vypada ...
Tech cernejch dratu tam je vic, proto jsem vyzadoval foto. Zakrouzkoval jsem doufam ten spravny:).
A diky za vyceprvajici postup pri zapojeni
BTW: zda se mi ,ze ti podle fotky nesedi viko presne na vzduchovem filtru, mozna to jen tak vypada ...
- Přílohy
-
- Untitled.jpg
- (218.62 KiB) Staženo 2586 x
az som sa na te vzduchovy flter pozrel
vsetko sedi a je zaklapnute spravne
a hej, samozrejme si zakruzkoval spravny

a hej, samozrejme si zakruzkoval spravny
Tak jsem koupil tyhle světla- http://www.tipa.eu/cz/mlhova-svetla-sve ... /d-130984/ Akorát nevim kudy protáhnu do kabiny 5 žilovej(tlustej) kabel se zeleným konektorem na spínač mlhovek? A jak vypnout automatické rosvěcování světel po nastartování? Avensis T25 1.8l r.v.2007.Zkoušel jsem vytahovat relátka pod volantem.Jsou tam tři,který přicházej v úvahu.Při vyndání dvouch se nestalo nic.Při třetim- světla se nerosvítila automaticky,ale při ručnim rosvícení se nerosvítila přístrojovka a zase svítily kontrolky ABS a posilovače řízení.
Avensis T25 combi 1.8, 2007....Ex CarinaE 1.6(96)
Tak jak vypnout automati rozsvěcování nevím, ale já to na spínač mlhovek připnul na kabel který je u mlhovky, tedy v nárazníku na kabel a ne v kabině.vity píše:Tak jsem koupil tyhle světla- http://www.tipa.eu/cz/mlhova-svetla-sve ... /d-130984/ Akorát nevim kudy protáhnu do kabiny 5 žilovej(tlustej) kabel se zeleným konektorem na spínač mlhovek? A jak vypnout automatické rosvěcování světel po nastartování? Avensis T25 1.8l r.v.2007.Zkoušel jsem vytahovat relátka pod volantem.Jsou tam tři,který přicházej v úvahu.Při vyndání dvouch se nestalo nic.Při třetim- světla se nerosvítila automaticky,ale při ručnim rosvícení se nerosvítila přístrojovka a zase svítily kontrolky ABS a posilovače řízení.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Já ale mlhovky na autě nemám.Takže ten kabel tam natáhnout musím,pokud budu chtít používat funkci mlhovek.
Myslím, že i když je na autě nemáš tak kabel tam natažený je. Nebo já mám natažené kabely i na to co nemám. Spínač přední mlhovky na páčce u volantu máš?vity píše:Já ale mlhovky na autě nemám.Takže ten kabel tam natáhnout musím,pokud budu chtít používat funkci mlhovek.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Ne spínač nemam.Přinejhoršim provrtam dirku.Hlavní problém,vypnout auto rosvěc. světel.
Naposledy upravil(a) vity dne čtv 30.07.2015, 21:01, celkem upraveno 1 x.
Jestli nemáš spínač tak k těm světlům je univerzální spínač. Přivedeš na něj jen + z pojiskovky. To automatické svícení nevím. Snad se zeptat v servise.vity píše:Ne spínač nemam.Hlavní problém,vypnout auto rosvěc. světel.
Tak jsem je přimontoval do nárazníku, hrozná práce,ale pokud chci aby kopírovaly krytky mlhovek (který jsem koupil za 800kč vč.pošt.) tak směřujou do stran.Měl jsem tam jen záslepky.Na denní svícení by to nemělo vadit,ale na mlhovky jo.Ten kabel na spínač mlhovek je krátkej.Takže jedině ho nastavit.Otvor od motoru do kabiny je vedle posilovače brzd.Automatické rosvěcování všech světel ( i zadní) po nastartování motoru se mě ještě nepodařilo vypnout.Kdyby se rosvěcovali jen přední.Nechápu proč i zadní? Pokud to u T25 FL určených pro ČR nejde vypnout?Nechápu.To spínané plus v krabičce jak je popsáno v předešlích obrázcích, nemam žádnej konektor s drátkama.Jsou tam jen pojistky a relátka.Taže hledat jinde.
Ta automatika u světel vypnout nejde.... Zjišťoval jsem si to všude možně, ale prý je to přímo součást řídící jednotky a není možné to nějak rozumně obejít. Prostě jsem si zvyknul před nastartováním přepnout světka na obrysovky a současně se mi sepne i dodělané denní svícení.vity píše:...Automatické rosvěcování všech světel ( i zadní) po nastartování motoru se mě ještě nepodařilo vypnout.Kdyby se rosvěcovali jen přední.Nechápu proč i zadní? Pokud to u T25 FL určených pro ČR nejde vypnout?.....
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07