LED světla- denní svícení

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Onyk
Navigátor

Re: LED světla- denní svícení

Příspěvek od Onyk »

Ahoj, funguje v pořádku - spokojenost.
Montáž - SZ.

Mimochodem, teď jsem si ještě nechal dodělat trojblik a přisvěcování mlhovkami do zatáčky. 8)
Toyota Corolla 1.6 HB, 2003; Sygic 17.6 + Waze 4.48; Xiaomi Mi 8 Lite; NTB Lenovo T410 - Win 7 + Firefox 65.0.2
lukas8738
Řidič

Příspěvek od lukas8738 »

neriesil to niekto z fora na avine takto?
vyzera, ze su tam pouzite klasicke okruhle s priemerom 70mm, no vlozene do banky akoby z hmlovky
IMHO, videl som par avin, ktore mali daylight pod hmlovkou, hej, splna to normu, ale na moj vkus je to uz nizko. Teda, ze prv som na nu pozeral, ze jej nesvietia svetla, ze uz soferovi blinknem ale az po chvili som tam zabadal dole daylight :biggrin:
Přílohy
ave.jpg
(53.69 KiB) Staženo 2337 x
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
Citron
Řidič

Příspěvek od Citron »

lukas8738 píše:neriesil to niekto z fora na avine takto?
vyzera, ze su tam pouzite klasicke okruhle s priemerom 70mm, no vlozene do banky akoby z hmlovky
IMHO, videl som par avin, ktore mali daylight pod hmlovkou, hej, splna to normu, ale na moj vkus je to uz nizko. Teda, ze prv som na nu pozeral, ze jej nesvietia svetla, ze uz soferovi blinknem ale az po chvili som tam zabadal dole daylight :biggrin:
Nad tímhle jsem také uvažoval, ale nakonec to mám dole, problém s tím neměli ani na stk, ani dopraváci. Potřebnej rozestup a výšku to má v toleranci, takže nevidím problém. Vedle mlhovek bych taky něco dal když je tam místo, otázka času co tam skončí :lol:
Bez názvu.jpg
(183.22 KiB) Staženo 2267 x
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
lukas8738
Řidič

Příspěvek od lukas8738 »

Tot spravna otazka :) na co boli tie otvory vedla hmloviek povodne navrhnute?
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

naporove chladenie brzd na 99%
Lišák
Řidič

Příspěvek od Lišák »

A proto je za jedním nádobka ostřikovačů a za druhým sání???
Toyota Avensis T25, 2.4, 120 kW Obrázek
Lexus IS200, 2.0, 114 kW Obrázek
ex Toyota Corolla E12, 1.6, 81 kW
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

nie je tam vedenie vzduchu "hadicou"?
ak nie, tak beriem spat.
jahoda
Člen Týmu

Příspěvek od jahoda »

@citron: jak se jmenujou ty denni ledky co tam mas? Jsi s nima spokojeny?
TOYOTA AVENSIS T25 2006 COMBI 2,2 D-CAT 130 kW Obrázek
Citron
Řidič

Příspěvek od Citron »

jahoda píše:@citron: jak se jmenujou ty denni ledky co tam mas? Jsi s nima spokojeny?
kupoval jsem je v Lounech kde už teda nebydlím, ale jsou to tyhle http://www.autodily-hp.cz/zbozi/3959/Le ... -28LED.htm
Jinak je mám cca 2,5 roku a svítej v pořádku, jsou lehce zaoblené,takže padnou na tvar nárazníku.
Maj funkci,ale to asi většina, že po otočení klíčku se rozsvítěj a když zapnu obrysovky tak zhasnou. Ale dost často vídám že v noci autům svítěj i denní,což je dost nepříjemný.
Demon
Manager Týmu

Příspěvek od Demon »

Onyk píše:Mimochodem, teď jsem si ještě nechal dodělat trojblik a přisvěcování mlhovkami do zatáčky. 8)
Ten trojblik sis nechal dodělat, nebo oddělat?
Já bych tipl druhou variantu, bo je to totální chujovina, a ještě z toho mnozí recenzenti dělají nepřekonatelnou fíčuru (rozuměj auto, které nemá trojblik je u nich na odpis). Mě to absolutně nevyhovuje.
Chci začít blikat, kdy chci, a skončit blikat přesně v okamžiku, kdy chci. Zajímalo by mne, kolik lidí by si koupilo auto, které ještě 3x otočí volantem poté, co řidič přestane volantem otáčet. Mnohokrát se mi u trojbliku stalo, že jsem do páčky blinku nechtěně zavadil a furt jsem nevěděl, jestli se páčka po "ťukesu" vrátila, nebo ji musím vrátit já, takže jsem pak blikal několikrát vlevo vpravo ... opruz. Úplná marketingová chujovina, škrabka pod víkem nádrže je oproti tomu geniální (chápej neškodný) nápad.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

Demon píše: škrabka pod víkem nádrže je oproti tomu geniální (chápej neškodný) nápad.
a pohled na majitele Skody Rapid kterej ma auto pokryty ledovkou a nemuze se ke skrabce dostat je knezaplaceni :-)
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Onyk
Navigátor

Příspěvek od Onyk »

Se svojí už druhou Toyotou jsem spokojenej, za Simlpy clever měnit nehodlám! ;-)
Ale napíšu ti několik situací, kdy používám trojblik mnohokrát za den:
Přejíždění na víceproudé silnici z pruhu do pruhu, výjezd z kruhového objezdu, při předjíždění jednoho vozidla, skutru nebo cyklisty.
Vždy jen ťuknu do páčky na jednu či druhou stranu a je to - vyjde to akorát na manévr!
Vyhovuje mi to a zvykl jsem si hned.
Toyota Corolla 1.6 HB, 2003; Sygic 17.6 + Waze 4.48; Xiaomi Mi 8 Lite; NTB Lenovo T410 - Win 7 + Firefox 65.0.2
Citron
Řidič

Příspěvek od Citron »

Demon píše:
Onyk píše:Mimochodem, teď jsem si ještě nechal dodělat trojblik a přisvěcování mlhovkami do zatáčky. 8)
Ten trojblik sis nechal dodělat, nebo oddělat?
Já bych tipl druhou variantu, bo je to totální chujovina, a ještě z toho mnozí recenzenti dělají nepřekonatelnou fíčuru (rozuměj auto, které nemá trojblik je u nich na odpis). Mě to absolutně nevyhovuje.
Chci začít blikat, kdy chci, a skončit blikat přesně v okamžiku, kdy chci. Zajímalo by mne, kolik lidí by si koupilo auto, které ještě 3x otočí volantem poté, co řidič přestane volantem otáčet. Mnohokrát se mi u trojbliku stalo, že jsem do páčky blinku nechtěně zavadil a furt jsem nevěděl, jestli se páčka po "ťukesu" vrátila, nebo ji musím vrátit já, takže jsem pak blikal několikrát vlevo vpravo ... opruz. Úplná marketingová chujovina, škrabka pod víkem nádrže je oproti tomu geniální (chápej neškodný) nápad.
Přesně tak, tyhle rádoby vymoženosti mě dokážou na služebácích nasrat. To samé jako mít automatické rosvěcování, nebo ještě líp automat :lol: , to bych to rozšvihal.
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Mě přijde trojblik jako něco, co není nutné, ale nijak to neškodí, pokud tam je. Jsou situace, kdy člověk chce zablikat aspoň 2x nebo 3x a zároveň nechce kvůli tomu cvakat páčkou, jenom si jí podržet a přitom je opruz mít prst na páčce a zároveň dělat nějaké rychlé manévry s volantem. Bude to fakt jenom o zvyku, mě osobně víc vadí, že řidiči si nějak odvykli blikat, předjíždění, kruháč, čím dál méně řidičů dává blinkr a to mě osobně sere víc než kdybych měl trojblik, který nechci.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

přiznám se že blinkr nepoužívám pokud za mnou nebo přede mnou nic nejede,.třeba když jedu po dálnici a předjíždím kamion a jsem před ním ,tak jdnou bliknu zařadím se a hotovo podle mě to stačí a nebudu blikat po celou dobu zařazování jak k.....ja si myslím že je to lepší než když se nějaký Osvald zařazuje do pruhu a bliká třeba kilometr než přijde na to že furt bliká
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
Odpovědět

Zpět na „Avensis“