Montáž - SZ.
Mimochodem, teď jsem si ještě nechal dodělat trojblik a přisvěcování mlhovkami do zatáčky.

Nad tímhle jsem také uvažoval, ale nakonec to mám dole, problém s tím neměli ani na stk, ani dopraváci. Potřebnej rozestup a výšku to má v toleranci, takže nevidím problém. Vedle mlhovek bych taky něco dal když je tam místo, otázka času co tam skončílukas8738 píše:neriesil to niekto z fora na avine takto?
vyzera, ze su tam pouzite klasicke okruhle s priemerom 70mm, no vlozene do banky akoby z hmlovky
IMHO, videl som par avin, ktore mali daylight pod hmlovkou, hej, splna to normu, ale na moj vkus je to uz nizko. Teda, ze prv som na nu pozeral, ze jej nesvietia svetla, ze uz soferovi blinknem ale az po chvili som tam zabadal dole daylight
kupoval jsem je v Lounech kde už teda nebydlím, ale jsou to tyhle http://www.autodily-hp.cz/zbozi/3959/Le ... -28LED.htmjahoda píše:@citron: jak se jmenujou ty denni ledky co tam mas? Jsi s nima spokojeny?
Ten trojblik sis nechal dodělat, nebo oddělat?Onyk píše:Mimochodem, teď jsem si ještě nechal dodělat trojblik a přisvěcování mlhovkami do zatáčky.
a pohled na majitele Skody Rapid kterej ma auto pokryty ledovkou a nemuze se ke skrabce dostat je knezaplaceniDemon píše: škrabka pod víkem nádrže je oproti tomu geniální (chápej neškodný) nápad.
Přesně tak, tyhle rádoby vymoženosti mě dokážou na služebácích nasrat. To samé jako mít automatické rosvěcování, nebo ještě líp automatDemon píše:Ten trojblik sis nechal dodělat, nebo oddělat?Onyk píše:Mimochodem, teď jsem si ještě nechal dodělat trojblik a přisvěcování mlhovkami do zatáčky.
Já bych tipl druhou variantu, bo je to totální chujovina, a ještě z toho mnozí recenzenti dělají nepřekonatelnou fíčuru (rozuměj auto, které nemá trojblik je u nich na odpis). Mě to absolutně nevyhovuje.
Chci začít blikat, kdy chci, a skončit blikat přesně v okamžiku, kdy chci. Zajímalo by mne, kolik lidí by si koupilo auto, které ještě 3x otočí volantem poté, co řidič přestane volantem otáčet. Mnohokrát se mi u trojbliku stalo, že jsem do páčky blinku nechtěně zavadil a furt jsem nevěděl, jestli se páčka po "ťukesu" vrátila, nebo ji musím vrátit já, takže jsem pak blikal několikrát vlevo vpravo ... opruz. Úplná marketingová chujovina, škrabka pod víkem nádrže je oproti tomu geniální (chápej neškodný) nápad.