teď bych potřeboval pár rad ohledně koncovýho tlumiče... Všichni nabízej momentálně jen ty Šmejdy BOSAL, jak jsem už kdesi psal, nerupaj- nereznou v koleni, což je skvělý, nereznou ani na válci, ovšem uvnitř tam cca mezi 1/2 rokem až 2 roky začne speciálně při 3. zařazeným stupni a puštění nohy z plynu drnčet ta šmejdská přepážka--- takže co teď. Ježíšek mi trochu nabušil peněženku, ale nehodlám vyhodit lováky do luftu- chilli BOSAL ani náhodou.
Walker by měli montovat v jiných továrnách, myslim, jenže Walker přestal vyrábět fucky na celicy... takže nikde v katalozích už neni.
na intercars.cz sem ale narazil na tenhle zajímavej kousek- SUPERSPRINT 660624
http://ekatalog.intercars.cz/9935325643 ... lang_id=CZ
(otázka je jestli moc neřve- mam rád ticho! respektive nechci aby celá ulice slyšela muj fuck, ale spíš muziku- když už, pak je otázka ceny, která je neznáma a nakonec, jestli se vůbec vyrábí- líbí se mi, že má podle fotky už i ty úchyty a koleno) pak by mě zajímalo, jestli je možný do něj udělat další ďíru, protože sem zvyklej na svý 2 kulometný koncovky a ty by tam taky musely bejt znovu navařený. Bez nich ani prt...