SeeJ. píše:To Yeepla a Doky a Libor: všichni tři máte zaručeně pravdu.
Sám to znám, je mi 19 a když vidím tady ty "tuni-tuzery" je mi boužel na blití, ale co naděláme že,... já si vždy pečlivě vážím a vážil každé rady (nejspíš dobrá výchova:P) a pomoci a taky si cením lidí jako ste Vy.
Potrebuju radu ohledne vyfuku..
- yeepla
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Celica GT r.v 2002
J & J = JAYJAY
J & J = JAYJAY
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
... a vy si myslite ze si sveho auta nevazim? myslite si ze sem zastancem velkych kridel a co nejvetsich bodykitu.. hosi vy proste nerozumite tomu o cem tady mluvim..postupne si auto davam dokupy tak aby bylo provozuschopne a aby dobre vypadalo..v mojem pripade i dobre znelo...si myslite ze tady jenom si kupuju volovinky jako neony atd a nestaram se o nic jineho... to si piste ze v tom aute od koupit je utopenych penez a penez a to mluvim o zakladnich vececho jako .olej,sivcky,kabely,filtry,naplne az po novodu vodni pumpu,paliv.cerpadlo,vyfuk.svody,repas starteru atd...proste se snazim aby to auto vypadalo dobre a jelo dobre.. a to si myslim ze se mi dari.. ale respekutju vas nazor na vec..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dost rejpání :-)
teď bych potřeboval pár rad ohledně koncovýho tlumiče... Všichni nabízej momentálně jen ty Šmejdy BOSAL, jak jsem už kdesi psal, nerupaj- nereznou v koleni, což je skvělý, nereznou ani na válci, ovšem uvnitř tam cca mezi 1/2 rokem až 2 roky začne speciálně při 3. zařazeným stupni a puštění nohy z plynu drnčet ta šmejdská přepážka--- takže co teď. Ježíšek mi trochu nabušil peněženku, ale nehodlám vyhodit lováky do luftu- chilli BOSAL ani náhodou.
Walker by měli montovat v jiných továrnách, myslim, jenže Walker přestal vyrábět fucky na celicy... takže nikde v katalozích už neni.
na intercars.cz sem ale narazil na tenhle zajímavej kousek- SUPERSPRINT 660624 http://ekatalog.intercars.cz/9935325643 ... lang_id=CZ
(otázka je jestli moc neřve- mam rád ticho! respektive nechci aby celá ulice slyšela muj fuck, ale spíš muziku- když už, pak je otázka ceny, která je neznáma a nakonec, jestli se vůbec vyrábí- líbí se mi, že má podle fotky už i ty úchyty a koleno) pak by mě zajímalo, jestli je možný do něj udělat další ďíru, protože sem zvyklej na svý 2 kulometný koncovky a ty by tam taky musely bejt znovu navařený. Bez nich ani prt...
Walker by měli montovat v jiných továrnách, myslim, jenže Walker přestal vyrábět fucky na celicy... takže nikde v katalozích už neni.
na intercars.cz sem ale narazil na tenhle zajímavej kousek- SUPERSPRINT 660624 http://ekatalog.intercars.cz/9935325643 ... lang_id=CZ
(otázka je jestli moc neřve- mam rád ticho! respektive nechci aby celá ulice slyšela muj fuck, ale spíš muziku- když už, pak je otázka ceny, která je neznáma a nakonec, jestli se vůbec vyrábí- líbí se mi, že má podle fotky už i ty úchyty a koleno) pak by mě zajímalo, jestli je možný do něj udělat další ďíru, protože sem zvyklej na svý 2 kulometný koncovky a ty by tam taky musely bejt znovu navařený. Bez nich ani prt...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Micron: vypadá to spíše na výfuk který zticha dvakrát nebude. nicméně pokud chceš ticho musí být fuck typu expanzního ne absorpcního. V podstatě máš dvě možnosti. Originál toyo,zakázka. Nejschůdněji bych viděl takovou,že pokud se nechystás tvému motoru přidávat koníky ježíšek nějakou kačku přinesl tak podle originálního nebo i toho BOSAL vyrobit zakázkový z nerezu. Měl by jsi se do 10k vejít a přežije auto.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
das ist zu viel
mein freund jako toho otravnýho bosala seženu za 2.400,- vč. DPH a nerez nepotřebuju, heh 10.000,- vyhodit, nerez používám akorát hrnec na špagety .... to si radši vemu jetej original za pakatel....
je ale nějakej mega tajnej, tenhle supersprint. co sem se díval na www.supersprint.com tak tam je jen MR2kovej -ten rezonátor... totoženej pro GTi celicu (stejnej kod)... takže by to mohli vyrábět, ale buďto je to naprostá HOT novinka, nebo nevim... podle katalogu je tlumič stejnej i pro STičko.... v čem se vůbec liší tlumič u STI od GTi kromě toho, že má jen 1 vývod? kolena maj naprosto stejný? jestli jo, potom by se jim to opravdu vyplatilo prodávat, protože Bosal umí jen střední díl na výbornou... tlumiče se nepovedly... mno poslal jsem jim tam dotaz, tak sem sám zvědavej na kolik to vyjde... chci kvalitu za rozumnou cenu. tj kvalitní !koleno! a vnitřek kterej se nerozsype a žádný podomácku vařený trubky... jen decentní koncovky, ty si uvařim s těma špagetama
je ale nějakej mega tajnej, tenhle supersprint. co sem se díval na www.supersprint.com tak tam je jen MR2kovej -ten rezonátor... totoženej pro GTi celicu (stejnej kod)... takže by to mohli vyrábět, ale buďto je to naprostá HOT novinka, nebo nevim... podle katalogu je tlumič stejnej i pro STičko.... v čem se vůbec liší tlumič u STI od GTi kromě toho, že má jen 1 vývod? kolena maj naprosto stejný? jestli jo, potom by se jim to opravdu vyplatilo prodávat, protože Bosal umí jen střední díl na výbornou... tlumiče se nepovedly... mno poslal jsem jim tam dotaz, tak sem sám zvědavej na kolik to vyjde... chci kvalitu za rozumnou cenu. tj kvalitní !koleno! a vnitřek kterej se nerozsype a žádný podomácku vařený trubky... jen decentní koncovky, ty si uvařim s těma špagetama
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
dakujem ... ale som teraz na malych kolesach, mozno mi to robi cca -10kmh na 16kach to bude mozno pomalsie -teda zrychlenie pomalsieja_ma píše:Gabko pekne ti to jede, opravdu moc pekne. Jinak taky kdyz jsem zkousel tak se mi zdalo ze trva nez to preleze pres 180 a pak se to zase rozjede, tvoje video je dukazem!!!
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
Celli-Jonny právě že předpokládáme že si vážíš a proto ti to tak říkáme.Jen chválíme že jsi dal zatím auto do stavu v kterém ti slouží a ten zvuk se snaž vážně dosáhnout bez ,,zásahů" v tvém případě a s těma penězma co máš předpokládám to bude nejlepší cesta k vytvoření zvuku/koncovej a konec/.Možná za rok se rozhodneš pro něco s vyšším výkonem a tohleto by bylo vyhazování peněz .Ja mám taky uřvalej koncák ale mně to na rozdíl od tebe začalo obtěžovat a jdu do celé klasiky-orig.První majitel vyndal KAT já ho dávám nazpátek.Pak ti pošlu fotky atd.i se zvukem.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
jenom jestli se muzu jeste zeptat.. ktere brzdove desticky mate na celickach? ja nasel na dicompu tyhle
http://www.dicompracing.com/nd/detail.php?id=C12035 ... cena je za par asi ze nebo za 4ks? ale radsi bych asi nejake drazsi Ferodo...premyslim nad temahle http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx? ... E%20FQT867
akora teda nevim jestli to je za par nebo cela sada na obe kola nemam zkusenosti s kupovanim jenom s montazi:D:D
http://www.dicompracing.com/nd/detail.php?id=C12035 ... cena je za par asi ze nebo za 4ks? ale radsi bych asi nejake drazsi Ferodo...premyslim nad temahle http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx? ... E%20FQT867
akora teda nevim jestli to je za par nebo cela sada na obe kola nemam zkusenosti s kupovanim jenom s montazi:D:D
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
je to celkem veda.. ja si tady projdu forum.. a napisu ji.. diky
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
koupim nejspis ferodo thermo quite... diky za doporuceni:)