yaris a xenóny

vše ohledně modelové řady Yaris
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

v kuchyni zářivky dneska už nikdo nechce, to si připaltěj za halogén, zato do auta a navíc nelegálně zářivku to jo :D

legálně to tam na 95% neudeláš, STK neprojdes, v zahraničí ti poldové i seberou auto, tak já nevím, stojí to za TO??
navíc ti někteří propíchaj gumy až je oslníš!! 8) kdybych kvuli Tobě naboural já, si piš, že dopadneš bledě 8)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No a keby si brázdil cesty na slovensku,pokuta vo výške min. 60 € by ťa asi neminula... :? :?
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Re: xenony

Příspěvek od tomko »

213 píše:To>Tomko: ale Yaris přece ostřikovače nemá a mám takový dojem, že nejsou ani v nabídce. Nevím jak je to s tím naklápěním, ale mám za to, že by to mělo být ve standartu každého auta a vzhledem k tomu, že se mění jen žárovky tak by to mělo být stále funkční. Jinak nerozumím termínu "sosovkové?". V každém případě díky za odpověď
sorac, som zabudol ze si z ciech a ze nemusis vediet co znamena sosovkove. :wink:
213
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

xenony

Příspěvek od 213 »

TO>Tomko: neni potreba se omlouvat, alespon ted uz vim co je "sosovka"
No v kazdem pripade vsem diky
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Hatik
Člen Týmu

yaris verso

Příspěvek od Hatik »

Ahoj všichni, sháním přední pravé světlo na yarise verso, kdo může nabídnout, at pošle meila. Díky
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

tak ako ?
chcem sa spytat tych co maju xenony kolko ste uz dali na pokuty ?
lebo ako to tak pozeram legalnou cestou sa domontovat nedaju :)

chcel by som tiez xenony ale asi mi to nestoji zato stale sa dohadovat so zelenymi :(
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

A co tak trochu ohladuplnosti voci ostatnym vodicom, ved rovno podme vsetci jazdit so zapnutymi dialkovymi, ved s nimi je lepsie videt a to, ze niekoho oslepujem, taj to je malickost. A este nezabudnut zapnut vsetky hmlovky aby nas bolo lepsie videt.
Ked chcete xenony, tak ste si mali kupit auto s xenonmi namontovanymi vyrobcom.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

smutok ved klid :)
ja sa prave preto pytam ;)
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

Legalne sa to tam dostat da tiez,je viacero moznych ciest... odborna montaz v autoservise,kde ti namontuju automaticke naklapanie,xenonovu optiku a tak isto aj ostrekovace svetlometov :lol:
alebo sa da zohnat cela sada z auta vybaveneho xenonmi,co ale u yarisov moc nejde... nakolko ziadny ich od vyroby nemal...
:?
a potom je varianta robit ako by nasi spoluobcania povedali kamukhero a mozes si tam narvat sosovkovu prestavbovu sadu,ktora svieti presne ako original,ostrekovace stoja par drobnych a automaticke naklapanie oblbnes niecim takym http://www.bi-xenony.sk/headlamp-leveling/
nie je to uplne kosher... ale svieti to ako ma... (ovsem za rpedpokladu,ze je to dobre namontovane a nastavene ako seriove)
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Henry33: radši do nedělej, tobě se určitě taky nelíbí, když proti tobě jede někdo se zapnutými dálkami. Je to fakt hnus. Nehledě na to, že takováhle předělávka taky není nic moc a svítivost oproti origo xenonům je nižší. Když už to někdo musí mít, tak alespoň nacpat do čočky která světlo zaostří na vozovku a neoslnění není tak hrozné.
Nevím jak u vás, ale v Něměcku nebo Rakousku po tom jdou hodně ostře. Jsou i případy, kdy to končí zabavením auta a hodně velkou pokutou. Radši na to prď....
Xenony si do klasických parabol namontuje pouze neohleduplný jedinec, kterého nezajímá, že někdo proti němu nic nevidí a může se klidně nabourat.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

samozrejme,ze bez optiky to oslnuje... i ked aj to sa da nastavit,ked sa trafi ohniskova vzdialenost a pouzije sa vybojka s clonou,avsak nie je to aj tak 100%,ja hovorim o rieseni ako tu... http://satugaprojector.blogspot.com/201 ... ector.html
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

hej ved ja som tiez nad sosovkou rozmyslal
jeden typerk to v amerike predava za 180 dolacov a vyzeralo to celkom dobre :)

ale asi sa nato vykaslem ja som spokojny ako yaris svieti :)
dik
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

amerika je aj tu :D a za menej :lol:
ja som to pouzil a jedna krasa... http://www.bi-xenony.sk/bi-xenonove-cocky-h4/
Obrázek
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

No ked uz riesit naklapanie, tak nieco teketo http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=18
@ico: zaujmalo by ma ko sa montuje ta cocka do original svetla.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

ico :
a toto je uz legalne ? mas niekde fotku ako to svieti ? to je presna ta sada co som chcel a este lacnejsie by to vyslo ;) len sa bojim toho rozoberania svetla :(
Odpovědět

Zpět na „Yaris“