Kolik to asi bude stát?

vše ohledně modelové řady Celica
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Petr píše:tak to mě se po 5 letech splní sen a v neděli před dovolenou to dám na celolak za 20 tis. ti co moji celicu viděli tak můžou potvrdit že ten lak není červený ale růžový trošku vybledl a není origo to je ten problém
až to bude nahodím foto měla by to být ostrá červená
Tak konečně se dočkáš a budeš to mít dle svýho gusta :wink: Můžu opravdu potvrdit, že když jsem viděl tvoje auto, tak jsem myslel, že to někdo našplíchnul růžovou barvou :shock: :roll:
Pak pošli fotky po laku :wink:
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Hurááááááá, už je to tady, už je to tady!!!!! Už je konečně doma a jé krááásná...Ještě trochu opravit interier vyleštit a hurá na ženy :twisted: Jinak cena za opravu , za lak a výměnu čelního skla, byla 10 000,- Takže za hubičku, akorád to chvilku trvalo, protože karosář měl dovču..Ale hlavně že to už je v pořádku..Jen co jí nafotím, tak nahodím fotky..Takže už mě čeká jen klíma a nějak dát do kupy stahování okna (sice to funguje,ale musím ho stahovat u řidiče)
Takže podtrženo a sečteno 27.500,- což celkem újde, no ne?
Jinak práce byla prováděna v boxu. :wink:
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Nadndej nejake fotky.. Jen mi prijde, ze ty karosari maji dovolenou porad, nebo jen kdyz se ma neco delat.. :D Hlavni je, ze to je opravene a spokojenost na miste..
Celica 1,6STi
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jsem rád že máš,,krásku" už opravenou.Tak ať ti hezky slouží a užijes si jí:-)Supr!!!Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Tak tady je pár foteček, bohužel některé jsou focené mobilem, takže kvalita je horší..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak co? nevypadá to nejhůř no ne? Jen mě štve ta klima v těchle tropech bych jí potřeboval, jako sůl...Kdyby někdo o nějaké věděl, tak mi prosím dejte vědět..
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Mungway
Člen Týmu

Běh do finále

Příspěvek od Mungway »

Ahoj, zdravím, tak už se taky blížím do cíle, tady odkaz na diskuzi a pár fotek, jak to vše pokročilo.

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8224#48224
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Odpovědět

Zpět na „Celica“