Vaše první zkušenosti

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Jinak na ruční mití je dle příručky doporučený bavlněný hadr. Mě se ale více osvědšila "Svédská" utěrka z mikro vlákna a originál Toyota autošampon 8) . Při mití netlačit (raději tam tu špínu nechat, než to drhnout do čista) a hodně máchat hadr, začít odzhora.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
tomassmekal
Člen Týmu

Příspěvek od tomassmekal »

Ahoj Pavko, napadlo me, ze fotky dam do sekce, kterou jsem vytvoril asi pred dvema tydny. Dam tam naseho Auriska zepredu a zezadua tvou fotku, popripade tam dam jeste nejakou fotku od tebe, kterou si mi poslal. Dale bych chtel rict osattnim, co maji Auriska a chtely by dat sem sve foto a nevedi jak na to, tak mi poslete foto na mail dvbts@seznam.cz a ja Vam sem fotky vasich milacku dam. Dneska to budu pridavat po sedme hodine.
Pavko
Člen Týmu

Příspěvek od Pavko »

To máš pravdu, švédská utěrka je asi nejlepší na mytí a taky na vysušení auta a pěkně to naleští a taky odstraní mušky z masky, ale na šampon je brzo, zatím stačí čistá voda z hadice a Aurisek se leskne jak ze salónu. :wink:
tomassmekal
Člen Týmu

Pro Pavka: V mailu si mi psal tvoje icq, ale uz sem ti kolikrat psal na icq a ty si mi ani neodpovedel, pricemz tvoje jmeno odpovida. Tak odepis. Moje icq je 206765263
tomassmekal
Člen Týmu

Tak se mi konecne podarilo vlozit par fotek, muzu Vam ale rict, ze ten kdo to neumi, tak at to radsi nedela. Napiste mi klidne mail a ja Vam s tim poradim. Jde o to, aby tam zbytecne nebyly odkazy a neotevrena fotka.
Pavko
Člen Týmu

Příspěvek od Pavko »

Tomáši pěkný fotky, takže až budu potřebovat vložit fotky, tak Tě budu otravovat. Děkuji :wink:
tomassmekal
Člen Týmu

Ahoj Pavko, otravovat muzes kdykoli, aspon tady bude enco novyho. To plati i pro ostatni, napr. Kamilu, Josefa a ty, co maji Auriska. Pokud byste chteli vlozit fotku sveho patnacti, sestnacti nebo sedmnacti palcoveho milacka anevite jak, tak mi napiste na mail dvbts@seznam.cz nebo na icq 206765263 a poradim. At je tu toho dost.
machrr
Člen Týmu

kroupy

Příspěvek od machrr »

Přátelé,byl jsem na prášky,při cestě z práce mě zastihly padající kroupy na mého miláčka AURISE-a výsledek ?zhruba 15 drobných promáčklin na střeše.Naštěstí jsem našel na internetu firmu specializující se na tento problém, viz adresa

http://www.specialcarsservis.cz/?action=nabidka

kteří bez sundání vnitřku vyrovnali střechu a není nic vidět-ufffff.
Cena 5.000,-

Jinak,má spotřeba se ustálila na 5,4 l,jezdím do práce do Prahy 9,jezdí krásně,žádné škrkání,jak tady popisuje nějaký nevyrovnaný dopisovatel,myji ručně,najeto 4.200 km(od 20.04.2007)tankuji pouze naftu Shell,občas POWER(spotřeba klesne o 2 desetiny),zašlu foto.Zdravím.Josef
Pavko
Člen Týmu

Příspěvek od Pavko »

Ahoj Josef. Tak to je smůla tyhle kroupy, ale hlavně že to dobře dopadlo, tu firmu znám z jiného fóra a taky ji chválili. Ohledně spotřeby by měla jít ještě dolů, záleží na mnoha faktorech, ale taky na palivu, já jsem vzal jiné palivo a mám o 2 desetiny větší, zkusím vzít u Shellu až vyjedu tuhle. Zatím mám jenom 1400 km, tak to těžko mohu soudit. Hodně šťastných kilometrů a bez krup. Pavko.
Pavko
Člen Týmu

Příspěvek od Pavko »

Koukal jsem do sekce foto, že se objevily nové obrázky a dala je tam Kamila; šikovná, mě se to nepovedlo :cry: ... a pěkný Aurisek :wink:
Kamila
Člen Týmu

Příspěvek od Kamila »

Děkuji, obrázky jsem vložila sama, jsem sice počítačový samouk, ale už mnoholetý :rolleyes: .
Kdyby mi kroupy takhle potloukly Auriska, tak bych též byla na prášky. Svolala jsem rodinu, hned jsem jim machrrův příspěvek přečetla a všichni bědovali.
Auris 1,6 l Dual VVT-i, MM
Babetta 210
Stadion S11
Mickpdy
Člen Týmu

Re: Vaše první zkušenosti

Příspěvek od Mickpdy »

Zdar přátelé,mám 1,6 SOL Deep Blue met.a můžu říci,že mám najeto 2000 Km a jak byl zkraje trochu lenoch,tak teď už si sedá a jede fakt dobře.Musí se točit kolem 4500 a jede jak brus.Jinak jsem teď v servisu (cvaká 5-tka)a na parkovišti mi promáčkli po týdnu ježdění dveře.
Auris 1,6
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

na tie skrabance, a premacknute dvere existuje vysvetlenie:

http://www.youtube.com/watch?v=WJzL_ogUVtA
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
lukas
Člen Týmu

Příspěvek od lukas »

Tak uz mi prijel taky Aurisek, je cely cerny, 1.6 SOL. Mame z nej vsichni velkou radost, tak hlavne at jezdi.. :-) Jinak sem s nim jel jen z Prahy pomalinku, vzal si 6,5 l/ 100 km, ale to bude i ti, ze sem s nim nejel zadny rally. Vic poznatku napisu az tak za 14 dni, jedeme na Moravu, kde chci Auriska poradne otestovat.
Pavko
Člen Týmu

Příspěvek od Pavko »

Lukasi gratuluji k novému Auriskovi a potom napiš poznatky z cest, to se vždycky hodí. Zatím si to užívej a moc to nehoň, je to nové a voňavé. :wink: Taky jsme to zažili. 8)
TOYOTA Auris 1,4 D-4D SOL LIGHT BLUE MICA,
C-HR ACTIVE 1,2 turbo NEBULA BLUE
Odpovědět

Zpět na „Auris“