Jj, taky to mam dnes v planu, pekne do mycky a at se to umyje kompletneRaW007 píše:no jo pěkný![]()
já dneska asi změním barvu v reálu... umyju Čeldu

sorry, ale já to dělal v Corelu.. v photoshopu neumim ani ň:)Celerak2.0Gti píše:garfielld: hafo pěkný ty barvy, nemohl bys třeba na mail poslat nějakej návod jak to zhruba udělat??? a kdyby to bylo pro photoshop tak bch se vuubec nezlobil![]()
je to jednoduchy.vezmes laso objedes tvary karoserie..+ctrl pridavas vyber a tusim shiftem nebo altem ubiras vyber..ja to delam tak ze objedu komplet karoserii a pak odebiram vyber v castech ktery nechci aby se barvili jako okna svetla atd...no kdyz je vyber hotovej das kopirovat do novy vrtvy pak uz si jen hrajes s michanim barev.snadny na netu jsou toho mraky tehle navodu..da se udelat vsechno driv sem to delal hodneCelerak2.0Gti píše:garfielld: hafo pěkný ty barvy, nemohl bys třeba na mail poslat nějakej návod jak to zhruba udělat??? a kdyby to bylo pro photoshop tak bch se vuubec nezlobilja takovej odbornik bohužel nejsem..
a umýt auto? když už tak jedině wapkou, za 20,- umyju celý auto včetně šamponua nemám strach že by mi kartáče podřely lak
nebo v létě hezky ručně houbou a šamponem...
dikec, zkusim to, ja kdysi neco podobneho ve photoshopu zkousel,ale uz si to nepamatuju. jinak pekne vytvory, je videt ze s tim umisgreddy píše: na netu jsou toho mraky tehle navodu..da se udelat vsechno driv sem to delal hodne
no da se rict ze me grafika zatim zivy..diky mocCelerak2.0Gti píše:dikec, zkusim to, ja kdysi neco podobneho ve photoshopu zkousel,ale uz si to nepamatuju. jinak pekne vytvory, je videt ze s tim umisgreddy píše: na netu jsou toho mraky tehle navodu..da se udelat vsechno driv sem to delal hodne
ta zelená za 159tis. ten motor by mě zas tak nevadil nevadil, stim se dá vždycky něco udělat:)greddy píše:jinak ta zelena 6gen neni to takova svitive zelena? ta je od nas uz sem na ni koukal a ta barva ac je vyrazna tak je super skoda ze to je 1.8ka