Jj, taky to mam dnes v planu, pekne do mycky a at se to umyje kompletneRaW007 píše:no jo pěkný
já dneska asi změním barvu v reálu... umyju Čeldu

do tý pomerančový se mi celda asi zamiluje
 do tý pomerančový se mi celda asi zamiluje  

ja takovej odbornik bohužel nejsem..
 ja takovej odbornik bohužel nejsem.. a nemám strach že by mi kartáče podřely lak
 a nemám strach že by mi kartáče podřely lak  nebo v létě hezky ručně houbou a šamponem...
 nebo v létě hezky ručně houbou a šamponem...sorry, ale já to dělal v Corelu.. v photoshopu neumim ani ň:)Celerak2.0Gti píše:garfielld: hafo pěkný ty barvy, nemohl bys třeba na mail poslat nějakej návod jak to zhruba udělat??? a kdyby to bylo pro photoshop tak bch se vuubec nezlobil

je to jednoduchy.vezmes laso objedes tvary karoserie..+ctrl pridavas vyber a tusim shiftem nebo altem ubiras vyber..ja to delam tak ze objedu komplet karoserii a pak odebiram vyber v castech ktery nechci aby se barvili jako okna svetla atd...no kdyz je vyber hotovej das kopirovat do novy vrtvy pak uz si jen hrajes s michanim barev.snadny na netu jsou toho mraky tehle navodu..da se udelat vsechno driv sem to delal hodneCelerak2.0Gti píše:garfielld: hafo pěkný ty barvy, nemohl bys třeba na mail poslat nějakej návod jak to zhruba udělat??? a kdyby to bylo pro photoshop tak bch se vuubec nezlobilja takovej odbornik bohužel nejsem..
a umýt auto? když už tak jedině wapkou, za 20,- umyju celý auto včetně šamponua nemám strach že by mi kartáče podřely lak
nebo v létě hezky ručně houbou a šamponem...
dikec, zkusim to, ja kdysi neco podobneho ve photoshopu zkousel,ale uz si to nepamatuju. jinak pekne vytvory, je videt ze s tim umisgreddy píše: na netu jsou toho mraky tehle navodu..da se udelat vsechno driv sem to delal hodne

no da se rict ze me grafika zatim zivy..diky mocCelerak2.0Gti píše:dikec, zkusim to, ja kdysi neco podobneho ve photoshopu zkousel,ale uz si to nepamatuju. jinak pekne vytvory, je videt ze s tim umisgreddy píše: na netu jsou toho mraky tehle navodu..da se udelat vsechno driv sem to delal hodne
 :)
:)
ta zelená za 159tis. ten motor by mě zas tak nevadil nevadil, stim se dá vždycky něco udělat:)greddy píše:jinak ta zelena 6gen neni to takova svitive zelena? ta je od nas uz sem na ni koukal a ta barva ac je vyrazna tak je super skoda ze to je 1.8ka

sotva jí anténka čouhala
 sotva jí anténka čouhala