Nove Verso 1.8 CVT

vše ohledně modelové řady Verso
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

..kazde auto ktore nedostatocne kuri - topi, nie je vyhovujuce pre nikoho...
takze v ramci zaruky navsteva servisu povinna... :) ..ale aj tak si stojim za svojim, teda hlavne po nastaveni toho kurenia...

..niekde na webe som videl video test daného auta a stotoznujem sa s uvedenim, ze je to auto ktore vas odvezie spolahlivo a bezpecne z bodu A do bodu B ale bez emocii...
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

a aby som nebol za skupana na info musim dodat,
ze Verso ma teplotne cidlo kabiny nad spatnym zrkadlom a ak k nemu smeruje nastavenie ventilacie kurenia tak moze skor vypnut ako je treba....

..darmo clovek sa uci cely zivot...takze ziadna zavada len ventilacia nastavena smerom do hora na cidlo...

....po absolvovani cca 3 000 km prevazne mimo obce a dialnica pri max vyuzivani tempomatu rychlosti 50,90 a 110km/hod priemer podla palubneho 6,5 l...kurna az sa mi ani nechce verit...

...inak vladne s nim velka spokojnost a dokonca uz aj ja som si nasiel svoju polohu za volantom....hlavne ze polovicka je spokojna...

...neda mi nepodakovat tu pritomnym za svoje skusenosti a nazory s ktorymi sa podelili ....
Nezdvorak
Člen Týmu

Re:

Příspěvek od Nezdvorak »

kurin píše:Panove, mohl by mi nekdo kdo ma k Versu hever, poslat foto na email (kurin/zavinac/centrum.cz)

Diky moc predem!
Mohl byste se prosím vložit foto Vašeho heveru? Já mám totiž pocit, že Hever, který mi do Versa prodejce dál, není na toto auto
Diky
kurin
Navigátor

Re: Nove Verso 1.8 CVT

Příspěvek od kurin »

Hever jeste nemam :). Ale asi do konce kvetna si obednam dojezdove kolo a tam by hever mel byt...
Toyota Verso 1.8 CVT Active
Odpovědět

Zpět na „Verso“