Nove Verso 1.8 CVT

vše ohledně modelové řady Verso
kurin
Navigátor

Nove Verso 1.8 CVT

Příspěvek od kurin »

Zdravim! Tak uz jsem taky hrdym majitelem Versa (1.8 CTV). Kupovano ve Zline. Zatim jen cesta Zlin-Ostrava (100km). Pocity paradni :).

Mam dotaz na ty co maji CVTcko, jak jste to zajizdeli? Chlapik na salone rikal, ze to je zajete na na stolici, ze to jenom nemam 1000km moc honit. Domu jsem jel velmi jemne a spotreba byla dle computeru 6.0l/100km. Coz se mi zda malo a uvazuju nad tim, jestli jsem to nedusil treba....Takze kazdou radu uvitam!
Toyota Verso 1.8 CVT Active
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Určitě nedusil, však CVT si "řadí" optimální otáčky. Taky nad touto kombinací rozmýšlím.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Dub
Člen Týmu

Příspěvek od Dub »

Já mám najeto s 1,8CVT 19tkm. Zajížděl jsem to normální klidnou jízdou do cca 2tkm, on stejně si automat navolí otáčky podle odporu a profilu silnice, běžně 130km/tacho. ti budou otáčky držet od 2t.do 3,5t. Postupně jsem začal využívat, tlačítko ,,sport" ale to už musím hodně spěchat. Na lepší si zvykneš rychle, uvidíš sám. Tlumiče ti změknou tak kolem 10tkm. Jinak není co víc, jen jezdit a jezdit. Jediné, protože střídám víc aut, u kvedláků zapomínám na spojku. Nedávno jsem versíka naleštil na zimu, používám osvědčenou značku :http://www.wackchem.com/
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

Pravda je, ze z toho Zlina do Ovy je to "vice z kopce". Tak mozna proto byla ta spotreba tak nizka. A automat to je krasa, ani jsem nijak nepostrehnul, sem tam zminovany neprijemny hucivy zvuk CVTcek.

Jediny problemek co ted budu resit je klic na kola a zvedak, pri dotazu jestli je to soucasti vybavy i kdyz auto nema dojezdovku, mi pani rekla, ze ANO. Ale pri prevzeti uz to bylo jinak, ted pry to davaji jen k dojezdovemu kolu. Takze musim sehnat hlavne ten zvedak, klic to je malickost.

A jeste bych chtel nejake potahy, protoze decka rady kopou do sedadel :evil:. nemate nekdo nejaky tip?
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

jestli nechces resit cele potahy, postaci neco takove. Taky to tak mam. http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?zbozi=602495
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

spise, bych asi chtel potahy, na cele sedadla, protoze i dpospeli jsou prasata :)
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

tak to aspon potahy co nejak vypadaji a perfektne sednout, treba MAD.
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

Panove, mohl by mi nekdo kdo ma k Versu hever, poslat foto na email (kurin/zavinac/centrum.cz)

Diky moc predem!
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

jak jako myslis foto? Jako foto heveru? ;-)
Back in Czech.
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

jj myslim foto heveru, z puvodniho prispevku to nemuselo byt uplne zrejme :)
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

...dakujem Vam za konstruktivne prispevky ako aj o podelenie sa Vasich skusenosti s prevadzkou vasich vozidiel...

...na zaklade tychto poznatkov som sa rozhodol pre Verso 1,8 CVT active + super pack, zatial pre manzelku :D a casom sa uvidi...

...milo som bol prekvapeny ustretovostou predajcu v TT...
..takze zajtra hajde pre now tatosa pre polovicku...ja si este dojazdim svojho opla..

...ozvem sa po zabehu....nech vam vase tatose sluzia k spokonosti...
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

kde ho kupujes a na jakou cenu oproti cenikove jsi se dostal? Moje zena je s vozem nadmiru spokojena, skoro uz se nedostanu za volant :)...
edis
Člen Týmu

Příspěvek od edis »

...cena 20 370 eciek v TT...+ gratis farba +alarm+koberce+povinna vybava+ zlava na zimne elektrony s pneu (180 € zlavu)+7%zlavu z akciovej(ztp)...
...dobre vyskoleny personal....ustretovy,odborne zdatny a pristupny na vyjednavanie zliav...
....farba biela a cierna strecha (folia)..
...chcel som ten najvyssi packet vybavy, lez vyroba az na buduci rok, keby som 2dni pozhovel tak mohla byt akciova vo full vybave...co uz ?..
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

tech 7% na ZTP jsi dostal fakt na to, ze mas ZTP nebo to slo nejak osulit?
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Prej osulit.. .:-) Wow... kde to jsme? :-)
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Verso“