zdarec všem

vše ohledně modelové řady Celica
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

hlavne ze to ma KLIMU-sakra dnes by sa zisla-moje prve "vlastne" nie rodinne auto je tiez tato celica-tiez som na nu bral uver-tiez som ho mal platit x rokov-a tiez si myslim uver uz nikdy viac-mal som tri roboty 4-5mesiacov-a uver som nastastie splatil cash-ale teraz namam skoro ani vyndru a celica bude zachvilu zase pytat peniaze-hold je to nekonecny bojjjjjj :P ale za sco ine by som asi mohol mat ak ocelicu-uz len silnejsiu celicu alebo inu gen.celicu alebo..........TT Supru :P :P :P :? :(
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

Zdarek

tak videl sem celicku 6g na Trnite hned vedle vankovky byla tam cervena 1,8 :wink: tak se muzes mrknout ja tam ju byl uz taky ocumovat ale preci jen 1,8 jak tu pise spousta lidi radsi teho dvoulitrika :twisted: :twisted: at to svezeni stoji za to :lol:
jo jinak je tu nejakej typek co bydli v lisni a ma stibrnou celiku 2,0 GT ??? vzdy kdyz jdu kolem ni tak me tecou uplne sliny :D :D
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

kunaznory píše:Zdarek

tak videl sem celicku 6g na Trnite hned vedle vankovky byla tam cervena 1,8 :wink: tak se muzes mrknout ja tam ju byl uz taky ocumovat ale preci jen 1,8 jak tu pise spousta lidi radsi teho dvoulitrika :twisted: :twisted: at to svezeni stoji za to :lol:
jo jinak je tu nejakej typek co bydli v lisni a ma stibrnou celiku 2,0 GT ??? vzdy kdyz jdu kolem ni tak me tecou uplne sliny :D :D

jj vím :D to bude asi nejspíš Alda
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

miguellito>>>>si moc pohodlny ..ze klimu :))
nepoznas to caro otvoreneho siberu s bezramovymi oknami dole :)))
to je opravdova klima
:lol:
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

To záleží kde ju vídáš jestli někde dole jak je pošta tak tu má tuším Martin. Já stávám nahoře v líšni a mám ji bez křídla. Jinak je tu ještě světle modrá u karta, moja je u cirkule a bílá 1.8 je u skůtra. Vypadá to jako bysme měli každej svoji oblíbenou hospodu :twisted: Jinak klido mužeme někdy pokecat jestli jsi z líšně. Moje ICQ 192911132
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
gally
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gally »

czmk5 píše:

To záleží kde ju vídáš jestli někde dole jak je pošta tak tu má tuším Martin. Já stávám nahoře v líšni a mám ji bez křídla. Jinak je tu ještě světle modrá u karta, moja je u cirkule a bílá 1.8 je u skůtra. Vypadá to jako bysme měli každej svoji oblíbenou hospodu :twisted: Jinak klido mužeme někdy pokecat jestli jsi z líšně. Moje ICQ 192911132
Ahoj, no že tak narušuji, ale už sem tu na foru dlouho registrovanej stylem každej den si tu čtu zajímavosti,vaše rady a zkušenosti a celda se stala tou nejosudovější láááskou 8) Ze začátku to byla 6g. ale postupem času mě okouzlila 5g ty zameřovadla nic nenahradí. Ten potenciál a charakter má jen málo který auto.. Píšu vlastně proto, že už vím komu patří celda v Líšni u cirkule a klidně bych si tam zašel posedět a pokecat když už jsem kolem ní slintavě chodil a okukoval. Už abych k vám patřil nejen tou zamilovanosti do celicek, ale i jako hrrrrdý majitel :D
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

se tu s novejma lidma roztrhl pytel :) , posedet v cirkuli neni problem. Stači napsat na ICQ nebo mobil. Gally registrovali jsme se semka taky skoro stejně :wink: mobil mas v SZ
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Vcera jsem mel tu cest sedet s Dedkem, Macim a Czmk5 (+ dalsimi) u jednoho stolu s Birrelkem v ruce :P

No co muzu rict, jestli ti delaji penize dilema mezi 1,8 a 2,0 tak 2,0 jasna volba... rikam to proto, protoze pred zhruba tremi lety jsem mel stejne rozhodovani a to ceny Celic byly jeste uplne jinde a i tak abych ji mel jeste za rozumnou cenu, jel jsem pro ni do nemec. Dnes uz to nema cenu resit, tech 10 ci 20 tis. plus za 2,0 se vyplati, bo sam jsem pred nedavnem presedlal a co se nakladu tyce, pri dobrem kousku na tom budes skoro stejne, ale tech 60 koni navic je uz dost znat i pri pohodove jizde. Na dily te GTcko vyjde jen o par stovek vic, kolikrat ani ne, ale hlavne je motorove a podvozkove o tridu vys.
Toho ze bude tvoje prvni auto ''silne'', bych se vubec nebal, spis naopak, tim vic te chyti za srdce a penize si pak vzdycky nekde urves :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

jj tady je novejch :lol: :D
miguellito
Navigátor

takto no ak sa da ber dvojliter vobec sa na tom nezabijes ak si normalny a je pravda ze si nebudes musiet za rok zhanat dvojliter lebo ti uz nebude stacit tta slabsia.kedze vidno ze ti ide aj o tah a vykon tak radsej posetri na ten2lit. bo to by si stale lutoval a filozofoval ci si ho vtedy nemal vziat-teraz su tie ceny uz vazne inde ako pred rokom ked som bral aj ja svoju 5.genu. a co sa tyka dielov tak ked kupius zlu 1.8ku tak do nej aj tak vrazis viac ak oked si vyberes v dobrom stave 2liter-ja bych vzal teda dvojliter ked mas pochybnosti.len najprv sa s nou nauc desi naletisku az vies kde ma hranice aj ona aj ty ciao.
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

jako kdyz mě maci svezl slušnější jízdou ve dvoulitru cítil sem ten úžasnej tah bylo to nádhera to je to proc furt a furt a furt pochybuju mezi 1,8 a 2,0
nejde me o rychlsot ale o ten uzasnej tah.Kdyby tak nahodou nekdo chtel na letiste ukazat jak to krasne tahne klidne bych jel snim :D:D :D

jinak posezeni bude fajne
jak koupím čeldu udělám grill párty a je zván každej :)
miguellito
Navigátor

ALFkeeper píše:miguellito>>>>si moc pohodlny ..ze klimu :))
nepoznas to caro otvoreneho siberu s bezramovymi oknami dole :)))
to je opravdova klima
:lol:
no to teda hej ale nie dve hodky po dialnici :-D a ja nemam stresne okno a nic som nepocul ked som vystupil :-D a na ociach aby som mal plavecke bryle :-D ale uz tam tu klimu nechcem popravde.......
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... alozkaFoto

kdyby bylo toto v pohodě tak mě aj cena rajcuje
miguellito
Navigátor

hm no tak za tie prachy ak by bola minuly rok tak by som mal dnes asi 6.gen:-D samozrejme ak na nej nie je nieco dodrbane bo cena ja hodne v poho tak aby nebol nejaky zadrhel ,vezmi znalca a chod ju obzret.kasna -motor ak su ok tak ostatne veci su "zanedbatelne" a hlavne aj pod nu vlez ci nema nieco poohybane ci nebola fakt drcnuta :) jaaaaj a este SS napravy su dost specialitka -pohladaj na fore o tom nieco-bo ak tie budu v haji tak........
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

no všetci tu obhajujete len 2.0,ja mam už tri roky 1.8 a pár krát som mal tu česť merať sily z 2.0 a žeby mi ušla nejako extremne tak to sa povedať nedá,ked je dobrý medzikus medzi volantom a pedálmi tak sa aj s 1.8 dajú robiť divy,a ešte k tomu je aj lahšia čo trošku uberá s výkonového rozdielu
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Odpovědět

Zpět na „Celica“