Jaký podvozek MR2 Mk2?

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jako zalezi co vsechno chces menit jestli jde o silentbloky tak bych vsadil na originaly, kvuli vydrzi - pokud nejaky tyce a stabilizatory tak tam ta cena myslim bude stejna mozna neco vyssi nez originalni dily ale rozhodne se shodnem na tom ze to lip vypada ale taky neco za neco neni taky problem si takhle postavit mrku za pul mega nebo ji postavit za 50 000,- to musis vedet kolik ses ochotnej do toho dat, ja osobne bych to moc neprehanel s vecma ktery nejsou videt a mit je tam jen pro dobrej pocit tak takovej "rokeferel" nejsem - muj nazor je ze prece jenom ty seriovy veci co jsou ve voze z vyroby tak jsou odzkouseny na ruzny druhy dynamickyho zatizeni a moc neverim tomu ze by nejaka nahrada sice 10x hezci bude mit lepsi tyhle mechanicky vlasnosti a ze to vsechno udelas tvrdsi a tuzsi tak to bude pri normalnim jezdeni jeste vsechno trpet daleko vic

CCA: něco koupit ano, ale nepřehánět to - spis ty veci co budou videt brzdy a tak jinak nechat a (opravit) serii - tot muj nazor
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

100% Souhlasim... možná sem se jen špatně vyjádřil... chtěl bych vědět jestli je tam větší odolnost, spolehlivost, atd. nebo "právě" je tam rozdíl jen v tý barvě a značce, protože jestli to tak je tak je kupovat samozřejmě nebudu, to je jasný... :wink:
Toyota MR2 MKII Rev 4
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jo tak takle ten podvozek vypadá parádně, jak píše Invader-záleží na tom kolik si schopnej a ochotnej do tý přestavby pustit peněz-máj kamarád takle předělává 300zx-už tam má puštěno něco mezi 300 a 400 tis.-mimo cenu auta a ještě stále není u konce
jinak Idaho ti sežene jak originál díly, tak repliky, tak tuningový díly ala TRD, nebo D2, když sem něco sháněl dycky sem mu rači zavolal a zeptal se na názor-jestli je to dobrý kupovat originál, nebo je replika přibližně ve stejný popřípadě lepší kvalitě a za nižší cenu, zatím sem měl zkušenosti, že většinou nejdražší jsou právě originální díly, viz. za cenu spojky z toyoty si koupíš už sportovní spojku-neříkám že vydrží víc, popřípadě chladič-v toyotě originál 16.000,- a my sme s Invaderem kupovali už za devět hliníkovej mishimoto...
kdybych chtěl měnit silentbloky a měl na to peníze, tak už bych tam dal tohle
http://www.highperformanceparts.cz/powe ... -bush.8452
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

hmmm uložení vzadu už mám taky to tam... ale nevim jestli radši nedám origo, protože peníze na obě nápravy nemám a jedna seriová a jedna tvrdá to by asi dělalo neplechu :x , otazka pak kolik stoji original uložení
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jestli je to jak u celic tak pulku tech silentbloku origo nesezenete ( v podelnym a pricnym ramenu ) bez ramen celych , nebo se pletu ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

hmm-tady ty powerflexy se právě prodávaj jednotlivě a slyšel jsem na ně jenom samou chválu-tak by to chtělo porovnat, kolik stojí ta sada v celku a porovnat s cenou originálu, o kolik je dražší-jestli to stojí za to
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no mám takovej pocit že oproti originálu to bude ještě levný, klasika
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

TOP starého tématu... Co říkate na Silentbloky od Energy Suspension? Na Powerflexy jsem na forech četl většinou jen špatnou kritiku, takže ty jsem vyřadil a jestli to bude jak u celic jak psal Pavo.B. tak opravdu nevim...
Toyota MR2 MKII Rev 4
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Tak energy stojí sice okolo dvou tisíc ale myslím Libor tu zmiňoval, že po pár tisících tam sou vůle. Já mám powerflexy takže si myslím, že jsou nejlepší :twisted: :lol: ale vážně, to si četl kde tu kritiku? Já sem o tom taky něco četl a většinou ten tvrdil a ten zas tohle, dle mých zkušeností názorem většiny lidí se nedá řídit :D
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

Nemám ukládání historie, ale do googlu jsem to hledal dal čéský stránky a projel prvních 10 stránek... A pokud neberu v potaz topicy kde byla jen jedna dvě odpovědi typu dobrý, špatný, atd. tak větší vlákna, kde se to rozebíralo (většina) to spíše kritizovala (dlouhodobá zkušenost)...

Na rychlo jsem našel toto:

http://www.tdi-tuning.cz/viewtopic.php?f=7&t=84

Jinak většina těch topiců je z roku 2005-2007 kde musim uznat že to lidi docela chválili ale ty co poslední dobou odepisovali, tak z toho moc nadšení nebyli, prej to rychle odcházelo, ale taky bůh ví co s těma autama dělali...

Těžko říct a proto se ptám... :D
Toyota MR2 MKII Rev 4
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

Teď jsem koukal tady na foru a zjistil jsem, že jsme to tady spolu už jednou probírali :D
Toyota MR2 MKII Rev 4
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

Čaute hoší,
ja se chci zeptat jestli nevíte kde a za kolik se dá sehnat origo podvozek??? samozdřejmě v toyotě ale tam by to asi byla pálka :-D :-D :-D a ještě bych potřeboval těsnění pod hlavu ale možná bych bral i celou sadu, samozdřejmě podle lovů :-D ted mě ta moje MRcha trošku vycucala takže peněz moc není :-( :-D
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

na co origo podvozek? :D
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

šolich už sem sehnal od KONI ;-) takže cajk ;-) :-D
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa