Biscuit> to že nepíšeš sem nic, protože máš dojem, že to nikoho nezajímá??? To kurva je blbost.... zajíma nejen mě... já sem sem dával fotky antiboom final fixation... čelo nový, celá pravá strana... právě v hajzlu na sračky... práh a kolem... fotky už zmizely... ale mam je pořád na pc... a je škoda, že nikdo neupozorní dál o velkým humusu co se děje kolem prahů.... Kneza ten zmrd, jo je to zmrd... nedal žádný info když měnil prahy... a nasral mě nehorázně.... čurák....
zajímalo by mě jestli jsi použil nový díly, nebo použitý a neměl byses bát ukázat i fotky bad bad... protože kdo nebude pečovat o tyhle auta... bude to mí bad... i kdyby parkoval v garáži s klimou... ale bude to mít pěkně v prdeli.... což víme my dva... a nesouvisí to se střešním oknem, myslim že ho nemáš a já taky ne...
jinak 20 let mladá celica má nárok na to aby rezla... nenápadně---- proč o tom nepsat? máš snad pocit že se to děje jen tobě? heh ani omylem... ostatní jen nikdy neoddělali plasty a nezkoumali v čem si vozej prdel paka
ps: a paměť ti nevynechává, mýmu kámošovi dost.... už nevim co s tim... každej tejden co ho vidim tak se mi snaží ukazovat fotky zahrady a debilit okolo... i když už mi to řikal a ukazoval 5x.... sick sick
ale nemam to srdce mu říct :"jsi sick nebo co vole? prostě si přestane pamatovat že už jednou nejen jednou ukazoval určitý obrázky... sick man sick
ale už to neni ani vlastně sranda...
dále nezajímaj mě kecy mezi tebou a kymkoliv... rád bych viděl fotodokumentaci co se kurva děje... a nejen já... a každýho kdo bude chtít provozovat denně 5g tak by tohle měl číst... neni to auto na denní ježdění... a jestli má bejt... ty co nečteš... tak budeš mt pěknou díru pořádnou (nejen) v kapse panáčku... takže tak zní poselství.... piš, aby si lidi uvědomili, že budou muset solit... jestli si chtěj vozit prdel v 5G solit, nejen jako že si solim kabinu proti vlhkosti, ale solit pořádně...
problém je, že si podobný auto může dovolit koupit každej buran s prominutím, ale starat se o něj dokáže jen 20% lidí... takže zbytek se sešrotuje... tak to je... s 5G po 20 letech. Nebo je lepší lidem lhát? A nechat si všechno pro sebe? to je škoda podle mě...
Motory bejvaj nesmrtelný, když je ovládá slušnej humanoid... ale ale kastle.... ta dostává kapky... ta stárne... ale zase ne tak vůbec ne tak jak to bejvá u konkurence... ale stejně jo...
a co se srazů týče... fakt hloupost se neukázat... stejně tak mě mrzí honzisman, dawe, pavoB, garfield,... který znám osobně, že se nestavili... škoda... protože to stojí za to stát poblíž... jednoho dne za uherskej rok
No končim offtopic romány
.... a přesunem se jinam třeba, a omlovám se za svuj vzor, Dr. Zlouna ... už neni ani ladin, ani kaddafik, prostě už je jen Dr. Evil a ob-lama