Svíčkové kabely
- Cafa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes taky zapojil modry bleskolety a tady jsou moje zkusenosti:

- snizilo se cukani u studeneho motoru
- starty mi prijdou stejny, ale zatim jsem absolvoval jen 3, tak uvidime
- poradne jsem to protahnul v mestskym provozu, motor slusne salal, ale kabely se neroztekly   
- na volnobeh naprosto rovnomerne otacky, predtim lehce kolisalo
Toyota Corolla XL 1.3 (55kW, LB, 1990)
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.

Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
- m-ira
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zivotnost kabelu?
Jak to tak ctu, kolik cca kilometru by mely ty kable vydrzet?

Tak jsem na vás dal a objednal si kabely na carinu. Mají na webu chybně značené roky výroby jak motorů, tak modelů vozidel, ale když jsem jim poslal fotky a rozměry, tak mi do čtyř dnů udělali a poslali originály. Byli velice vstřícní, na to, že je tyto šolíchy neživí...  Auto lépe startuje a neškube. Cena 730,- Kč + 139,- poštovné. Celkem 869,-, což je za kabely pro 16V stále skvělá cena.
Takže díky (asi) RaJo.

Takže díky (asi) RaJo.

- 
				jirkalakovna
- Člen Týmu
svíčkové kabely
Ahoj,čtu tady že mužeš sehnat levněji kabely na svíčky,mám corollu 1.3-12v,rok 1990 a občas mi to zacuká,asi tedy kabely.Jestli to jde koupil bych je.napiš mi za kolik?Tel.728316947-LTM:

- 
				Návštěvník
Kabely ke svíčkám
Mám od kamaráda z Německa,originál BOSCH a stály 150 Euro a nemaj chybu.Měl jsem taky problémy a teď v poho.Není problém je nechat přivézt na jakoukoliv Toyotu.

2 Repo
No, já vidím hned dvě chyby. 1. je Bosch a 2. je 150 ojro.
 . Trochu přeháním. Ale Bosch v posledních letech nemá v autoelekronice zrovna dobrou pověst. Svíčky, i žhavicí, rozdělovače, víčka a palce patří k horšímu průměru. Kabely nevím, ale za dvě třetiny této ceny máš kabely Denso, což je takovej japonskej skoroBosch:-))).
. Trochu přeháním. Ale Bosch v posledních letech nemá v autoelekronice zrovna dobrou pověst. Svíčky, i žhavicí, rozdělovače, víčka a palce patří k horšímu průměru. Kabely nevím, ale za dvě třetiny této ceny máš kabely Denso, což je takovej japonskej skoroBosch:-))).

- 
				Návštěvník
Svíčkové kabely
Mám známýho v Německu a hned za rohem má servis,tak mě je koupil,protože druhý den jel do Prahy.Koupil jsem Corollu a to bylo jediná chyba,která tam byla.Byl jsem v servisu na počítači a tam to našli.Nechtělo se mně za nědávat peníze v servisu a tohle bylo nejrychlejší řešení.Je pravda,že ty starý kabely nebyli zase tak katastrofální ale teď to jede líp.Alespoň mám ten dojem.

Skoda toho postovneho, no, ale aspon nikam nemusim....
 Skoda toho postovneho, no, ale aspon nikam nemusim....
 )))
)))