Svíčkové kabely
- Cafa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes taky zapojil modry bleskolety a tady jsou moje zkusenosti:
- snizilo se cukani u studeneho motoru
- starty mi prijdou stejny, ale zatim jsem absolvoval jen 3, tak uvidime
- poradne jsem to protahnul v mestskym provozu, motor slusne salal, ale kabely se neroztekly
- na volnobeh naprosto rovnomerne otacky, predtim lehce kolisalo
Toyota Corolla XL 1.3 (55kW, LB, 1990)
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
- m-ira
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zivotnost kabelu?
Jak to tak ctu, kolik cca kilometru by mely ty kable vydrzet?
Tak jsem na vás dal a objednal si kabely na carinu. Mají na webu chybně značené roky výroby jak motorů, tak modelů vozidel, ale když jsem jim poslal fotky a rozměry, tak mi do čtyř dnů udělali a poslali originály. Byli velice vstřícní, na to, že je tyto šolíchy neživí... Auto lépe startuje a neškube. Cena 730,- Kč + 139,- poštovné. Celkem 869,-, což je za kabely pro 16V stále skvělá cena.
Takže díky (asi) RaJo.
Takže díky (asi) RaJo.

-
- Člen Týmu
svíčkové kabely
Ahoj,čtu tady že mužeš sehnat levněji kabely na svíčky,mám corollu 1.3-12v,rok 1990 a občas mi to zacuká,asi tedy kabely.Jestli to jde koupil bych je.napiš mi za kolik?Tel.728316947-LTM:
Kabely ke svíčkám
Mám od kamaráda z Německa,originál BOSCH a stály 150 Euro a nemaj chybu.Měl jsem taky problémy a teď v poho.Není problém je nechat přivézt na jakoukoliv Toyotu.
2 Repo
No, já vidím hned dvě chyby. 1. je Bosch a 2. je 150 ojro.
. Trochu přeháním. Ale Bosch v posledních letech nemá v autoelekronice zrovna dobrou pověst. Svíčky, i žhavicí, rozdělovače, víčka a palce patří k horšímu průměru. Kabely nevím, ale za dvě třetiny této ceny máš kabely Denso, což je takovej japonskej skoroBosch:-))).

Svíčkové kabely
Mám známýho v Německu a hned za rohem má servis,tak mě je koupil,protože druhý den jel do Prahy.Koupil jsem Corollu a to bylo jediná chyba,která tam byla.Byl jsem v servisu na počítači a tam to našli.Nechtělo se mně za nědávat peníze v servisu a tohle bylo nejrychlejší řešení.Je pravda,že ty starý kabely nebyli zase tak katastrofální ale teď to jede líp.Alespoň mám ten dojem.