díkyRampa89 píše:16 mm.Ing_Mazi píše:Jakou velikost klíče na svíčky potřebuju na tu moji Corollu? Viděl sem v obchodě různé velikosti teď tam budu montovat Denso K16RU, díky.

díkyRampa89 píše:16 mm.Ing_Mazi píše:Jakou velikost klíče na svíčky potřebuju na tu moji Corollu? Viděl sem v obchodě různé velikosti teď tam budu montovat Denso K16RU, díky.
No svíčky a termostat došel dobře, a ty kabely sme se domlouvali na moji Corollu, takže v podpisu viděl co mám a i sem mu to myslím psal do vzkazu do mám za model, cena sedí jak kdyby to byly správný kabely ale došly na 2EE motor ...Pavo.B. píše:bych spis rek ze se spletli jeho dodavatele, to se stava, teda pokud jsi mu rek presne co chces, on ti to urco vymeni
hehe, no já asi pojedu za ním do popic a koukneme se na to moje fáro pořádněBeaver píše:Vyměnit termostat by neměl být problém, když tak přijedu očumovat taky jak Rampu zleje chladící směs od hlavy až k patě
chladící kapalinou myslíš doufám destilkuIdaho píše:nezapomen po výmene termostatu a dolití chladicí kapaliny poúřádne odvzdusnit chladicí soustavu, mohl oby to zpusobit více paseky než užitku
Jak to mám provést? Mám dolívat vodu a pak dotáhnout ten termostat? Sem myslel že tyhle toyoty se už samy odvzdušňují.... No pánové bude to po té včerejší předhodové zábavě vcelku zajímavéIdaho píše:nezapomen po výmene termostatu a dolití chladicí kapaliny poúřádne odvzdusnit chladicí soustavu, mohl oby to zpusobit více paseky než užitku