Kupa Toyota Celica 7.gen par dotazu
Pokud bych mel tu moznost, tak jednoznacne tu silnejsi Celdu s VVTLi motorem...
Te spotreby bych urcite vubec nebal, bude to zrat stejne jak VVTi, pokud se stim i stejne pojede... druha vec je, jestli s takovym motorem budes chtit jezdit jak z hnojem za 6,5L...
Ja ten motor doma mam, akurvat ze v Corolle, mimo mesto se s tim da jet za 7L a ve meste zhruba za 8L, ale nekupoval sem si auto s takovym motorem jen na okrasu, takze jezdim v prumeru zhruba za 10L s tim, ze obcas tomu davam po omezovac, kdyz je potreba ukazat nejake te precipovane oktavce a podobnym, ze me to taky jede... )
Jinak ten zvuk motoru je opravdu brutalni a zvuk je pro me polovina zazitku z jizdy... Pred tim sem mel A3 1,8T 180 ihaku, kt jela hodne podobne jak tohle, ale zazitek z jizdy nestal za nic, pt to nemelo vubec zadny zvuk... vic srandy sem si uzil s firemnim Yarisem.. )
Dukazem sou i moji znamy, kt se mnou jeli jak v A3 tak v Corolle a kazdy rika, jak ta Corolla paradne jede, ale pritom nejede lip jak ta A3, jen ten prozitek z jizdy umocni tim zvukem...
Te spotreby bych urcite vubec nebal, bude to zrat stejne jak VVTi, pokud se stim i stejne pojede... druha vec je, jestli s takovym motorem budes chtit jezdit jak z hnojem za 6,5L...
Ja ten motor doma mam, akurvat ze v Corolle, mimo mesto se s tim da jet za 7L a ve meste zhruba za 8L, ale nekupoval sem si auto s takovym motorem jen na okrasu, takze jezdim v prumeru zhruba za 10L s tim, ze obcas tomu davam po omezovac, kdyz je potreba ukazat nejake te precipovane oktavce a podobnym, ze me to taky jede... )
Jinak ten zvuk motoru je opravdu brutalni a zvuk je pro me polovina zazitku z jizdy... Pred tim sem mel A3 1,8T 180 ihaku, kt jela hodne podobne jak tohle, ale zazitek z jizdy nestal za nic, pt to nemelo vubec zadny zvuk... vic srandy sem si uzil s firemnim Yarisem.. )
Dukazem sou i moji znamy, kt se mnou jeli jak v A3 tak v Corolle a kazdy rika, jak ta Corolla paradne jede, ale pritom nejede lip jak ta A3, jen ten prozitek z jizdy umocni tim zvukem...
Zdravím lidičky,
jsem tu nový a ještě jsem to nestihl pořádně prolézt a pročíst ale našel jsem tu tohle téma, tak si myslím že to na co se chci zeptat sem patří.j
Chci si koupit Celicu a už asi týden se hádám s rodiči že to nejsou vyhozené peníze.
Ale hlavně bych se chtěl zeptat na zkušenostit z dovozem ze zahraničí. Já s tim žádnou zkušenost nemám proto nevím co na to budu potřebovat a jak dlouho by mi to mohlo trvat a kolik by to mohlo stát. Popřípadě bych se chtěl zeptat co bych potřeboval kdybych si auto nechal dovéz z US.
Ještě se chci zeptat jak je to se servisama jestli servyse v cz normálně přijímají Celici a můžou je diagnostikovat a jak je to s technickou jestli je normální jako u ostatních vozů nebo je jiná když se to auto tady nikdy neprodávalo. A ještě k tomu připojím jaká je nabídka náhradních dílů přízpěvky jsem tu našel ale byli z minulého roku tak se zeptám ted.
moc děkuji za pomoc Smile
jsem tu nový a ještě jsem to nestihl pořádně prolézt a pročíst ale našel jsem tu tohle téma, tak si myslím že to na co se chci zeptat sem patří.j
Chci si koupit Celicu a už asi týden se hádám s rodiči že to nejsou vyhozené peníze.
Ale hlavně bych se chtěl zeptat na zkušenostit z dovozem ze zahraničí. Já s tim žádnou zkušenost nemám proto nevím co na to budu potřebovat a jak dlouho by mi to mohlo trvat a kolik by to mohlo stát. Popřípadě bych se chtěl zeptat co bych potřeboval kdybych si auto nechal dovéz z US.
Ještě se chci zeptat jak je to se servisama jestli servyse v cz normálně přijímají Celici a můžou je diagnostikovat a jak je to s technickou jestli je normální jako u ostatních vozů nebo je jiná když se to auto tady nikdy neprodávalo. A ještě k tomu připojím jaká je nabídka náhradních dílů přízpěvky jsem tu našel ale byli z minulého roku tak se zeptám ted.
moc děkuji za pomoc Smile
toyota celica 7.generace
Zdravím všechny,už jsem tu něco přečetla a tak jsem zas o něco chytřejší...ovšem mám taky dotaz,kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil mi. Na leden,ten velký měsíc,mám v plánu si pořídit taky yotku,ale většina mých známých mě odrazuje,díky vysoké spořebě a drahých náhradních dílů.Než jsem nabourala svou tehdejší mazdu mx3,byla jsem zvyklá jezdit za 10l/100km,i s náhradními díly se ohledně cen nepárali,přesto že to bylo starý auto.To by nebyl až takový problém,ovšem donesla se ke mě ta nepříznivá až trochu nepochopitelná zpráva,že po 170.000km odchází čerpadlo,které v originálu vyjde až na 70tis.!Vyhlídla jsem 2004, 1.8 VVt-i 105kw...je úžasná a já už jsem se jednoduše zamilovala.Jen bych chtěla vědět,jak to ve skutečnosti s tím čerpadlem je,jestli si mám do budoucna hledat ještě jedno zaměstnání .Moc děkuju tomu,kdo mi odpoví ..
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím proč se vždycky od někud vynoří nějaký hňup a pořád točí něco o zadíraní a přidírání.Vyserte se už na to. Když se na to nikdo neptá tak proč o tom pořád melete.Chce si koupit 7 generaci tak ji nekaž radost.Tygr píše:Cerpadlo? neee.. o tom jsem neslysel Spise zadírání, to ano, ale dost zalezi na kusu, znam Celicu 7g 2000 s puvodnim motorem, puvodnim blokem tedy a má přes 180000km.. Nicmene asi jsou zabavnejsi auta, nez konkretne 7.generace.
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o problému s čerpadlem vůbec nic neslyšel. Mojí Celce táhne na 190 000 a jediný co se po 9 letech pomalu loučí je katalyzátor - asi jednou za měsíc se rozsvítí engine check kvůli naměření vyšších emisí (podle freye v toy Praha). Hned mi nabídl i řešení v souhrnu za 50 000Kč takže to vyřešim po svým na jaře.
I spotřeba oleje zatím v normě (musim zaklepat) - kompletní výměna na začátku srpna a před týdnem jsem dolil pro jistotu litr. Co se té zábavy týče, tak pokud se člověk nepokouší honit TDIčka po dálnici ale dá si radši ňákou klikatou okresku je srandy kopec
Amadeus:
I spotřeba oleje zatím v normě (musim zaklepat) - kompletní výměna na začátku srpna a před týdnem jsem dolil pro jistotu litr. Co se té zábavy týče, tak pokud se člověk nepokouší honit TDIčka po dálnici ale dá si radši ňákou klikatou okresku je srandy kopec
Amadeus:
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Status: pomalu dojíždíme
no ved ok, 7micka je iste fajn, ale tak pytala sa na problemy, a tie su s motormi 1ZZ-FE... to len aby vedela, ale je toho tu popisaneho az az..Amadeus píše:Já nevím proč se vždycky od někud vynoří nějaký hňup a pořád točí něco o zadíraní a přidírání.Vyserte se už na to. Když se na to nikdo neptá tak proč o tom pořád melete.Chce si koupit 7 generaci tak ji nekaž radost.Tygr píše:Cerpadlo? neee.. o tom jsem neslysel Spise zadírání, to ano, ale dost zalezi na kusu, znam Celicu 7g 2000 s puvodnim motorem, puvodnim blokem tedy a má přes 180000km.. Nicmene asi jsou zabavnejsi auta, nez konkretne 7.generace.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
IS 300
- Tygr
- Věčnej rejpal
Za prve se na to někdo ptal, hňupíku..a za druhé je to pravda Jsou kusy s vymenenym blokem, jsou kusy co maji puvodni a porad jezdi, to jsem ale psal. A to auto jem mel doma..Amadeus píše:Já nevím proč se vždycky od někud vynoří nějaký hňup a pořád točí něco o zadíraní a přidírání.Vyserte se už na to. Když se na to nikdo neptá tak proč o tom pořád melete.Chce si koupit 7 generaci tak ji nekaž radost.Tygr píše:Cerpadlo? neee.. o tom jsem neslysel Spise zadírání, to ano, ale dost zalezi na kusu, znam Celicu 7g 2000 s puvodnim motorem, puvodnim blokem tedy a má přes 180000km.. Nicmene asi jsou zabavnejsi auta, nez konkretne 7.generace.
BTW ta tvoje reakce je jakoby kupovala tu Celicu od Tebe.
Vemeno.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Amadeus sklidni se , to chces abysme drzelu hubu a krok s toyotou kde to popirali dost dlouho , od toho tu nejsme , je lepsi vedet vsechno a pocitat s tim nez se spalit a jeste bejt za blbce v ocich tech co rikali "toyotu nekupuj"
Renče radím pročíst si to co jí muze potkat protoze je jista sance ze tech 70 tis. bude do toho auta muset dat a ta sance neni mala proto o tom porad piseme.
Renče radím pročíst si to co jí muze potkat protoze je jista sance ze tech 70 tis. bude do toho auta muset dat a ta sance neni mala proto o tom porad piseme.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: toyota celica 7.generace
gabko24-kde tady vidíš že se ptala na problémy s motorem 1ZZ-FE????Já tady vidím pouze napsáno,že si o tomto autě už něco přečetla a ptala se na čerpadlo,jestli se při 170 tis porouchá nebo ne.Právě proto nechápu,proč prostě někdo vždycky mluví o zadírání motorů 1ZZ-FE.Renča píše:Zdravím všechny,už jsem tu něco přečetla a tak jsem zas o něco chytřejší...ovšem mám taky dotaz,kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil mi. Na leden,ten velký měsíc,mám v plánu si pořídit taky yotku,ale většina mých známých mě odrazuje,díky vysoké spořebě a drahých náhradních dílů.Než jsem nabourala svou tehdejší mazdu mx3,byla jsem zvyklá jezdit za 10l/100km,i s náhradními díly se ohledně cen nepárali,přesto že to bylo starý auto.To by nebyl až takový problém,ovšem donesla se ke mě ta nepříznivá až trochu nepochopitelná zpráva,že po 170.000km odchází čerpadlo,které v originálu vyjde až na 70tis.!Vyhlídla jsem 2004, 1.8 VVt-i 105kw...je úžasná a já už jsem se jednoduše zamilovala.Jen bych chtěla vědět,jak to ve skutečnosti s tím čerpadlem je,jestli si mám do budoucna hledat ještě jedno zaměstnání .Moc děkuju tomu,kdo mi odpoví ..
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tygr and Pavo.B.-Ne nechci aby jste drželi hubu,ale když se na to neptá a píše že si už něco přečetla,tak si myslím že o tomto problému ví,protože at si otevřeš jakékoli téma o 7.generaci tak to tam prostě je napsáno.Jen mě prostě nasralo,že když se ptá na odchod čerpadla,tak proč prostě neodpoví na to čerpadlo,pokud tu 7 měl a nic víc.Omlouvám se,že jsem to napsal tak zhurta,ale opravdu ale opravdu mě to nasralo.
ale no, ale no... amadeus... nieco si precitala, to je fajn, ale vacsina znalejsich problematiky hned zistila, ked sa pyta na cerpadlo, tak nevie, vcom najviac 7gen trpi, lebo sa pytala blbost, resp neuplnu otazku zadala.. cerpadlo... ake? palivo? olej? voda? ci ake? a prave to stoji 70tis, co mozno aj polomotor... mozno ju niekto zle informoval, lebo cerpadla som nepocul, ze by odchadzali a to mam dost 7gen kontaktov...Amadeus píše:gabko24-kde tady vidíš že se ptala na problémy s motorem 1ZZ-FE????Já tady vidím pouze napsáno,že si o tomto autě už něco přečetla a ptala se na čerpadlo,jestli se při 170 tis porouchá nebo ne.Právě proto nechápu,proč prostě někdo vždycky mluví o zadírání motorů 1ZZ-FE.Renča píše:Zdravím všechny,už jsem tu něco přečetla a tak jsem zas o něco chytřejší...ovšem mám taky dotaz,kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil mi. Na leden,ten velký měsíc,mám v plánu si pořídit taky yotku,ale většina mých známých mě odrazuje,díky vysoké spořebě a drahých náhradních dílů.Než jsem nabourala svou tehdejší mazdu mx3,byla jsem zvyklá jezdit za 10l/100km,i s náhradními díly se ohledně cen nepárali,přesto že to bylo starý auto.To by nebyl až takový problém,ovšem donesla se ke mě ta nepříznivá až trochu nepochopitelná zpráva,že po 170.000km odchází čerpadlo,které v originálu vyjde až na 70tis.!Vyhlídla jsem 2004, 1.8 VVt-i 105kw...je úžasná a já už jsem se jednoduše zamilovala.Jen bych chtěla vědět,jak to ve skutečnosti s tím čerpadlem je,jestli si mám do budoucna hledat ještě jedno zaměstnání .Moc děkuju tomu,kdo mi odpoví ..
tak preto ju tu niekto predomnou usmernil, ze cerpadlom to nieje, ze nad 100tis to moze klaknut! citaj doslednejsie, uvazuj nad temou, a kym niekoho urazis, zamyslisa nad tym, ci je to vobec fer... zato ze ty si zaryty 7mickar- neviem naco si donej vrazil majland a teraz ju nevladzes predat, zato este 1ZZ-FE nebude bezproblemovy motor, len pre tvoju radost, a taktiez otom nepresvedcis X-Y ludi, co narvali prachy do repasu, kym mohli investovat do podvozku atd...
sorry, trosku som sa nechal uniest, ale snad vramci slusnosti, ja som Celicar, mam ich rad, urcite si kupim aj 7micku raz, ked budu ceny nizsie za kusy nad 2003
IS 300
IS 300
tam to vidim, ze napisala VVTI 105kw a to je 1ZZ-FE... len tam to vidim.Amadeus píše: gabko24-kde tady vidíš že se ptala na problémy s motorem 1ZZ-FE????
IS 300
IS 300
ak je to ozaj 2004ka, tak je velmi velka sanca, ze to budes mat bez poruchy, ale co sa cerpadla tyka (nevieme ale ze ktoreho), tak to moze odist na barsktorom aute, ale urcite to nieje chronicka choroba 7gen, takze klidek, poprecitaj forko, pozorne, niekoho si ktej kupe zavolaj, vyskusajte, pokukajte a prajem dobru kupuRenča píše:Zdravím všechny,už jsem tu něco přečetla a tak jsem zas o něco chytřejší...ovšem mám taky dotaz,kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil mi. Na leden,ten velký měsíc,mám v plánu si pořídit taky yotku,ale většina mých známých mě odrazuje,díky vysoké spořebě a drahých náhradních dílů.Než jsem nabourala svou tehdejší mazdu mx3,byla jsem zvyklá jezdit za 10l/100km,i s náhradními díly se ohledně cen nepárali,přesto že to bylo starý auto.To by nebyl až takový problém,ovšem donesla se ke mě ta nepříznivá až trochu nepochopitelná zpráva,že po 170.000km odchází čerpadlo,které v originálu vyjde až na 70tis.!Vyhlídla jsem 2004, 1.8 VVt-i 105kw...je úžasná a já už jsem se jednoduše zamilovala.Jen bych chtěla vědět,jak to ve skutečnosti s tím čerpadlem je,jestli si mám do budoucna hledat ještě jedno zaměstnání .Moc děkuju tomu,kdo mi odpoví ..
IS 300
IS 300