Amadeus píše:Renča píše:Zdravím všechny,už jsem tu něco přečetla a tak jsem zas o něco chytřejší...ovšem mám taky dotaz,kdyby byl někdo tak moc hodný a poradil mi.

Na leden,ten velký měsíc,mám v plánu si pořídit taky yotku,ale většina mých známých mě odrazuje,díky vysoké spořebě a drahých náhradních dílů.Než jsem nabourala svou tehdejší mazdu mx3,byla jsem zvyklá jezdit za 10l/100km,i s náhradními díly se ohledně cen nepárali,přesto že to bylo starý auto.To by nebyl až takový problém,ovšem donesla se ke mě ta nepříznivá až trochu nepochopitelná zpráva,že po 170.000km odchází čerpadlo,které v originálu vyjde až na 70tis.!Vyhlídla jsem 2004, 1.8 VVt-i 105kw...je úžasná a já už jsem se jednoduše zamilovala.Jen bych chtěla vědět,jak to ve skutečnosti s tím čerpadlem je,jestli si mám do budoucna hledat ještě jedno zaměstnání

.Moc děkuju tomu,kdo mi odpoví ..
gabko24-kde tady vidíš že se ptala na problémy s motorem 1ZZ-FE????Já tady vidím pouze napsáno,že si o tomto autě už něco přečetla a ptala se na čerpadlo,jestli se při 170 tis porouchá nebo ne.Právě proto nechápu,proč prostě někdo vždycky mluví o zadírání motorů 1ZZ-FE.
ale no, ale no... amadeus... nieco si precitala, to je fajn, ale vacsina znalejsich problematiky hned zistila, ked sa pyta na cerpadlo, tak nevie, vcom najviac 7gen trpi, lebo sa pytala blbost, resp neuplnu otazku zadala.. cerpadlo... ake? palivo? olej? voda? ci ake? a prave to stoji 70tis, co mozno aj polomotor... mozno ju niekto zle informoval, lebo cerpadla som nepocul, ze by odchadzali a to mam dost 7gen kontaktov...
tak preto ju tu niekto predomnou usmernil, ze cerpadlom to nieje, ze nad 100tis to moze klaknut! citaj doslednejsie, uvazuj nad temou, a kym niekoho urazis, zamyslisa nad tym, ci je to vobec fer... zato ze ty si zaryty 7mickar- neviem naco si donej vrazil majland a teraz ju nevladzes predat, zato este 1ZZ-FE nebude bezproblemovy motor, len pre tvoju radost, a taktiez otom nepresvedcis X-Y ludi, co narvali prachy do repasu, kym mohli investovat do podvozku atd...
sorry, trosku som sa nechal uniest, ale snad vramci slusnosti, ja som Celicar, mam ich rad, urcite si kupim aj 7micku raz, ked budu ceny nizsie za kusy nad 2003