mio píše:
Odpovedal by som ti otazkou:
Naozaj stoji zato kupovat Yaris,je drahsi ako Fabia, a vlastne takisto pojde vedla Fabii po ceste, 50km/h v meste.... 120km/h po dialnici....

.
Pozor,,dovolím si Ti oponovať...Opak je pravdou : Začnem ak dovolíš porovnať cenovo (samozrejme v r. 2007(apríl)-kedy som sa rozhodoval o kupe nového auta-to vtedy yaris bol bohužial ešte veeeelmi v cene)
Takže:
Fabia (STARY model a už iba v červenej farbe,čiže výber žiadny)
Motor 1.2 HTP ,airbag(neviem či 1 alebo 2-nepätám).,posilňovač riadenia ,ABS. Eto vsjo a to všetko prosím pekne za cenu :359.tis-konkrétne v Brezne-kde bola okolo Bystrice najlepšia cena...).Cena vtedy novej bola viac ako dosť...
Poobzeral som ešte takého-swifta ,alebo Hyunday Getz...Nakoniec som skončil pri
Ford fieste : Strieb.metal.,1.25i-55kW 16V,man.klima,el.okna v predu,predné hmlovky,
čelné a zadné vyhrievane okien+zrkadiel(aj s el.nastavení),2x airbag,radio s CD -2rep.v predu+2 v zadu,Výškovo nast. volant,výškovo nast.sedačka,central s dialkovým a(aj) dialkovo otvaranie 5 dverí,možnosť nastavenia otvarania iba vodič.dverí,aktivácia výstražného znamenia pri náhlom zabrzdení,pal.PC (to ale neviem,či ta fabia mala).. cena: presne tá istá ako stará fabia !!!!
359 tis.Sk
A
TOYOTA yaris(
to už hovorím o 1,5 roku neskôr-čiže r.2008 pár dní pred vianocami )vs.
Fabia-nová-HTP -(kolega si ju kupil...) -nebudem tu zbytočne písať s akou výbavou,lebo s takou istou výbavou bol aj yaris za 320tis. Sk a spomínannú fabiu kupil za niečo vyše 350tis. Sk.
Čo k tomu dodať...