myslím ty ramena.
 myslím ty ramena.Ale mám dotaz - teď jsem si všiml na úplně první fotce tohodle vlákna - tobě vede jakási hadička pod kapotou do nasávače. Co to je? Ostřik chladiče turba?
 myslím ty ramena.
 myslím ty ramena. Hustý!!! a respect! klanim se.... jako starat se o 3SGE je složitý, ale starat se o 3SGTE je kurva složitý.... za to máš muj totální respekt!!!! klanim se... po japonsku....
 Hustý!!! a respect! klanim se.... jako starat se o 3SGE je složitý, ale starat se o 3SGTE je kurva složitý.... za to máš muj totální respekt!!!! klanim se... po japonsku....  
  klídek a pohodička a pak v 4200 výstřel ACIS... no to mi stačí k radosti
  klídek a pohodička a pak v 4200 výstřel ACIS... no to mi stačí k radosti  

Pure
 Pure šílenče...
 šílenče...  

Máš recht, ale popravdě v tom nevidim moc velikej přínos ? Já bych takhle mohl snadno použít ostřik předních světel taky, mám na to i samostatný tlačítko.Stan píše:No na 6gen gt4 prej byl pod nárazníkem ostřik chladičů. Já mám z cariny vyndanou nádobku na kapalinu na okna a je na jí aj boční čerpadýlko na ostřikovanání světlometů. Na svtělta už to dávat nikdy nebudu. Je to na hovno. Tak přemýšlím, jestli toho nějak nevyužít. Je to tam nějak napojený, že na stisknutí tlačítka to udělá jen jeden intenzivní krátkej střik.

jde primárne o to navlhcit a nechat odpařit a navlhčit znovu. Přínos je jako kráva ale hlavní ochlezení přichází práve s odpařování z povrchu...
 jde primárne o to navlhcit a nechat odpařit a navlhčit znovu. Přínos je jako kráva ale hlavní ochlezení přichází práve s odpařování z povrchu...

jako tohle rozpojit by možná šlo... ale pak to spojit to už ne, to se přiznám
 jako tohle rozpojit by možná šlo... ale pak to spojit to už ne, to se přiznám