Nove Verso 1.8 CVT
myslim, ze to je spise jednotkou kamery... Videl jsem to nekde i na yarisech, ale ze by bylo jeste cidlo na volantu? To leda pro ty cary, co se navic jeste nataceji... Ale obcas nejsou ani ty, co ukazuji panorama sirky auta v primem smeru a nejake vzdalenostni kalibracni cary... Ty by vetsinou i stacily..
Back in Czech.
Češtinu umí tady - http://www.cestinadoaut.cz/znacky/toyota/
nebo tady - http://www.autacesky.cz/toyota/
Kurin ale chce jen ty pomocný čáry na display k couvací kameře.
nebo tady - http://www.autacesky.cz/toyota/
Kurin ale chce jen ty pomocný čáry na display k couvací kameře.
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)
Corolla 1,4 HB (1999)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
po par kilometroch mozem skonstatovat, Verso je fajn auto,s celkom peknym dizajnom exterieru, s vyvazenim benzin motorom,s prijatelnou spotrebou, s pohodovym automatom, s ergonomickym ovladanim az na tlacitka ohrevu sedaciek...
...take sikovne auticko pre polovicku, len neviem ci pri mojej vyske a vahe by som sa odvazil absolvovat cestu na siciliu ci do kalabrie teda na dlhsiu cestu za relaxom.....
...take sikovne auticko pre polovicku, len neviem ci pri mojej vyske a vahe by som sa odvazil absolvovat cestu na siciliu ci do kalabrie teda na dlhsiu cestu za relaxom.....
Jinak v nove Corole uz cestina myslim je.
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
...tak konecne som si dovolil absolvovat dlhsiu streku na verse
300+300= 600km...
+ velmi dobra spolupraca motora s automatom co tyka aj zrychlenia do kopcov
+ motor velmi dobry zaber od spodnych otacok
+ tichy motor
+ prijatelna spotreba 7.5 l pri odjazdeni 1500km z toho cca30% jazda na kratko do vzdialenosti 5km, cca30% po meste a mimo mesta a cca40% po dialnici a aj vyssou rychlostou 140km/hod
+ podla mna velmi dobre naladeny podvozok, taky neutralny ani mekky ani tvrdy...som bol milo prekvapeny stabilitou aj v zakrutach
+ presne a stabilne riadenie
+ perfekt nastaveny softver auta, pri brzdeni dolu kopcom prevodovka podradi a pomaha brzdit motorom
+ lahka ovladatelnost a dostupnost pristrojov na palubnej doske
+ prehladna multifunkcnost autoradia, ako aj obsluha aj sparovnaie s telefonom bezproblemove
- trosku trvalo kym som si nasiel polohu za volantom aj tak to nebolo to prave orechove, lez pri mojej vyske 185 cm a vahe 110 kg je s tym problem aj u inych, ako aj priestor za mnou-vodicom je obmedzenejsi hlavne pre mohutnejsie postavy
- velkost kufra sa mi javi ako priemerna, cize od vozidla typu MPV cakam velkorysejsi priestor aj kabinovy aj kufrovy
- umiestnenie ovladania ohrievania sedaciek je neprakticke
- nemilo som bol zaskoceny vykonnostou kurenia, asi pojdem riesit do servisu v ramci zaruky, mozno je to moj mylny nazor ale intenzita tepla nie je dostatocna
...tak som si dovolil dat mensie moje postrehy..su cisto subjektivne a pocitove...dane auto je uplne dostatocne pre mlade rodiny, aj pre starsi par na vozenie vnucat, aj pre zeny s detmi alebo ako vacsie, bezpecne auto pre moju manzelku, ja zostanem len pri svojom
....
300+300= 600km...
+ velmi dobra spolupraca motora s automatom co tyka aj zrychlenia do kopcov
+ motor velmi dobry zaber od spodnych otacok
+ tichy motor
+ prijatelna spotreba 7.5 l pri odjazdeni 1500km z toho cca30% jazda na kratko do vzdialenosti 5km, cca30% po meste a mimo mesta a cca40% po dialnici a aj vyssou rychlostou 140km/hod
+ podla mna velmi dobre naladeny podvozok, taky neutralny ani mekky ani tvrdy...som bol milo prekvapeny stabilitou aj v zakrutach
+ presne a stabilne riadenie
+ perfekt nastaveny softver auta, pri brzdeni dolu kopcom prevodovka podradi a pomaha brzdit motorom
+ lahka ovladatelnost a dostupnost pristrojov na palubnej doske
+ prehladna multifunkcnost autoradia, ako aj obsluha aj sparovnaie s telefonom bezproblemove
- trosku trvalo kym som si nasiel polohu za volantom aj tak to nebolo to prave orechove, lez pri mojej vyske 185 cm a vahe 110 kg je s tym problem aj u inych, ako aj priestor za mnou-vodicom je obmedzenejsi hlavne pre mohutnejsie postavy
- velkost kufra sa mi javi ako priemerna, cize od vozidla typu MPV cakam velkorysejsi priestor aj kabinovy aj kufrovy
- umiestnenie ovladania ohrievania sedaciek je neprakticke
- nemilo som bol zaskoceny vykonnostou kurenia, asi pojdem riesit do servisu v ramci zaruky, mozno je to moj mylny nazor ale intenzita tepla nie je dostatocna
...tak som si dovolil dat mensie moje postrehy..su cisto subjektivne a pocitove...dane auto je uplne dostatocne pre mlade rodiny, aj pre starsi par na vozenie vnucat, aj pre zeny s detmi alebo ako vacsie, bezpecne auto pre moju manzelku, ja zostanem len pri svojom

Topí to dobře,tak šup s tím do servisu.Jsem zmrzlina a ani topení neotvírám naplno.
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
Corolla 1,4 HB (1999)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)