Počet MR2 TURBO v ČR?

vše ohledně modelové řady MR2
rodriguez
Řidič

Re: Počet MR2 TURBO v ČR?

Příspěvek od rodriguez »

Ahoj Milane, koukám že se ti vrátila MRka :-) kašli na to že tady lidi na foru uražejí někoho koho neznají a něco co neznají s tím jsem se už párkrát setkal ale naštve to :mad: hold český národ :roll: Jinak pro případné zájemce, Milan je ferový a co řekne to platí, taky jsem jedno auto od něj před nedávnem koupil.

R.
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
Bubaak
Navigátor

Příspěvek od Bubaak »

Chce znát cenu, nenapsal o autě vůbec nic, řekl že je to turbo a kolik stojí, ale on je rozdíl 3s-GTE z 91 a 3s-gte z 96. Taky se ceny liší dle toho jestli je to zrzavý, bouraný...... Mohlo se jednat i o závodní speciál TRD GT300...

5s-fe fouklý na 600k, kdo by neurážel, když se o tom autě nerozepíše a jen tu řiká že spražil 911t, mimo jiné 911t jsem dál se seriovou 3s-ge.. Majitel se bál zatáček (s jeho skvostem bych se bál taky, tak krásnou 964 jsem od tý doby neviděl)... Mě zas pojela Fabka HTP (jel jsem s ženou a ta nemá ráda rychlost nad 110km/h).. vypovídací hodnota 00nic

Řiká že je to Turbo, pak z něj vypadne že je to jen fouklý 5s-fe a ani nerozepíše co s tím motorem bylo děláno... Jestli je to vylítaný 5s-fe s turbo kitem a fouklý na "2atm" pak prodává pouze kastli MR2 bez motoru a dost možná bez převodovky.

Na mokru se nedá jezdit ani se seriovou 3s-ge a 12 let starýma gumama...

Libor12 se nenavážel do Milana ale do majitele oturbenýho 5s-fe, protože dle popisu to vypadá na jednu MR2 viz níže. Že si to Milan vzal na sebe, má asi nějakou vypovídací hodnotu.
Naposledy upravil(a) Bubaak dne pát 21.08.2015, 09:48, celkem upraveno 1 x.
Japonec až nakonec, to nejlepší nakonec..
Ale Citroen jezdí taky dobře :D
Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan elznic »

No já to udělam asi takto.Počkam na techničák,postavím to na značky a zajedu na brzdu do Prahy.O těchto autech opravdu nic nevím,ale začíná mne to zajímat.Stejný typ motoru je v upraveném autě na mobile.de. stejnej obsah,stejnej výkon.Dle nemců je tam pouze jedno auto s tím motorem,bavíme se o motoru,ne o tom upraveném aute co tam je na prodej,to je trochu jiná liga. Jezdí to i na etanol a to tam deklaruje i ten prodávající,dokonce tam má vyfocené grafy z brzdy. Neříkám že to je ten muj motor,ale má stejný obsah a i papírově stejný výkon. Taky se mne to nezdá,na čtyřválec trochu moc,ale ten výkon si fakt změřím.Já bych si ani nedovolil tipovat jakou to má sílu,je to lehké a zacvičí s tím i 200koní. Stejně to prodam at už tady nebo v nemecku a to že prodelam je jasný,s tím už jsem se smířil.Soudit se s prvním majitelem už nebudu.
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Ty vole klucí,já vůbec nevím co je fouklá Mr ka nebo jak jsi to napsal. Výkon motoru jsem v prvním příspěvku psal asi 400ps ale v TP je napsáno 600.ps to jestli to je pravda nebo néé nevím.Je to v papírech. Mam to auto v prdeli a chtěl jsem jen vedět za kolik se toho zbavím. To je vše. Je nutný to tady rozvádět a dělat ze mne vola ? Chtěl jsem jen poradit od odborníků.Je to tak špatně?
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

milan elznic píše:No já to udělam asi takto.Počkam na techničák,postavím to na značky a zajedu na brzdu do Prahy.O těchto autech opravdu nic nevím,ale začíná mne to zajímat.Stejný typ motoru je v upraveném autě na mobile.de. stejnej obsah,stejnej výkon.Dle nemců je tam pouze jedno auto s tím motorem,bavíme se o motoru,ne o tom upraveném aute co tam je na prodej,to je trochu jiná liga. Jezdí to i na etanol a to tam deklaruje i ten prodávající,dokonce tam má vyfocené grafy z brzdy. Neříkám že to je ten muj motor,ale má stejný obsah a i papírově stejný výkon. Taky se mne to nezdá,na čtyřválec trochu moc,ale ten výkon si fakt změřím.Já bych si ani nedovolil tipovat jakou to má sílu,je to lehké a zacvičí s tím i 200koní. Stejně to prodam at už tady nebo v nemecku a to že prodelam je jasný,s tím už jsem se smířil.Soudit se s prvním majitelem už nebudu.
jj v německu jsou blázni :-) za angličáky chtějí balík :-) , už si nepamatuji detaily - napiš a vyfoť popis (převodovka atd. :-) jaké to má brzdy atd. dej to sem možná se po přihlášení nějaký fanda čapne :-)
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kluci tady na tom foru je to fakt hustý,já si čtu ty moje příspěvky a ty vaše a koukam že jste asi vůbec nepochopili že jsem naprostej laik v tomto typu auta,nesnažím se s vámi vůbec hádat a TP a auto budu mít př.víkend,tak nemužu poslat ani foto ani data z TP.Píšu jen to co si pamatuji. No nic tak se omlouvam že jsem vás teda prudil,to jsem nechtel.
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

rodriguez píše:Ahoj Milane, koukám že se ti vrátila MRka :-) kašli na to že tady lidi na foru uražejí někoho koho neznají a něco co neznají s tím jsem se už párkrát setkal ale naštve to :mad: hold český národ :roll: Jinak pro případné zájemce, Milan je ferový a co řekne to platí, taky jsem jedno auto od něj před nedávnem koupil.

R.
Ahooj.Ty si se mnou trošku vytřeli prdel co? :-) Jo jo MR se vrací,ale pujde hned na prodej,kluk by ji sice chtěl,ale ja mu ji nedam.Stačí mu něco malýho pomalýho max 1400cm3 at se v tom nepřizabije. Díky za podporu.Jsem z toho byl trochu rozhozenej. :-)
Bubaak
Navigátor

Příspěvek od Bubaak »

Nenchceme si s tebou vytírat prdel, jen se snažíme o autě něco dozvědět. V evropě se prodavali 3S-GTE (turbo) a 3S-GE. 5S-FE je americká verze 3s-ge tedy bezturba se kterou má mnohé společného (až na motor).

5S-fe tedy má horší převodovku, 1. revize rok91 má navíc menší brzdy, horší konstrukci zadní nápravy a pár detailů..
Navic právě 3s-gte bylo od počátku stavěno jako turbo, tedy spodek motoru se liší od 3s-ge a hlava je úplně jiná.

Aby 5s-fe turbo vydrželo dlouhodobě, musela být udělána generálka, vyměněny všechny ložiska kolem kliky, ojnice, pisty.... pak by to něco mohlo vydržet, pokud ale ani nevíš kolik to má koní a má to mít přes 500k, pak je to spíš jen o strach, kdy ten motor v nejlepším jen zaklepe.

MR2 kupuje specifická sorta lidí, co se o to auto trošičku zajímá, takže z tebe necheme dělat vola.
Naposledy upravil(a) Bubaak dne pát 21.08.2015, 13:58, celkem upraveno 1 x.
Japonec až nakonec, to nejlepší nakonec..
Ale Citroen jezdí taky dobře :D
Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

OK to je seriozní odpověd.Takže až to budu mít.Vyfotím vám převodovku a detailu motoru a můžete diskutovat.Píšu záměrně VY můžete diskutovat,protože já ne vidím to poprvé v životě. Jen si pamatuji že ten idiot co to přihlašoval a mne to tenkrát prodal,tvrdil že to auto je upravené z US ,proto má ten výkon.Vím stoprocentně že on to nedělal,ten výkon byl psanej podle US techničáku.Jo a pak taky vím že tou prosklenou střechou tam kape voda trochu,a to mne sdělil nynější majitel předevčírem. To je vše.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dnes jsem to řešil po telefonu s p.K z plzne. Je také možné že to není 5Sko muže to být 3Sko s se stroker kitem, chtelo by to vyfotit ventil dekl nebo motor obecne potom se bude vědět více.
Před necelým pul rokem jsem řešili přestavbu kolegovi MR2 takže jsem si vymenili pár mailu nakonec z toho bylo i možná pár desítek hodin na chatu s klukama z Autocraft Midlelands a výsledek byl v podstate toto :
"Seriová klika z 5S se dává jako upgrade na zvýšení objemu do 3S bohužel její výdrž je horší jak u 3SGTE kliky takže neveřím tomu že y v tom byla seriová klika, která v cca 90% případech praská kolem 250-300PS" .. takže je tu možnost kovaného vnitřku - protože bez nej by to podle mne ten výkon dlouho nevydrželo.
Další věc je motor který x let stál.. určitě to nebude sednout a jet..
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Já dnes volal známému do Toyoty.Podle VIN je to 6měsíc 91 s motorem 2.2 dohc. Podle něj se tyto vozy používaly jako základ pro upravy motorů v USA. Původně z výroby to byla atmosféra. Jakmile budu mít auto v garáži,pošlu foto. On mluvil o zdvojeném turbu nebo o nějakým velkým turbu plus elektronika,klika,kované písty. Tak uvidíme co to bude. Já fakt nevím.jako poslední sport auto jsem měl Nisan 350z ,ale tohle jelo daleko víc než ten Nissan. Třeba to bude jen 2.2 s turbem a nic víc.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

milan elznic píše:Já dnes volal známému do Toyoty.Podle VIN je to 6měsíc 91 s motorem 2.2 dohc. Podle něj se tyto vozy používaly jako základ pro upravy motorů v USA. Původně z výroby to byla atmosféra. Jakmile budu mít auto v garáži,pošlu foto. On mluvil o zdvojeném turbu nebo o nějakým velkým turbu plus elektronika,klika,kované písty. Tak uvidíme co to bude. Já fakt nevím.jako poslední sport auto jsem měl Nisan 350z ,ale tohle jelo daleko víc než ten Nissan. Třeba to bude jen 2.2 s turbem a nic víc.
Pokud je to FE tak mne to děsí ještě více :) ale uvidíme :) - každopádne klika ojnice písty u toho FE motoru budou nutností..
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Tak tu mam první foto a nějak mne to nejde sem dát. :oops: .Je v tom zdvojené turbo a jiná elektronika.Pravděpodobně i jiná klika a písty.
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Fotografie0098.jpg
(113.37 KiB) Staženo 2325 x
milan elznic
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele: