R.
jj v německu jsou bláznimilan elznic píše:No já to udělam asi takto.Počkam na techničák,postavím to na značky a zajedu na brzdu do Prahy.O těchto autech opravdu nic nevím,ale začíná mne to zajímat.Stejný typ motoru je v upraveném autě na mobile.de. stejnej obsah,stejnej výkon.Dle nemců je tam pouze jedno auto s tím motorem,bavíme se o motoru,ne o tom upraveném aute co tam je na prodej,to je trochu jiná liga. Jezdí to i na etanol a to tam deklaruje i ten prodávající,dokonce tam má vyfocené grafy z brzdy. Neříkám že to je ten muj motor,ale má stejný obsah a i papírově stejný výkon. Taky se mne to nezdá,na čtyřválec trochu moc,ale ten výkon si fakt změřím.Já bych si ani nedovolil tipovat jakou to má sílu,je to lehké a zacvičí s tím i 200koní. Stejně to prodam at už tady nebo v nemecku a to že prodelam je jasný,s tím už jsem se smířil.Soudit se s prvním majitelem už nebudu.
Ahooj.Ty si se mnou trošku vytřeli prdel co?rodriguez píše:Ahoj Milane, koukám že se ti vrátila MRkakašli na to že tady lidi na foru uražejí někoho koho neznají a něco co neznají s tím jsem se už párkrát setkal ale naštve to
hold český národ
Jinak pro případné zájemce, Milan je ferový a co řekne to platí, taky jsem jedno auto od něj před nedávnem koupil.
R.
Pokud je to FE tak mne to děsí ještě vícemilan elznic píše:Já dnes volal známému do Toyoty.Podle VIN je to 6měsíc 91 s motorem 2.2 dohc. Podle něj se tyto vozy používaly jako základ pro upravy motorů v USA. Původně z výroby to byla atmosféra. Jakmile budu mít auto v garáži,pošlu foto. On mluvil o zdvojeném turbu nebo o nějakým velkým turbu plus elektronika,klika,kované písty. Tak uvidíme co to bude. Já fakt nevím.jako poslední sport auto jsem měl Nisan 350z ,ale tohle jelo daleko víc než ten Nissan. Třeba to bude jen 2.2 s turbem a nic víc.