Chces resit verejne jak ochcat prihlaseni pravostranky na levostranku. Napsal jsem v uvodu kdyztak sz. Zadna neprysla tak co si chces vykladat.
 Chces resit verejne jak ochcat prihlaseni pravostranky na levostranku. Napsal jsem v uvodu kdyztak sz. Zadna neprysla tak co si chces vykladat.   Jsi stejnej naivni trouba jako on. O cem se chces bavit s nekym kdo ma zmatek jak v penezich tak v takovych zakladnich vecech jako je prihlaseni auta.a tomuhle ja dam radu nad zlato a jeste verejne. Priblble naivni otazku jsem rozvinul do konstruktivnich dotazu a odpovedi mi je stupidne naivni cosi co se neblizi ani z casti tomu o co vlastne jde. Navic odpoved je prece uz davno napsana.
 Jsi stejnej naivni trouba jako on. O cem se chces bavit s nekym kdo ma zmatek jak v penezich tak v takovych zakladnich vecech jako je prihlaseni auta.a tomuhle ja dam radu nad zlato a jeste verejne. Priblble naivni otazku jsem rozvinul do konstruktivnich dotazu a odpovedi mi je stupidne naivni cosi co se neblizi ani z casti tomu o co vlastne jde. Navic odpoved je prece uz davno napsana.Jde to je to jednoduchy a kazdej prumernej elektrikar a mechanik to dokaze predelat, neni tam nic co by projekt prestavby zastavilo. dokonce je i mozne prihlaseni atd.
Hura do toho ...
To tu myslim uz je. Co chces resit dal? Neco konstruktivniho? Jako ze k prestavbe na levostranku bude nejlepsi presunout volant na levou stranu? Ajo to prihlaseni. Njn uz me presla chut i po sz asi tak.
V urcitem okamziku se to samo odsoudilo k zahube, najdi ten bod a chvilku se mu venuj. V poslednich par tydnech mame na uradech trosku rusno takze tohle je verejny misto kde bych s prominutim napsal uz jen totalni picovinu k zasmani a nebo naivne debilni dotaz k placi. Kdo chce muze si to prohodit.
A proc ten co jezdi jak kokot se tu vytahuje na naproste kokoty?

Mohli by jsme s tim TP obehnout v kazdym meste stk a udelat si takovej seznam do budoucna kdo kde a za kolik
 Mohli by jsme s tim TP obehnout v kazdym meste stk a udelat si takovej seznam do budoucna kdo kde a za kolik 

at je to jak chce ale bez prace a starosti kdyz uz by to melo ok doklady byt v jine zemi. ale ne zemi jako zemi ale zemi jako zemi
  at je to jak chce ale bez prace a starosti kdyz uz by to melo ok doklady byt v jine zemi. ale ne zemi jako zemi ale zemi jako zemi