Otazky k Previi
Re: Otazky k Previi
Sundej koberec a mrkni, jaké máš díry, kolik jich je.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Technicky ano, legálně ne.quaero píše:Dá se šestimístná Previa předělat na sedmimístnou?
Přikoupil jsem si prostřední sedačku od Poláků (Fotel srodkowy). Mám všech 7. Ale kdybych je tam dal a chytli mě, nebo se stala nehoda, byl by průser.
Takže to využívám jen, že když potřebuju volný kufr, dám 3 do prostřední řady a nikdy nedávám víc než 6.
Kořen slova Toyota je Toy!
NojoTomiq píše:Technicky ano, legálně ne.quaero píše:Dá se šestimístná Previa předělat na sedmimístnou?
Přikoupil jsem si prostřední sedačku od Poláků (Fotel srodkowy). Mám všech 7. Ale kdybych je tam dal a chytli mě, nebo se stala nehoda, byl by průser.
Takže to využívám jen, že když potřebuju volný kufr, dám 3 do prostřední řady a nikdy nedávám víc než 6.

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

Zlegalizovat to je nereálné. Nejjednodušší dát auto na jiné papíry.
Jinak o sedačkách je tu samostatné vlákno. Tím, že máme každý trochu jinou verzi, je tam popsáno prakticky vše, vyčerpávajícím způsobem.
Jinak o sedačkách je tu samostatné vlákno. Tím, že máme každý trochu jinou verzi, je tam popsáno prakticky vše, vyčerpávajícím způsobem.
Je škoda, že zrovna Toyota tam píše jen to, co tam je. Co mají různí známí Espace, Sharany, 807... tak tam mají třeba 5 sedaček, ale v techničáku 7. Takže stačí přikoupit sedačku, nebo si na výlet půjčit od kámoše.
Jo to mě nenapadlo že legálně by to mohl být problém. Budu tedy koukat po sedmimístných verzích.
Co přesně obsahoval facelift z roku 2003? Nějaké zásadní změny?
Co přesně obsahoval facelift z roku 2003? Nějaké zásadní změny?
Volvo V70II 2002 CNG
Facelift 03:
Jiný volant s tlačítkama
Tříbodový pás u prostřední prostřední sedačky s tím souvisici jiné uchycení, takže nelze jednoduše předělat na 6timístnou.
Mlhovky v nárazníku, dříve součástí reflektoru (aspoň myslím, že jsou to mlhovky a ne denní světla).
V 02 anténa na rádio vlepená v pravým zadním skle, dříve v levém A sloupku zasouvací.
Jiný volant s tlačítkama
Tříbodový pás u prostřední prostřední sedačky s tím souvisici jiné uchycení, takže nelze jednoduše předělat na 6timístnou.
Mlhovky v nárazníku, dříve součástí reflektoru (aspoň myslím, že jsou to mlhovky a ne denní světla).
V 02 anténa na rádio vlepená v pravým zadním skle, dříve v levém A sloupku zasouvací.
Tak určitě je hežčejší 

mám 2005 a nevím většinu odpovědí.
S tou elektronikou přímo problém nemám. Včera odešel (snad) senzor tlaku oleje, ale po 11 letech to není asi nic hrozného. A trochu jsem zápasil s chybou p1229. Myslel jsem, že jsou to SCV ventily, ale po výměně se 1x do měsíce stále objeví. Může to být elektrika nebo ne. To nevím. Každopádně jinak auto jezdí bez problémů. Za 3 roky se měnil jen olej, destičky, lanovod ručky, zadní bubnové brzdy (když zapomíná manželka zataženou ručku, tak odejdou rychleji než kotouče)
S tou elektronikou přímo problém nemám. Včera odešel (snad) senzor tlaku oleje, ale po 11 letech to není asi nic hrozného. A trochu jsem zápasil s chybou p1229. Myslel jsem, že jsou to SCV ventily, ale po výměně se 1x do měsíce stále objeví. Může to být elektrika nebo ne. To nevím. Každopádně jinak auto jezdí bez problémů. Za 3 roky se měnil jen olej, destičky, lanovod ručky, zadní bubnové brzdy (když zapomíná manželka zataženou ručku, tak odejdou rychleji než kotouče)
Lanovod ruční brzdy musím také řešit. Dopředu drží dobře, ale když stojí auto do kopce, neudrží ho. Jak to má dlouhou převodovku, tak to neudrží ani zařazená jednička či zpátečka. Takže sebou vozím klín.Drus píše:mám 2005 a nevím většinu odpovědí.
Měls stejný problém? doufám že je to lanovod, páč pakny mám nové.
Za kolik jsi sehnal lanovod, já načel šejlevnější na Auto Kelly a je to pálka, páč jsou to 3 díly.
A jeTomiq píše:A neni!DavidDDD píše:Tak určitě je hežčejší

Super, díky, ještě jsem našel toto: http://www.autokiste.de/psg/archiv/a.htm?id=2173Tomiq píše:Facelift 03:
Jiný volant s tlačítkama
Němčině nevládnu ale za použití google translate mi vylezlo toto:
- Ve všech verzích standardně elektronický stabilizační systém VSC Control
- Isofix
- Boční airbagy
- Ve variantě Luna ovládání rádia na volantu
- "Soft close" posuvných dveří a parkovací kamera u varianty Sol
Volvo V70II 2002 CNG