Gabko to posledné co jsi napsal byla nejpodstatnější informace 

ale můj názor při tom co máš za finance a základ/bez SS a bez LSD/ tak se na to vybodni.
Máš málo peněz na tvrdění muziky 

.A pokuď chceš konkrétní čísla dodám ti je.GO motoru+ turbo nové , GO nápravy a nová spojka,elektronika myslím že skončíš na programov.jednotke pokuď ji již nemáš teď si nejsem jistej.Komlet výfukový trakt, silentbloky a uchycení motoru není zcela stejné na GT4 a GT, dále nutnost úpravy  nárazníku a kapoty tu ale podle všeho budeš mít  tak jen lakování  a mírná úprava uchycení.pak musíš vyměnit tlumiče předek jiné Mcpearson a jiné SS.Na  SS jsou jiné kotouče a brzdy atd. atd. ale ty budše mít 4 pístyk z GT4 v jakém stavu toť otázka tekže jejich repas a nové kotouče a nové desky.
Gabko promiň ale kecy o tom můžeme mít všichni ať se ti vyjádříme o snech 

které bychom s tím měli ale peníze a  realita je někde jinde /mně auto  nefunguje 2 rokem 

/a asi půlku věcí jsme musel rešit tak jak je budeš muset rešit i ty a věř že pokuď tam nemáš 2x větší částku co píšeš tak o tom neuvažuj.Jiné by bylo pokuď bys měl již SS nápravu a tlumiče  nové a po GO a LSD s novou spojkou - keramika napr. tak již tam máš třetinu utopené sumy o které píšeš.Kde je kapota a nárazník jejichlakování atd. to musíš udělat neuchladíš to/moje zkušenost/ kde hadice nové, kde IC, kde přídavný olejový chladič na převodovku  LSD,kde velký chladič na vodu a kde velký přídavný chladič na olej:-), kde novej filtr vzduchový, kde budíky, kde nové palivové čerpadlo.Gabko věř že tohle je fakt za ty peníze nereální.
 P.S. podle mně jen díky váze a o kapek vyššímu výkonu jak má GT4 jsem měl navrch před kamarádovou GT4 v rozsahu od 3-4.Rozběh mě vždy nechal v pr..... pak se projevili kila a výrazně.
Nějaké ty auta doma jsou.