Swap celica 6gen

vše ohledně modelové řady Celica

ktory upgrade si vybrat?

motor 3S-GTE, prevodovka s LSD a SS naprava
8
42%
motor Beams, prevodovka s LSD a SS naprava
11
58%

Celkem hlasů: 19

stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tu je zaujmave ctenicko na 6gc.net

http://www.6gc.net/forums/index.php?s=c ... 1995&st=20

osobne sa mi paci totok :)
There are tuning options for the redtop, i see the name gbooth mentioned, he is the guy to talk to, you can get hold of him through the beams redtop forum and he will supply you with anything you need to tune a redtop or blacktop beams. Cams are not compatible between the red and blacktop though. Its well worth retaining the vvti when tuning it aswell. Theres a 240whp redtop in a gen 5 celica that mr booth built, peak power is at 8600rpm
Obrázek
jaroo021
Řidič

Příspěvek od jaroo021 »

kupuj to co od toho motora cakas. ked chces atmosferu tak uprav tento co mas..az taky velky rozdiel medzi beams a tvojim nie je a tie peniaze za co by si kupil beams ked vrazis do tohto tak to bude lietal. + nejake to odlahcenie. Ked chces motor preplnovany s velkym potencialom tak choj do GTE. Mozno najlepsie s mr2 aj s prevodovkou a mas istotu ze prevodovka vydrzi, samozrejme nerozrezane kable a ecu.
napriklad taketo nieco:
http://got-jdm.com/9093-jdm-3sgte-mr2-t ... p-104.html
za 2500usd to mas doma + dph a vyclenie (okolo 300e)
ja som bral tiez od nich a spokojnost. Maju tam aj zaruku ze motor je ok (ze nezerie olej atd) aj ked neviem ako by som nieco reklamoval ked je to v usa. :?
a odlahcenie to je najlahsia cesta za rychlejsim autom
:wink:
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

jaroo ked uz tak zo 6gen celdy napriklad

http://got-jdm.com/9499-jdm-3sgte-celic ... p-106.html
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Uvědomujete si,že většina těch motorů pochází z aut po bouračce?! Dokáže si někdo představit co udělá taková klikova hřídel roztočena na 5000 otáček při nárazu v 50km/h?!
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

No koroduje vy tupci!!!
Obrázek
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

stenky píše:No koroduje vy tupci!!!
:D :D :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

martin.matess> špajzka, tak tam mam špagety 3 minuty panzani a kafe :lol: :lol: a bordelos, hromada bordelos... spoustu bordelos se kterým je zakázáno manipulovat :lol: bordelos má svý místo a kdyby se v něm někdo hrabal, třeba svlečna, tak by byl v bordelosu takovej bordel, že bych nenašel ani ty špagety :lol: prostě bordel má svý místo nejen ve špajzce.... ale je v něm určitej systém :lol: ne že mi někdo swapne špajz! to by byl konec! 8) LSD bejvá v mrazáku pokud vim... tam je pořádek :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

Gabko - vyhaž z auta vše co jde a jdi se projet. Výkon, podvozek a brzdy Ti na chvilku budou stačit :wink:
ale pak se spíš poohlédni po něčem takovém - st205 j-spec ( 3sgte gen.3 255hp + 1380kg + 4pístky 315mm + 4wd = více srandy za jakéhokoliv počasí ) no a když Tě časem omrzí, tak začneš s úpravou :twisted:
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

chalani o vahe mi rozpravat nemusite, 2006-2007 som mal 5 gen a s komplet vybrakovanym zadkom, proste na holy plech... ale ja chcem funkcne auto, s interierom takym, aky je. riesim motor, nie odlahcenie! ...odlahcovat budeme pozdejsie, ked uz bude 2he auto pre rodinku...(IS300?) :-)
IS 300
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Gabko to posledné co jsi napsal byla nejpodstatnější informace :lol: ale můj názor při tom co máš za finance a základ/bez SS a bez LSD/ tak se na to vybodni.

Máš málo peněz na tvrdění muziky :mad: .A pokuď chceš konkrétní čísla dodám ti je.GO motoru+ turbo nové , GO nápravy a nová spojka,elektronika myslím že skončíš na programov.jednotke pokuď ji již nemáš teď si nejsem jistej.Komlet výfukový trakt, silentbloky a uchycení motoru není zcela stejné na GT4 a GT, dále nutnost úpravy nárazníku a kapoty tu ale podle všeho budeš mít tak jen lakování a mírná úprava uchycení.pak musíš vyměnit tlumiče předek jiné Mcpearson a jiné SS.Na SS jsou jiné kotouče a brzdy atd. atd. ale ty budše mít 4 pístyk z GT4 v jakém stavu toť otázka tekže jejich repas a nové kotouče a nové desky.

Gabko promiň ale kecy o tom můžeme mít všichni ať se ti vyjádříme o snech :-) které bychom s tím měli ale peníze a realita je někde jinde /mně auto nefunguje 2 rokem :-) /a asi půlku věcí jsme musel rešit tak jak je budeš muset rešit i ty a věř že pokuď tam nemáš 2x větší částku co píšeš tak o tom neuvažuj.Jiné by bylo pokuď bys měl již SS nápravu a tlumiče nové a po GO a LSD s novou spojkou - keramika napr. tak již tam máš třetinu utopené sumy o které píšeš.Kde je kapota a nárazník jejichlakování atd. to musíš udělat neuchladíš to/moje zkušenost/ kde hadice nové, kde IC, kde přídavný olejový chladič na převodovku LSD,kde velký chladič na vodu a kde velký přídavný chladič na olej:-), kde novej filtr vzduchový, kde budíky, kde nové palivové čerpadlo.Gabko věř že tohle je fakt za ty peníze nereální.

P.S. podle mně jen díky váze a o kapek vyššímu výkonu jak má GT4 jsem měl navrch před kamarádovou GT4 v rozsahu od 3-4.Rozběh mě vždy nechal v pr..... pak se projevili kila a výrazně.
Nějaké ty auta doma jsou.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

predne brzdy uz poriesene mam, wilwood 324mm kotuce 4piestik... No tym padom mi ako najjednoduchsia varianta vychadza naozaj ten beams blacktop (pripadne redtop), ale tam fakt velky vykonovy rozdiel nieje... este pouvazujem... a pripadne to ostane na mcphersone...
IS 300
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

McP je lepší než SS....... Nevím kde to všichni berou, že SS je nějaká výhra.... :-) I WRC celiky měly McP... :-)))))
Back in Czech.
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

tos moj nazor je ze za 6000 tis eciek radsej ten beams ak bude so vsetkym komplet prislusenstvom a pripadne to nitro kedze si do toho auta uz povrazal a nechces ho predat, ak turbo tak radsej 4kolu a trochu jej pridat na vykone pretoze za 6 tis prestavba a vsetko okolo toho no fakt nevem...,predokolku fakt radsej lahsiu ako ju zosilnovat , obidva projecty by boli velmi zaujimave v nasich krajoch ...... inak cena sa vzdy navysuje do nechcenych rozmerov s tym treba pocitat... a inak keby si tam teda dal turbomotor podla mna sa nebudu pytat ze preco tam je turbo sak presne-v technicaku to neni a predny nahon by ti ostal aj tvoja kasna-vinko... tak ti nic ani nemozu ci?
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

aczasa píše:McP je lepší než SS....... Nevím kde to všichni berou, že SS je nějaká výhra.... :-) I WRC celiky měly McP... :-)))))
proto jsem mu napsal ať si zakoupí tu knihu. :) Mp není lepší než ss ale dá se na stejnou úroveň dostat při třetinové investici než do repasu nápravy SS. Navíc SS je těžká jako celek. Kvůli víceprvkovemu zavěšení musí být i nápravnice masivnější. Dostat jeho motor na 200hp je otázkou do 2000eur pokud je spodek motoru OK. Výkon je stejně schovaný v hlavě a ne spodku. Možná by to vyšlo i levněji kdyby se mu podařilo sehnat limited edition ecu a vačky z mr2. Měla 3sge se 147kw. Vyráběli se pro Nový Zéland pouze.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

libor12 píše:Hlavně beamse koupi fungl nového za 4000liber s předpokladem životnosti za životnosti auta. 3sgte bude vylitana vrána která nemusí vydržet ani 5000km. To už si může koupit rovnou raději turbokit bolt on cca 5000 dolaru až do domu tak jako to udělal třeba Pavel Liška a za dva dny práce jezdí. Hlavně já bych třeba začal s tím že bych ji "oblékl" do carbonu. Tím se dá ušetřit víc jak 450kg. A pak se bude jen divit co dokáže sériových 175koní s 1000kg hmotnosti auta. :) pro případ nouze 100koní nitro s progresivním dávkováním podle tps a není co řešit. Když se domluvíte 3 nebo 4 vlastníci 6g jsem ochoten vám to zařídit přímo u firmy která dělá karosérie pro tovární tým wrc škoda a nárazníky,kapota,blatníky,dveře,zadní dveře by bylo cca 100000kč. Je možnost i výroby skel.
100 000czk na jedno auto?
Odpovědět

Zpět na „Celica“