Corolla FX GT by MiTMaN
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nj, já to vzal z toho druhého konce - nejdřív připravit vše ostatní a motor až nakonec. Letos bude asi podvozek + brzdy.MiTMaN píše:Marty: Diky, no zavahal jsi, ale diky tomu to mam ja
, tak prevodovka a spojka jsou super
to me ceka taky , ale je to uz hodne penez
,doufam ze se u tebe jednou dockam neceho podobneho, ne-li lepsiho (takovej 3SGTE by byl slusnej
a do corolly se vejde
).
Jinak 3SGTE asi ne, chci zůstat 100% street legal .)
Jinak držím palce v tvém projektu a budu sledovat
Ono to je dobrej přístup. Mě by zajímalo, jak je to na tom ceresu s brzdama? Mitman by mohl nahodit průměry kotoučů a jaký tam jsou třmeny, protože jinak je ten podvozek v podstatě shodnej....Marty píše:Nj, já to vzal z toho druhého konce - nejdřív připravit vše ostatní a motor až nakonec. Letos bude asi podvozek + brzdy.
Jinak 3SGTE asi ne, chci zůstat 100% street legal .)
Jinak držím palce v tvém projektu a budu sledovat
Já právě se koukám po zadních kotoučích z E11, protože sehnat z E10 bude větší oříšek.
Holomek!
aj ja shanam zadne brzdy na e11...teraz to nebrzdy...zadok su bubny...takze sa to musi prerobyt....a predok za bude menit s najvacsou pravdepodobnostou tiez...dobra poznamka ohladom tych brzd s ceresu
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zitra zmerim a uvidim, ty predni vypadaj na prvni pohled stejne. ale zadni jsou kotouce, ty bych urcite chtel prendat
Jinak aby se nereklo ze sem flakac, tak me to trvalo asi tak 9 hodin(nastalo par problemu).. ale:
Dira: (Ceres)

4AGE 20v VS 4EFE 16v

konecne je motor venku, delali sme to s tatou a kamaradem a vyndat 4EFE bylo teda o hooooodne lehci
Nakonec jsme to vyndali spodem, ale omylem to odnesl rozdelovac
pekne me to sere, ale snad se to da nejak dokupy 
Jinak aby se nereklo ze sem flakac, tak me to trvalo asi tak 9 hodin(nastalo par problemu).. ale:
Dira: (Ceres)

4AGE 20v VS 4EFE 16v

konecne je motor venku, delali sme to s tatou a kamaradem a vyndat 4EFE bylo teda o hooooodne lehci
Nakonec jsme to vyndali spodem, ale omylem to odnesl rozdelovac
Naposledy upravil(a) MiTMaN dne úte 06.04.2010, 11:45, celkem upraveno 1 x.
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ceres to tam ma a je to hodne zajimava vec, puvodne jsem to chtel zkusit nejak narvat do corolly, ale kaslu na to, radci budu jen rad, kdyz uslysim to srdce vic =D
Tak viko rozdelovace, ktery se trosku pochroumalo vcera v noci jsem snad nasel na netu novy, ktery by tam melo pasovat a to z 4AGE 16v..tak dofuam ze pasovat bude.
Tak viko rozdelovace, ktery se trosku pochroumalo vcera v noci jsem snad nasel na netu novy, ktery by tam melo pasovat a to z 4AGE 16v..tak dofuam ze pasovat bude.
Pěkně si s tim hraješ, tak držím palce, aby se to povedlo a co nejdřív to vrčelo 
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak prevodovka je doma ;o) je z E9 GTi.
Jediny co sem si neuvedmil, tak E9 ma nahon tachometru bowdenem, a E10 ma nahon elektrickej...da se to nejak predelat?
A spojku zatim pouziju z 4EFE,podle info co jsem zjistil, by mela sedet =D
Jediny co sem si neuvedmil, tak E9 ma nahon tachometru bowdenem, a E10 ma nahon elektrickej...da se to nejak predelat?
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dá, ten náhon jde přebastlit. Kluci od Idaha mi to přesně řešili. Mám taky převodovku z E9 GTi, prej šlo sundat z té mojí staré ten elektrickej náhon a nabastlit to na tu starou převodovku.MiTMaN píše:tak prevodovka je doma ;o) je z E9 GTi.
BTW. mám obavu, že spojka z 4EFE použít nepůjde, dyť to má úplně jinej průměr, ne?