Hmmmm. Že bych si u tebe nechal udělat komplet výfuk i se svodama na MR2ku?libor12 píše:No ona to není ruletapokud je motor ok a ma na brzdě plus/minus tovární hodnoty tak je těch 10% naprosto reálných zvlášt u emera. Konstrukce svodu není "nazdařbůh" ale podařilo se mi získat výkresy jedne z renomované ladičske firmy ktera u svých výrobků garantuje to samé. Titan zvyšuje tepelnou odolnost,z meho hlediska zbytečnost,někdo si to přeje,podstatně to ovšem zvyšuje cenu materialu. Zminěna firma prodava svody za "lidových" 1900usd ja to zvladnu za polovinu i se zbytkem výfuku ve std nerezu.
Lazený výfuk SW20
nechci se Vám do toho montovat a dopředu říkám, že jsem se tím nezabýval-tudíž o tom nic nevím, ale jestli má Landerův motor s variabilním časováním ventilů stejný svody a výfuk jako ostatní 3sge v mr2-jestli ne, tak jsou výkresy od renomované ladičské firmy k ničemu-jen dotaz, protože mě to zajímáLander píše:Hmmmm. Že bych si u tebe nechal udělat komplet výfuk i se svodama na MR2ku?libor12 píše:No ona to není ruletapokud je motor ok a ma na brzdě plus/minus tovární hodnoty tak je těch 10% naprosto reálných zvlášt u emera. Konstrukce svodu není "nazdařbůh" ale podařilo se mi získat výkresy jedne z renomované ladičske firmy ktera u svých výrobků garantuje to samé. Titan zvyšuje tepelnou odolnost,z meho hlediska zbytečnost,někdo si to přeje,podstatně to ovšem zvyšuje cenu materialu. Zminěna firma prodava svody za "lidových" 1900usd ja to zvladnu za polovinu i se zbytkem výfuku ve std nerezu.
marcelus píše:nechci se Vám do toho montovat a dopředu říkám, že jsem se tím nezabýval-tudíž o tom nic nevím, ale jestli má Landerův motor s variabilním časováním ventilů stejný svody a výfuk jako ostatní 3sge v mr2-jestli ne, tak jsou výkresy od renomované ladičské firmy k ničemu-jen dotaz, protože mě to zajímáLander píše:Hmmmm. Že bych si u tebe nechal udělat komplet výfuk i se svodama na MR2ku?libor12 píše:No ona to není ruletapokud je motor ok a ma na brzdě plus/minus tovární hodnoty tak je těch 10% naprosto reálných zvlášt u emera. Konstrukce svodu není "nazdařbůh" ale podařilo se mi získat výkresy jedne z renomované ladičske firmy ktera u svých výrobků garantuje to samé. Titan zvyšuje tepelnou odolnost,z meho hlediska zbytečnost,někdo si to přeje,podstatně to ovšem zvyšuje cenu materialu. Zminěna firma prodava svody za "lidových" 1900usd ja to zvladnu za polovinu i se zbytkem výfuku ve std nerezu.
No bohužel ty svody jsou jiné.....
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To sice jsou ale i tak je u "beams" kompromis v podobě 4:2:1. Občas si píši s Terry O'Beirne ohledně úprav 3sge(mj.upravuje i mr) a u tohoto motoru hrozně záleží na protitlaku,který nesmí být více jak 2psi ve vzdálenosti ...
od hlavy. Pokud chceš mít záběr od spodu cca 3500rpm musí být primár 134cm a průměr....
pokud až od 5500rpm tak jeho délka je 91cm a průměr....
,sekundár je průměr 80mm a délka... 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dovolte mi otazku a co Supersprint (660905) ? Je to spatna volba na eMRdvojku 3sge ? ( nenasel jsem v diskuzi, ze by se o nem nekdo zminil )
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi jdete po výkonu... Tak začnete tam,kde se skutečně skrývá.
hlava a časování. Na sériovém výfuku,ecu a vstřicích. Omezte restrikci na výfuku tím že vyhodite 15let starý nefunkční katalyzátor. Vezměte vačky 264/264 zdvih 10.1mm a dvě stavitelna vačkova kola (obojí můžu dodat,cena cca 1000usd) a máte za dvě hodiny práce 20-25koní navrch. Až bude chvíle,tak hodím do tuningu dvě přestavby 3sge a 5sge

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hele to je naprostý nesmysl. Motor zaklepal protože už toho měl dost,nebo třeba olej čerpadlo a regulátor tlaku ale rozhodně ne kvůli vyndání katu.pupik.ml píše:ale bacha at nedopadnete jak já, vyndal jsem kat a odešla klika, záleží jak je na tom motor no...cenu nějaké lepší kliky jsem radši ani nezjištoval..
- pupik.ml
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
no to mi je jasný, proto jsem psal že záleží na stavu motoru, podle stavu hlavních klikových ložisek to bylo už načatý, jak jsem vyndal kat bylo to kurva znát, a to nebyl ani trochu ucpanej, všechny kanály mřížky byly průchozí, ale bylo slyšet jak to motoru ulevilo...btw. nevíš za kolik se dá sehnat nové olejové čerpadlo?
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair