já myslim že pokud budeš mít stejnej rozměr jako originál a rozdíl mezi et 10mm(ET 45 a ET 35), tak to bude furt hodně v pohodě, jelikož originály kola sou pod lemama dost zalezlý a hlavně mám dojem že originály nemaj et 45 ale max.40-tohle bych fakt nehrotil-mám vepředu 8palců šířku při ET 40 a půlcentimetrový podložce a škrtání o lemy ani nehrozívotecc píše:Pokud budu mit seriovy podvozek a doporuceny rozmer kola 15x6J a 15x7J ale ET 35 misto ET 45 tak se obavam, ze budu skrtat.marcelus píše:a to je to co se právě vzhledem k šířce kola nedá říct-protože čím širší, tím víc se bude rozlejzat do obou stran, jak k tlumiči tak k lemu, pak právě záleží na těch dalších věcech-jak tvrdej tam bude podvozek a jak moc bude sníženej-dá se doladit dorazama aby kola neškrtali o lemy, ale nedá se prostě takhle jednoduše říct že při ET 35 budeš v pohodě-musí se to vyzkoušet-jak vidíš u někoho by i ET 35 dělalo problémy a u někoho jinýho s jiným podvozkem je ET 30 v pohodě-nejjednoduší je samozřejmě dodržovat alespoň přibližně původní šířku a ET, ale pokud je někdo ouchyl jako já, nebo pepamotovotecc píše:to je mi jasny, otazka spise znela kdyz si das napr. dopredu kola s ET 35 tak budes v pohode ? Nikdy ti to nepropruzi tak aby jsi nestrejchnul o blatnik ?a vyžaduje límcový kola, tak se buď musí zkoušet-nebo nálsedně upravovat...
Jaký podvozek MR2 Mk2?
"dale viz. konfiguratory kol ruznych vyrobcu ( kde je ET 35 uz se vetsinou uvadi uprava blatniku ). "
-to opět záleží na jaký auto(jaký et má z výroby)u mrky si myslim že s et do 30 v klidu bez uprav blatníků-u bavoráků v klidu i dost pod 30, prostě to tam od ET 35 dolů píšou pro jistotu, aby se kryly, když si ty kola od nich koupíš, abys je za tejden nevrátil s tím že ti tam neseděj
-to opět záleží na jaký auto(jaký et má z výroby)u mrky si myslim že s et do 30 v klidu bez uprav blatníků-u bavoráků v klidu i dost pod 30, prostě to tam od ET 35 dolů píšou pro jistotu, aby se kryly, když si ty kola od nich koupíš, abys je za tejden nevrátil s tím že ti tam neseděj
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
nevim jest-li se ET lisi revizema ale minimalne rev.1 ma origo ET45 tim jsem si vice nez jist.A jak jsem napsal mam pomerne hodne uzke gumy a mezi blatnikem a kolem mam neco malo pres 5 mm takze s ET 35 uz bych pod blatnikem asi trochu byl. Nerikam, ze by to melo necemu vadit ( v praxi jsem to netestoval ), jen chci na to upozornit aby s tim pak nemel nekdo problem.
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ty a vyskolit jo
prosimte co ty mas najezdeno to ja mam nacouvano -mimochodem jsem to tam videl, ale jeste nevim vsechno podle situace, ale bylo dobry ze na to nekdo pobidnul taky je to trochu z ruky pro me, maji tam nejakou trat nebo jenom plac(letistni) ? nikdy sem tam nebyl

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no pro mě je to taky z ruky, ale výlet v létě je v pohodě a taky sem tam nebyl právě, jezdí se tam myslím mistrovství v driftu- je to malá, spíš technická trať dalo by se říct , je to napul se šotolinou
, tipnul bych to že jedeš asi furt za dva...
jinak naježděno moc nemám ale to neznamená že nejsem soupeř
http://www.autodrom.cz/

jinak naježděno moc nemám ale to neznamená že nejsem soupeř

http://www.autodrom.cz/

Když už sme u toho podvozku, co říkáte na D2? konkrétně http://www.tuningcardesign.cz/d2-racing ... -2187.html.. Plánuju je koupit na jaře, ale kromě nějakej recenzí apod. neznám nikoho kdo by s tim měl zkušenost... co vy na to?
Toyota MR2 MKII Rev 4
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vypada to solidne co k tomu rict akorat asi jen to ze ten odkaz je pro stary mrky mkI rok 85 - 86, ale mozna se pletu - vim sem hroznej rejpal
co se tyce sosnovy jel bych,ale jak rikam vsechno podle casu

co se tyce sosnovy jel bych,ale jak rikam vsechno podle casu

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
to votecc-tak jo-máš recht-byl sem se na to kouknout a seriový kola maj et 45, ale čeče vod lemu to mám minimálně ceňťák a pool, že by mi to škrtalo vo lem mi nehrozí ani na letních to znamená 8 palců, et 35 a půl centimetrová podložka-tlumiče seriový a pružiny nějaký sportovní-bohužel nevim co to je.
jináč do tý Sosnový bych klidně jel-je to vod nás 125km, tak bych to neviděl jako problém
to pepamoto-myslíš zase mini sraz eMeRek?
to P3T3R-(kromě toho že odkaz máš na mkI
)myslím si že jedna z nejlepších voleb-zkušenosti s tím nemám a myslim že asi nikdo odtud, přemejšlel bych mezi tím teinem a D2-cenově je to skoro stejný-poptal bych se na nějakejch drift forerch, nebo na nissan forech-kde podvozky od těchle firem občas někdo má-co by ti doporučily, že je lepší. Já osobně bych si asi rači koupil od D2 brzdy a od teinu podvozek-ale to bych nejdřív musel zjistit, že mi vzadu na zahrádce začla prýštit ropa a to ve velkym, abych se do takovejchle srandiček pustil..., ku..a-teď mi došlo, že bych nejdřív musel mít tu zahrádku...
jináč do tý Sosnový bych klidně jel-je to vod nás 125km, tak bych to neviděl jako problém
to pepamoto-myslíš zase mini sraz eMeRek?

to P3T3R-(kromě toho že odkaz máš na mkI

No jo preklepl sem se... http://www.tuningcardesign.cz/d2-racing ... -2185.html... Jinak nevim jak je na tom Tein nebo ostatní značky, ale co já vim tak když je stavitelnej podvozek tak se s tim stejně musí jet do servisu nebo někam kde to změřej, jinak se taky může stát, že si to člověk pěkně rozhází a na těch D2 jsou právě i rysky, který sem jinde nenašel, podle kterejch se to dá nastavit...
plus je tam ještě nastavení tuhosti... A co je velká libůstka tak ve verzi Super racing se dá tuhost (dusíková směs) nastavit rovnou z palubky pomocí dvou tlačítek... ale nikde sem je na netu nenašel k prodeji... Takže možná ani neexistujou 

Toyota MR2 MKII Rev 4
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no je to krasa ale osobne bych souhlasil s Macikem radsi bych tam hodil lepsi brzdy a pak ten podvozek ale to je i tak pro me momentalne nerealna zalezitost ale pekny pekny , tesim se jestli je u tebe nekdy uvidim nazivo 

MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Jo ještě jsem se chtěl zeptat... Já vlastně chci na jaře udělat celou MR2 technicky do novýho stavu... výměná všech silentbloků, stabilizátorů atd. Aby prostě byla jako nová... Jen dotaz je rozdíl mezi dílama z nějaký toyoty nebo od idaha a těma co nabízí třeba trd dokonce i D2, atd.? Nebo je to jen krásnou barvou co je na tom nastříkaná a značkou?
Toyota MR2 MKII Rev 4