Beskydy H.B 13.6-15.6.08 komplet foto str.28 + VEREJNE FOTO

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

Kdy?

30.5-1.6.2008
2
7%
6.6-8.6.2008
5
18%
13.6-15.6.2008
21
75%

Celkem hlasů: 28

Ghonzaless
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghonzaless »

Brutálně mě sere, že jsem se poslední den neuuučastnil vašich debat o "něčem" ..:D 8)
Ta HB byla perfektní. Dovolenou už nemám, tak si beru neschopenku na tři týdny. No jo ortéza na celou nohu až od brady k patě!!!
:roll:
prostě lol ... :(
snad to bude všechno dobrý...
jinak sem rád, že jsem mohl být mezi VááMA!! 8)
Ivan.66
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.66 »

Všem zúčastněným dík za pěkný víkend.
Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

Ghonzaless píše:Brutálně mě sere, že jsem se poslední den neuuučastnil vašich debat o "něčem" ..:D 8)
Ta HB byla perfektní. Dovolenou už nemám, tak si beru neschopenku na tři týdny. No jo ortéza na celou nohu až od brady k patě!!!
:roll:
prostě lol ... :(
snad to bude všechno dobrý...
jinak sem rád, že jsem mohl být mezi VááMA!! 8)
vis co ti rikal doktor, kdyz pijes tak nikam nechodit mohl by sis ublizit A ty nee ze a je to tu :cry: a muzes tomu predejit kdyz budes jezdit tou tvoji Tojotou ;-) :lol:

Pro nezasvetcene ctenare: nejedna se o podporu rizeni v opilosti :twisted: :twisted:
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Tak letos nejlepsi becva! A urcite to neni tim, ze jsme tam byl konecne od zacatku... Rendovi MR2T a jeho pritelkyni, Koubovi a moji pritelkyni se to mooooc libilo :wink: Fakt super srazik ;)
Fotky nekam upnu jakmile je aspon trochu zpracuji :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja_ma píše:...Fotky nekam upnu jakmile je aspon trochu zpracuji :wink:
fotky upneš mě, ja to pak hodim na forum všecko naráz, kdyby sis to aspoň pořádně četl... :roll:

ale souhlas, asi fakt nejlepší bečva, a to hlavně díky lidem kteří tam byli!!
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Lubomir Klinkáček
Řidič

Příspěvek od Lubomir Klinkáček »

Celerak2.0Gti píše:
ja_ma píše:...Fotky nekam upnu jakmile je aspon trochu zpracuji :wink:
fotky upneš mě, ja to pak hodim na forum všecko naráz, kdyby sis to aspoň pořádně četl... :roll:

ale souhlas, asi fakt nejlepší bečva, a to hlavně díky lidem kteří tam byli!![/quote
Celere já mám 161fotek ale nevím jak ti to poslat umím to poslat přes SKYPE :?: :D :lol:
konik
Řidič

Příspěvek od konik »

Zdarte akcička to byla parádní
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

fotky od konika uz mam doma, pak je pridam do celkoveho baliku, tak to doufam jeste par dni vydrzite... i kdyz ti co tam byli, tak mají fotek polnou hlavu, ostatní si holt počkají :D

diky koniku za fotky :)
Naposledy upravil(a) Celerak2.0Gti dne pon 16.06.2008, 10:58, celkem upraveno 1 x.
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Tak je to se mnou vždycky - nevím, jetli se mám na fotky těšit, nebo raději nééé...každopádně lidi super, počasí super, pivko super, organizátor...no budiž, taky super :twisted: a teď vážně, Knedlajs, opět perfekt srazík na moc pěkném míste, apropo, pozdravuj pana otce.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
paskiller
Navigátor

Příspěvek od paskiller »

Zdravim Vas kamaradi!!! Co se akce, lidicek, pivka a pocasi tyce musim konstatovat, ze to bylo mnohem lepsi nez jsem ocekaval a sem moc rad, ze jsem vas konecne trosku poznal!!! Uz se moc tesim na dalsi akci !!!! Jo a pokud by to slo, sezente nekdo alkoholtester tak do 12 :twisted:
Celica 1.8 Turbo Karcoolka
Corolla 1.4 VVTi
Celica 2.0 GT (129kW) rv95 Mazlik - prodana
CARINA II 2.0 16V - prodana
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

paskiller píše:... a sem moc rad, ze jsem vas konecne trosku poznal!!! Uz se moc tesim na dalsi akci !!!! Jo a pokud by to slo, sezente nekdo alkoholtester tak do 12 :twisted:
prej trošku... :D do rána se tam s náma vybavoval, ale asi jen trošku, chudák malej.. :D neboj, další akce na sebe snad nenechá dlouho čekat, aspoň doufám :)
a ten tester do 12ti - tak leda odebírat krev a dělat na místě rozbory, ne? :D to by bylo mrtvých ;);):D:D
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Na co rozbory, ty slabé roztoky krve v alkoholu...bez smyslu :twisted:
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
konik
Řidič

Příspěvek od konik »

CharlieCh píše:Tak je to se mnou vždycky - nevím, jetli se mám na fotky těšit, nebo raději nééé...každopádně lidi super, počasí super, pivko super, organizátor...no budiž, taky super :twisted: a teď vážně, Knedlajs, opět perfekt srazík na moc pěkném míste, apropo, pozdravuj pana otce.
Těš se i na video sám jsem byl překvapen co jsem nahrál a že jsem byl v tu dobu ještě schopen manipulovat s foťákem jo a včera doma ve sprše jsem zjistil že mám odřené potlučené nohy asi to ranní sekání sekerou nebylo bez následků určitě to nebylo od pařezů na to tam máme jiné lidi :lol: Jinak musim se znovu říct akce byla super už se těším na podzim.
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Zdarec, tak sem se dostal ke komplu až teraz. Chtěl jsem včera, ale to sem byl totálně K.O. po celým víkendu. Navíc jsme se zdrželi ještě v Brně u našich (a Celeraka a Maacy) a pak jsem si jel ještě brat firemní auto, takže jsme dom dorazili něco po 21h a to bylo akorát vyházet věci, trochu to poklidit a konečná Kačerov :twisted: :lol:
Takže hodnocení: akce suprová, moc se nám to líbilo (s loňskem se to nedá srovnávat, letos bylo víc lidí), organizace byla slušná :P , snad jen kdyby měl knedlík v pátek už připravený suchý dřevo a roztopenej gril :wink: Bylo super, že se tam ukázalo dost novejch lidiček a všem se to líbilo jak čtu ty příspěvky.
Jinak se už těším až bude další akce. I Enzouš byl spokojenej a celou cestu zpátky prospal :)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

2 Celerak: ti pošlu pár fotek co mám na mobilu, třeba z nich něco použiješ a přidáš k ostatním ;)

2 Spookey: Enzoušovi sem vzkaz předal, tak říkal, že jsi mohl ten kousek za náma do toho lesa dojít a potřepat mu tlapkou :P Teď už na to zapomněl a je spokojenej a leží mě tu u nohou a kouše si kostičku z bůvolí kůže :P
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“