Ta HB byla perfektní. Dovolenou už nemám, tak si beru neschopenku na tři týdny. No jo ortéza na celou nohu až od brady k patě!!!

prostě lol ...

snad to bude všechno dobrý...
jinak sem rád, že jsem mohl být mezi VááMA!!

vis co ti rikal doktor, kdyz pijes tak nikam nechodit mohl by sis ublizit A ty nee ze a je to tuGhonzaless píše:Brutálně mě sere, že jsem se poslední den neuuučastnil vašich debat o "něčem" ..![]()
Ta HB byla perfektní. Dovolenou už nemám, tak si beru neschopenku na tři týdny. No jo ortéza na celou nohu až od brady k patě!!!
![]()
prostě lol ...
snad to bude všechno dobrý...
jinak sem rád, že jsem mohl být mezi VááMA!!
fotky upneš mě, ja to pak hodim na forum všecko naráz, kdyby sis to aspoň pořádně četl...ja_ma píše:...Fotky nekam upnu jakmile je aspon trochu zpracuji
fotky upneš mě, ja to pak hodim na forum všecko naráz, kdyby sis to aspoň pořádně četl...Celerak2.0Gti píše:ja_ma píše:...Fotky nekam upnu jakmile je aspon trochu zpracuji
prej trošku...paskiller píše:... a sem moc rad, ze jsem vas konecne trosku poznal!!! Uz se moc tesim na dalsi akci !!!! Jo a pokud by to slo, sezente nekdo alkoholtester tak do 12
Těš se i na video sám jsem byl překvapen co jsem nahrál a že jsem byl v tu dobu ještě schopen manipulovat s foťákem jo a včera doma ve sprše jsem zjistil že mám odřené potlučené nohy asi to ranní sekání sekerou nebylo bez následků určitě to nebylo od pařezů na to tam máme jiné lidiCharlieCh píše:Tak je to se mnou vždycky - nevím, jetli se mám na fotky těšit, nebo raději nééé...každopádně lidi super, počasí super, pivko super, organizátor...no budiž, taky supera teď vážně, Knedlajs, opět perfekt srazík na moc pěkném míste, apropo, pozdravuj pana otce.