Koupě nového Aurisu
Re: Koupě nového Aurisu
KRASNA! Gratulujem 
Toyota Auris TS (06/2015) 1,6 Valvematic Executive
http://www.spritmonitor.de/en/detail/713505.html
Toyota Auris (09/2012) 1,6 Valvematic Luna
http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/547201.html
http://www.spritmonitor.de/en/detail/713505.html
Toyota Auris (09/2012) 1,6 Valvematic Luna
http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/547201.html
Je to TS? V jaké výbavě, s jakým motorem a v jaké barvě vůz je? Možná bych mohl pomoci...reniha píše:No já jsem mu už psal,a on mi právě odepsal to co jsem napsal o odkaz výše.Takže budu muset auto vzít a nějak to vyřešit jinak,padesát tisíc jim tam nenechám.Děkuji za odpovědi
- erwestquestworks
- Řidič
Tmavě modrá metalíza, Executive, hnědo-černý interiér, motor 1.6 M/TZbyndas píše:Je to TS? V jaké výbavě, s jakým motorem a v jaké barvě vůz je? Možná bych mohl pomoci...reniha píše:No já jsem mu už psal,a on mi právě odepsal to co jsem napsal o odkaz výše.Takže budu muset auto vzít a nějak to vyřešit jinak,padesát tisíc jim tam nenechám.Děkuji za odpovědi
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Nápis prodejci aby poslal email na všechny dealery že má objednané auto v této výbavě. Výbavy executive na Sklade nejsou někdo kdo auto bude chtit tak ho koupi a sklad ho posle jim místo tam kde to mas objednané. Pokud tedy již auto není že strany prodejce zaplacené..reniha píše:No já jsem mu už psal,a on mi právě odepsal to co jsem napsal o odkaz výše.Takže budu muset auto vzít a nějak to vyřešit jinak,padesát tisíc jim tam nenechám.Děkuji za odpovědi
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Ahoj, i já přeji mnoho šťastných kilometrů! Hlavně ať slouží jak má a je vše v pořádkujakkal píše:Tak v piatok 11.12. som si ju bol prevziať(obejdnané 13.10.), máme za sebou cca. 300 km.....zatiaľ spokojnosť maximálna. Robí radosť... Auris TS, 1.6 Valvematic, MultidriveS, TSS, Executive
Ďakujem všetkým 
Zrovna řešíme koupi nového auta. Vybírali jsme s manželkou mezi corollou a aurisem a manželce se po vyzkušení více líbí auris, tak plánujeme, že vůz po novém roce objednáme... Tak jsem myslel, že bych mohl pomoci tím, že bych Tě vyplatil ze zálohy a objednávku vozu převzal. Ale nevím jestli vůz, který jsi objednal je krátká verze, nebo TS. Taky nevím odkud jsi. My chceme objednat verzi TS, bronzovou metalízu ve výbavě Active s paketem TREND +, motor 1,6 Valvematic s převodovkou Multidrive s. Cena prodejcem nám byla nabídnuta 488900,-. Výbava executive by mi samozřejmě nevadila, modrou metalízu bych taky překousnul, ale podmínkou je verze TS a rád bych Multidrive S...reniha píše:Jak by jsi mohl pomoct.
Zdravím poslal jsem soukromou zprávu.Zbyndas píše:Zrovna řešíme koupi nového auta. Vybírali jsme s manželkou mezi corollou a aurisem a manželce se po vyzkušení více líbí auris, tak plánujeme, že vůz po novém roce objednáme... Tak jsem myslel, že bych mohl pomoci tím, že bych Tě vyplatil ze zálohy a objednávku vozu převzal. Ale nevím jestli vůz, který jsi objednal je krátká verze, nebo TS. Taky nevím odkud jsi. My chceme objednat verzi TS, bronzovou metalízu ve výbavě Active s paketem TREND +, motor 1,6 Valvematic s převodovkou Multidrive s. Cena prodejcem nám byla nabídnuta 488900,-. Výbava executive by mi samozřejmě nevadila, modrou metalízu bych taky překousnul, ale podmínkou je verze TS a rád bych Multidrive S...reniha píše:Jak by jsi mohl pomoct.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Ahoj, tak co? Už dovezli a jezdíš?erwestquestworks píše:Tak objednáno 3. 10. 2015, předpokládané datum dodání mělo být 24. 12. 2015 a dnes jsem byl u dealera a přivezou mi ji už 13. 12. 2015![]()
![]()
- erwestquestworks
- Řidič
Jeste mi ji prihlasuji, ve ctvrtek prebiram. Uz se s manuelkou tesime!Peetrs píše:Ahoj, tak co? Už dovezli a jezdíš?erwestquestworks píše:Tak objednáno 3. 10. 2015, předpokládané datum dodání mělo být 24. 12. 2015 a dnes jsem byl u dealera a přivezou mi ji už 13. 12. 2015![]()
![]()
Já objednával 21. 10. mělo být dodáno 28. 12. a nakonec to bude asi až 7. 1. s tím, že prý nestíhají vyrábět.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Já objednal poslední týden v září u Toyoty Zlín a stále čekám!!
No, to je taky hezký. Prý ale garantují doručení do 3 měsíců. Nevím, zda-li to má určený takto prodejce, nebo Toyota celkově. No a máš nějakou zprávu, kdy už by jsi jí měl mít? Co jsi přesně objednával (barva, výbava, motor, man. či aut., příplatková)??Kemo píše:Já objednal poslední týden v září u Toyoty Zlín a stále čekám!!
Dle zprávy obchodního zástupce v Toyotě ve Zlíně už měla přijít minulý pátek, pak tohle pondělí a podle posledních informací teď ve čtvrtek. Objednal jsem černého Aurise TS 1,6 v automatu v plné výbavě krom panaromatickeho okna a navigace. Plus nějaké doplňky jako dojezdove kolo, chromované listy, koberečky, zimní kola a Toyota Protec. Jsem zvědavý jak budou svítit ty bi-led.
Tak mám asi tak nějak to samé. Pak dej vědět nějaké první dojmyKemo píše:Dle zprávy obchodního zástupce v Toyotě ve Zlíně už měla přijít minulý pátek, pak tohle pondělí a podle posledních informací teď ve čtvrtek. Objednal jsem černého Aurise TS 1,6 v automatu v plné výbavě krom panaromatickeho okna a navigace. Plus nějaké doplňky jako dojezdove kolo, chromované listy, koberečky, zimní kola a Toyota Protec. Jsem zvědavý jak budou svítit ty bi-led.