Koupě nového Aurisu

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
jerky15
Člen Týmu

Re: Koupě nového Aurisu

Příspěvek od jerky15 »

KRASNA! Gratulujem :)
Toyota Auris TS (06/2015) 1,6 Valvematic Executive
http://www.spritmonitor.de/en/detail/713505.html
Toyota Auris (09/2012) 1,6 Valvematic Luna
http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/547201.html
Zbyndas
Člen Týmu

Příspěvek od Zbyndas »

reniha píše:No já jsem mu už psal,a on mi právě odepsal to co jsem napsal o odkaz výše.Takže budu muset auto vzít a nějak to vyřešit jinak,padesát tisíc jim tam nenechám.Děkuji za odpovědi
Je to TS? V jaké výbavě, s jakým motorem a v jaké barvě vůz je? Možná bych mohl pomoci...
erwestquestworks
Řidič

Příspěvek od erwestquestworks »

Zbyndas píše:
reniha píše:No já jsem mu už psal,a on mi právě odepsal to co jsem napsal o odkaz výše.Takže budu muset auto vzít a nějak to vyřešit jinak,padesát tisíc jim tam nenechám.Děkuji za odpovědi
Je to TS? V jaké výbavě, s jakým motorem a v jaké barvě vůz je? Možná bych mohl pomoci...
Tmavě modrá metalíza, Executive, hnědo-černý interiér, motor 1.6 M/T
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Jak by jsi mohl pomoct.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Nápis prodejci aby poslal email na všechny dealery že má objednané auto v této výbavě. Výbavy executive na Sklade nejsou někdo kdo auto bude chtit tak ho koupi a sklad ho posle jim místo tam kde to mas objednané. Pokud tedy již auto není že strany prodejce zaplacené..
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

jakkal píše:Tak v piatok 11.12. som si ju bol prevziať(obejdnané 13.10.), máme za sebou cca. 300 km.....zatiaľ spokojnosť maximálna. Robí radosť :) ... Auris TS, 1.6 Valvematic, MultidriveS, TSS, Executive
Ahoj, i já přeji mnoho šťastných kilometrů! Hlavně ať slouží jak má a je vše v pořádku :)
jakkal
Člen Týmu

Příspěvek od jakkal »

Ďakujem všetkým :wink:
Zbyndas
Člen Týmu

Příspěvek od Zbyndas »

reniha píše:Jak by jsi mohl pomoct.
Zrovna řešíme koupi nového auta. Vybírali jsme s manželkou mezi corollou a aurisem a manželce se po vyzkušení více líbí auris, tak plánujeme, že vůz po novém roce objednáme... Tak jsem myslel, že bych mohl pomoci tím, že bych Tě vyplatil ze zálohy a objednávku vozu převzal. Ale nevím jestli vůz, který jsi objednal je krátká verze, nebo TS. Taky nevím odkud jsi. My chceme objednat verzi TS, bronzovou metalízu ve výbavě Active s paketem TREND +, motor 1,6 Valvematic s převodovkou Multidrive s. Cena prodejcem nám byla nabídnuta 488900,-. Výbava executive by mi samozřejmě nevadila, modrou metalízu bych taky překousnul, ale podmínkou je verze TS a rád bych Multidrive S...
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Zbyndas píše:
reniha píše:Jak by jsi mohl pomoct.
Zrovna řešíme koupi nového auta. Vybírali jsme s manželkou mezi corollou a aurisem a manželce se po vyzkušení více líbí auris, tak plánujeme, že vůz po novém roce objednáme... Tak jsem myslel, že bych mohl pomoci tím, že bych Tě vyplatil ze zálohy a objednávku vozu převzal. Ale nevím jestli vůz, který jsi objednal je krátká verze, nebo TS. Taky nevím odkud jsi. My chceme objednat verzi TS, bronzovou metalízu ve výbavě Active s paketem TREND +, motor 1,6 Valvematic s převodovkou Multidrive s. Cena prodejcem nám byla nabídnuta 488900,-. Výbava executive by mi samozřejmě nevadila, modrou metalízu bych taky překousnul, ale podmínkou je verze TS a rád bych Multidrive S...
Zdravím poslal jsem soukromou zprávu.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

erwestquestworks píše:Tak objednáno 3. 10. 2015, předpokládané datum dodání mělo být 24. 12. 2015 a dnes jsem byl u dealera a přivezou mi ji už 13. 12. 2015 :bigups: :bomb: :banana:
Ahoj, tak co? Už dovezli a jezdíš? :) Já objednával 21. 10. mělo být dodáno 28. 12. a nakonec to bude asi až 7. 1. s tím, že prý nestíhají vyrábět. :?
erwestquestworks
Řidič

Příspěvek od erwestquestworks »

Peetrs píše:
erwestquestworks píše:Tak objednáno 3. 10. 2015, předpokládané datum dodání mělo být 24. 12. 2015 a dnes jsem byl u dealera a přivezou mi ji už 13. 12. 2015 :bigups: :bomb: :banana:
Ahoj, tak co? Už dovezli a jezdíš? :) Já objednával 21. 10. mělo být dodáno 28. 12. a nakonec to bude asi až 7. 1. s tím, že prý nestíhají vyrábět. :?
Jeste mi ji prihlasuji, ve ctvrtek prebiram. Uz se s manuelkou tesime!
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Kemo
Člen Týmu

Příspěvek od Kemo »

Já objednal poslední týden v září u Toyoty Zlín a stále čekám!!
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

Kemo píše:Já objednal poslední týden v září u Toyoty Zlín a stále čekám!!
No, to je taky hezký. Prý ale garantují doručení do 3 měsíců. Nevím, zda-li to má určený takto prodejce, nebo Toyota celkově. No a máš nějakou zprávu, kdy už by jsi jí měl mít? Co jsi přesně objednával (barva, výbava, motor, man. či aut., příplatková)??
Kemo
Člen Týmu

Příspěvek od Kemo »

Dle zprávy obchodního zástupce v Toyotě ve Zlíně už měla přijít minulý pátek, pak tohle pondělí a podle posledních informací teď ve čtvrtek. Objednal jsem černého Aurise TS 1,6 v automatu v plné výbavě krom panaromatickeho okna a navigace. Plus nějaké doplňky jako dojezdove kolo, chromované listy, koberečky, zimní kola a Toyota Protec. Jsem zvědavý jak budou svítit ty bi-led.
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

Kemo píše:Dle zprávy obchodního zástupce v Toyotě ve Zlíně už měla přijít minulý pátek, pak tohle pondělí a podle posledních informací teď ve čtvrtek. Objednal jsem černého Aurise TS 1,6 v automatu v plné výbavě krom panaromatickeho okna a navigace. Plus nějaké doplňky jako dojezdove kolo, chromované listy, koberečky, zimní kola a Toyota Protec. Jsem zvědavý jak budou svítit ty bi-led.
Tak mám asi tak nějak to samé. Pak dej vědět nějaké první dojmy ;) Taky jsem zvědavý, jak to bude svítit. Taktéž na ty led pro denní svícení. Myslím si, že ty proužky které jsou dělané nahoře nevyniknou tak jako třeba u Avensise. Což mi přijde škoda. No, ale uvidíme. Sám jsem ještě dost zvědavý na to, jak bude fungovat ProTect.
Odpovědět

Zpět na „Auris“