Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Myslite ze to pojede??

jasne
65
82%
ani za nic
1
1%
kdyz to zaprahnu za stado volu
8
10%
pojede na korbe auta do srotu
5
6%

Celkem hlasů: 79

Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Tak hrát, ono já když se už do něčeho pustím, tak si s tím pak hraju, abych se do toho zase za týden nepouštěl znova. Jen mi nesedí tvůj přístup - když to nepojede - páč kdybych já se s něčím dělal a sypal do toho peníze a říkal si když to nepojede... to bych teda nic moc asi neudělal :wink: a narážel jsem spíš na to, že takhle "hrát" sis mohl rovnou s GE, ale tak každého věc.

Uvidíš, ať se daří.
Holomek!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Rampa89 píše:Tak hrát, ono já když se už do něčeho pustím, tak si s tím pak hraju, abych se do toho zase za týden nepouštěl znova. Jen mi nesedí tvůj přístup - když to nepojede - páč kdybych já se s něčím dělal a sypal do toho peníze a říkal si když to nepojede... to bych teda nic moc asi neudělal :wink: a narážel jsem spíš na to, že takhle "hrát" sis mohl rovnou s GE, ale tak každého věc.
jenze GE bych musel koupit a zaruku ze nebude na srot , ze nebude zrat olej a dalsi veci, to jsou mnohem vetsi investice a celkem nejiste - to uz bych mohl koupit rovnou dvoulitra , jinak to delam vzdy podle nejlepsiho svedomi ale vsechno neovlivnis , jako loni s tim tesnenim, vydrzelo skoro pul roku a to jsem si dal zalezet, muze byt krivy blok i kdyz sem se ho snazil zmerit , ale na to uz bych investici nemel , pokud by to porad blblo, hodim tam druhy motor co je ochcany od oleje a kdo vi v jakem stavu a budu setrit na jine auto definitivne

jinak jsem psal do Toyoty, Euro neplnim zadny, takze to neni ani prodejny
:x
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

zaplata v miste dirky pro listu v dverich , slabe misto a kdyz jsem dnes udelal 3cm diru v prumeru a kolem odloupal kruh laku , nebylo co resit - záplata - lepsi nez Micronovi nálepky :P pro rejpaly , na sklad u mam skoro netknute dvere ale chteji ten drobny rez odstranit a neni na lak blatniku, az a to mozna nekdy bude - jestli pojede motor tak se tam daji i s blatniky , tyhle nemaji cenu zachranovat

Obrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

No tvoje obavy z dalšího motoru chápu, ale zase to beru tak, že když už jsi tomu autu věnoval čas, peníze, tak aby to stálo trochu víc za to :wink:, ono risk může být zisk, ale i velká ztráta.. Jinak teda záplata zajímavá :D
Holomek!
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

co xo co moje nálepky... dneska sem si zrovna dělal nový... ty extremní teploty mi svlíkli Power Energy drink z 1/4 z nárazníku.... tu si dělám sám, vystřihneš jí z plechovky, a pak přidáš oboustrannou pásku :-) ale jako že se to dá chápat... + 35 celsia už je moc :-) tak zejtra dáme novou... dále sem sundal micro logo kofoly z uzávěru, ten má totiž části železa, zakže kupodivu rezne :-) jsou uzávěry např. od Bacardi co mam na autě asi 4 roky a ten je čistej hliník, a je pořád netknutej... takže místo kofoly pude taky jiný ulta micro logo... mno je to celkem prdel řešit si na 23 letým žihadlu micro samolepky :-) to je fain problém :lol: baví mě to :lol: ta celica mě prostě baví a dneska zase pobavila 2 malý hošany na kolech... sem jel kolem a začali na mě mávat... neznám je... jen tak mávali a smáli se... miluju to auto... charisma pekelný, reaguje s okolím- Interaction Automatic Setup :alian: otázka zní: "mávali by i na tvý auto?" Mavali by i na GT86? odpověď je jasná NE. protože celica 5G sice nemá nejnovější technologie, a jednoduchej tvar, ale ALE KOMUNIKUJE jaksi řekněme analogově, očima :lol: :inlove: a to je drtička 8) nevyvolává zlost, závist, namyšlenost, jen baví mě a dalších pár jedinců :lol: Prostě ty nový auta nemaj duši... nemaj charisma... nemaj nic lautr nic..., nekomunikujou, komunikací nemyslim technologii, ale design...

Tady si vyberm... hlavní sponsor jsou chipsy Bohemia Wasabi :-)
Obrázek

ps: kdo přeloží ten nápis v řečtině... ? nevim co to znamená sem si to odloupnul- ukrad kdysi asi pžed 5 lety v řecku..... :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Google tranlsator na to říká "time finish" a navrhuje opravu na chronos lixis (fonetický přepis, řečtinu to tady nezobrazuje) a to už překládá na "closing time", takže zavírací doba :)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak uz si prede jak za mlada , zitra jeste poloosy a jsem zase "on the road" , snad na dlouho
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak poloosy daly zabrat, ale nove homouse jsou na aute a jezdim
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Pavob> good, ať drandí 8)
Gramo> no tak to je zajímavej slogan.... zůstává ve sbírce, místo popraskaný samolepky AMD z procesoru šla moje upravená z Chipsů... ten japonskej nápis, ale nevim co řiká, ale je to pěkný :-) na zadních vrátkách tam byla rejha podivná co tam je už asi 15 let... a už neni :lol: "bdu"
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jak tu válčíte pardi ? :D dlouho jsem tu nebyl, celica jezdí a dospívá, už jí táhne na 23 tak se umoudřila a nepotřebuje investice. Bydlíme v Práglu, tak snad to přežijem spolu do důchodu.
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Ahoj, už jsem si říkal, co se stalo, žes tu tak dlouho nebyl...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Zdrááávim, tak to sem rád, že ses neodporoučel někam mimo... 23 let, tam je klídek... to mam za sebou :-) ale fakt byl tenhle rok klídek... až podezřelej :-) dneska při přezouvání (to si nechávám dělat) a zkoumání (to si dělám během přezouvání :-) sem zjistil, že gumový těsnění dole u pružiny v předu je total napadrť... takže si zase něco vymyslela, vzadu okej + možná stabilizátory fungl do předu? to musim probrat s mým soukromým technikem... mam pocit že maj dost... v předu, ale ještě neřekly dost :-) to zase ne... :lol: pak mam takovej psycho pocit, nejsem si jistej, jestli to je realita, nebo už mě celica tak psychuje, že jakoby když sedim vevnitř, mam prostě pocit asi 1/2 roku, že je levá část- předek trochu níž než pravá... nebo je taky možný, že už mi přeskočilo... protože v tom interieru neni jediná rovná plocha... ale mam takovej pocit :-) občas... jakoby klesnul tlumič... ale může to bejt jen muj mozek :lol: :lol: i když dneska sem zkoumal parklou škodku předemnou a taky byla šikmo... i když stála na rovině... no já už nevim :-)
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Microne zkus vodováhu.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

a kam jí mam jako dát? neexistuje rovná plocha nikde na tomhle autě kromě spoileru v zadu... tam si lidi s oblibou odkládaj rádi např. plastový půllitry jako na baru... ale jinde to nejde změřit a zadek je okej, předek mi přijde divnej :-) vodováha se nedá použít... tak asi laser... nebo nevim :lol:
ObrázekObrázekObrázek
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

zastav na rovině a vem si do ruky metr. Měř třeba do nejvyššího místa lemu a uvidíš to hned.
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Odpovědět

Zpět na „Celica“