Koupe Corolly - vseobecne info pred nakupem :-)

vše ohledně modelové řady Corolla
Pandy
Řidič

Příspěvek od Pandy »

No fajn, díky za vysvětlení. Té Belgii jsem nerozuměl.
Corolla E11 Hatchback, 1,4 VVTi, 2000
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Diky za komentar

Příspěvek od hanz »

mysak001 píše:No, uvidim jak to vse dopadne :-)) ja pujdu asi do benzinu - diesel se mi nevyplati.

Jinak tech 8 airbagu - je jich 6 + 2 nejake roletky :-)
dva predne dva bocne a dva hlavove (to su tie zacloknky ;)) suma 6
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
mysak001
Člen Týmu

Prohlídka

Příspěvek od mysak001 »

Pánové, narazil jsem dnes v jednou autobazaru na jednu docela zajímavou Corollu. Protože ale bazarům nevěřím - chtěl bych to před koupí zavézt do servisu na komplet prohlídku.

1/ dá se na komplet prohlídce na většinu věcí přijít? Např. stažené km..
2/ máte prosím tip na člověka v Praze, který by tu prohlídku udělal? Kontakty prosím sem, nebo do soukromé zprávy.

Díky moc,

Michal
saab
Věčnej rejpal

Re: Prohlídka

Příspěvek od saab »

mysak001 píše:Pánové, narazil jsem dnes v jednou autobazaru na jednu docela zajímavou Corollu. Protože ale bazarům nevěřím - chtěl bych to před koupí zavézt do servisu na komplet prohlídku.

1/ dá se na komplet prohlídce na většinu věcí přijít? Např. stažené km..
2/ máte prosím tip na člověka v Praze, který by tu prohlídku udělal? Kontakty prosím sem, nebo do soukromé zprávy.

Díky moc,

Michal
Stažené km nejdou ve většině případů poznat. Zaměř se na to jestli dané auto má servisní knížku a pokud ano, tak ji pořádně zkontroluj jestli je správně a pravidelně vyplněna a jestli není razítko i propiska stejná (možnost že je zfalšovaná).
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
los fazeros
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od los fazeros »

nečetl jsem to tady celé,ale musim namítat na uvádění extrémní spotřeby oleje,v rodině se vystřídaly 2KS modelu E12 s motorem 1.6 litru ,a ani jedna nežrala/nežere olej,a to ani v záběhu,což třeba koncernový vozy dělaj rády...

pak tu někdo psal,že citlivost radia je nic moc,nemám problém,at jezdim kde jezdim,radio hraje,občas to zaschrastí,ale to by to nebylo radio že...
řekl bych že citlivost tuneru a kvalita zesilovače na anteně byla pečlivě sladěna..jak u hatch ´02 tak u kombi ´03...

na kolik kč jsi ochoten vyšplhat za voňavej garážovanej kousek v zelenej metle s 39tis km na tacháči s klimou po prvním milujícím majiteli,kterej chce přesednou na subaru?
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Já se přidávám na stranu kritiků autorádia. Jestli budeš jezdit v okolí města, tak se nic neděje, příjem je bezproblémovej, ale jak se podíváš na venkov, tak teda tam je takřka nulovej. Kde na normálním autorádiu chytneš aspoň 3-4 stanice budeš tady rád za 1. Zkušenost ze sedanu '04.
Holomek!
los fazeros
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od los fazeros »

čeče,vono se dělalo víc radií mam ten pocit,já měl obě panasonic,ale celkově bylo víc dodavatelů...to zlatý čísílko co je pod tlačítkem trip navi ti vše řekne....

já jezdim po celej čr,a nikde problém...záleží taky na výrobci anteny,jestli tam montovali jenom bosch,nebo to nakupovali kde se dalo...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“