Weyraak přidám se k tobě,jedu-li do 100km tak jedu tak za 7,5. Jinak popravdě řečeno jsem se nedostal přes 9l. Možná to bude tím, že ji šetřím

co dolejváš ušetříš výměnou dřívější a motor více budeš šetřit.Vidíš co se týče výfukového potrubí já nyní jedu opačným směrem dávám zpátky sérii výfukové potrubí s katem a zadním tlumičem origo plus slušná koncovka s pekným zvukem kvůli vzhledu/to jsem si neodpustil/.Předchozí majitel udělal pár změn a mně se zdá že to původní tovární rešení bude lepší.Pokuď chceš ale investovat pár tisíc za slušnej výrobek renomované firmy která nezlepší jen zvuk nic proti určitě souhlas.Mně nějak ten ,,uřvalej" kterej tam je nyní přestal při přesunech po dálnici bavit.Jsem holt už starší pán
  co dolejváš ušetříš výměnou dřívější a motor více budeš šetřit.Vidíš co se týče výfukového potrubí já nyní jedu opačným směrem dávám zpátky sérii výfukové potrubí s katem a zadním tlumičem origo plus slušná koncovka s pekným zvukem kvůli vzhledu/to jsem si neodpustil/.Předchozí majitel udělal pár změn a mně se zdá že to původní tovární rešení bude lepší.Pokuď chceš ale investovat pár tisíc za slušnej výrobek renomované firmy která nezlepší jen zvuk nic proti určitě souhlas.Mně nějak ten ,,uřvalej" kterej tam je nyní přestal při přesunech po dálnici bavit.Jsem holt už starší pán  

a koncovej tlumič dám pak na inet na prodej.Mimochodem mé auto prý už v nemocnici znaj podle zvuku i dlouhodobě ležící pacienti
  a koncovej tlumič dám pak na inet na prodej.Mimochodem mé auto prý už v nemocnici znaj podle zvuku i dlouhodobě ležící pacienti  tak je čas na změnu zvuku.
 tak je čas na změnu zvuku. ,já najedu s 7A-FE na nádrž cca 800km. Když jedu ráno do práce tak jí valim 100 - 150, ale když jedu nazpátek, tak už někam nechvátam tak jedu 70 - 100. Abych pravdu řek docela mě to překvapilo. Nevim jak se chová 3S-GE, ale u tý jednaosmi se mi líbí, že jí nemusim vytáčet, protože jakmile má nad 2tis. otáček nechá se jet na pětku furt.
 ,já najedu s 7A-FE na nádrž cca 800km. Když jedu ráno do práce tak jí valim 100 - 150, ale když jedu nazpátek, tak už někam nechvátam tak jedu 70 - 100. Abych pravdu řek docela mě to překvapilo. Nevim jak se chová 3S-GE, ale u tý jednaosmi se mi líbí, že jí nemusim vytáčet, protože jakmile má nad 2tis. otáček nechá se jet na pětku furt. ))
))