Vule rizeni na MR2

vše ohledně modelové řady MR2
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

jo servo nemám takže ani nevím kde je :D a rád se něčemu přiučím, abych řekl pravdu tak ani nevim že se dělaj takovy co nejsou hnany motorem :lol:
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

Pozor, ja měl servo jednu dobu nefunkční, páč mi nespínalo relátko serva a můžu říct že bez serva jede MR2 líp jak se servem. :wink: Jde to líp od spodu a celkově se mě to zdála živější... btw. může to být jen pocit...
Toyota MR2 SW20 115kW
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

hm to je slovo do pranice, tak hoši odpojit serva :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Jamal-ty čeče mě se ti to zase minule zdálo živější když sem vyměnil cédéčko Hanky Zagorový za Napalm Death, ale může to být jen pocit... :lol: , sorry neber to zle
to Yokohama-to určitě a pak si ještě kvůli tobě vypnu ABS, aby to byl jako fakt krutej sporťák :lol:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

---)marcelus: ne to zase nemusíš chlape 8) ale na zimu bys toho asi nelitoval :D
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ja uz se do toho nebudu zapojovat zase je to uplne mimo misu

PS. maciku ty poslouchas zagorku jo :D :D :D
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Invader-ne, proč? Jak tě to napadlo? Mno dobře teď už to asi neututlám-poslouchám-ale jenom s Kotvaldem a Hložkem-ty její vyměklý sólový elpíčka neposlouchám..., navíc jsem jenom dělal test jestli to bude mít vyšší výkon na Zetorovou nebo Napalm Death-v té chvíli nešlo o kvalitní prožitek z hudby... :lol:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Tak sem tam včerea nacpal silonový pouzdro, no a zprvu to vypadalo, že je po všem........ale dneska sem zjistil že vůle není při 120 KM/H ale při 140km/h takže se to jenom posunulo směrem nahoru a možná ještě malinko horší
Tak teďka nevím, jestli vyměnit ještě něco(pouzdro na druhé straně??)....dělal to někdo, kdo tu aspoň občas zajde?
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

nemohly by to dělat špatné čepy na táhlech řízení?
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

to právě ne, čepy jsou asi rok starý a jak sem se na ně díval tak byly tuhý jako nový až se zíral právě, jinak táhla maj klouby takový vlažnější ale pochybuju že tím to je, nejsou nějaký v kelu....
ale co sem tak přemýšlel... tak když sem měnil podvozek minulej rok tak se rozhýbalo ve předu horní uložení tlumičů, ložisko se promázlo ne a od té doby to pak dělalo o dost míň ale jestli to může být tím to teda nevím :?: :oops:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Tak....kdo četl tehle topic nemohl přehlídnout že sem řešil vůli řízení. Bylo to svinstvo :lol: ale už není. No stručně, kvůli klidu na duši a vůli na zadní nápravě-která se mi zdála být větší-auto skákalo jako koza při prudkým průjezdu zatáčkou, jsem si koupil sadu polyurethanů na uložení náprav na celý auto. Sice původní gumy když se vydnali vypadaj fakt jako nový což je obdivuhodný..ale zdání klame. Nezapomínat že vůle na řízení můžou dělat i vůle v uložení!!! Každej vždycky říkal čepy nebo bouchlý kola ale nikdo neřešil tohle...Taky mě to vůbec nenapadlo až mi to říkal známej.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Jamal píše:Pozor, ja měl servo jednu dobu nefunkční, páč mi nespínalo relátko serva a můžu říct že bez serva jede MR2 líp jak se servem. :wink: Jde to líp od spodu a celkově se mě to zdála živější... btw. může to být jen pocit...
to nebyl jen pocit. Odběr toho elektrického serva je skoro 60A. Přepočteno na koně jsou to celé 2,o které zatěžuje motor méně alternator,stačí pak ještě někde nějaká horší kostra která nedostatečně převádí a mizí díky té zátěži další proud,který pak chybí na zapalování,vstřik atd.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

koupil sem si táhla na řízení a nesedly(viz. sekce bazar), není o ně zájem tak ani tak, jelikož opravdu nemíním skladovat bordel tak kdyby někdo dělal čepy a chtěl zkusit jestli mu sednou tak je dám zcela zdarma, krom pošty samozřejmě :lol: napadlo mě totiž že to může bejt třeba na revizi 2 jiný než u mě skrz to servo...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

co se mi takhle revanzovat tak mi je posli :) ja je beru
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

jo klidně já už je nechcu ani vidět :) uvidíš třeba pásnou a udělaj radost a třeba taky ne :lol: však pošli adresu SZ
Odpovědět

Zpět na „MR2“