hugo> offtopic funny: na ty zásuvky bacha--- já dostal perdu 230V z lampy, doma nesvítila žárovka, tak sem jí nechal v elektrice... jako že tam proud nejde... když nesvítí logicky... ale pak sem dostal herdu a úplně se mi to lepilo k prstu... když sem ho strčil do tý dirky na žárovku

chtělo mě to sežrat... po 10sec sem prst odtrhnul a řikám si " vole tak to si moh chcípnout kvůli posraný lampě

) minulej tejden sem řešil výměnu digestoře... protože mi už dáávno vyhořela... sem si griloval maso a vyšleh plamen jako mega plamen a hořela i digestoř... roztavil se i ten motůrek na větrák... tak v tom fofru mě nenapadlo nic lepšího než na to chrstout vodu z prdla hrdla.... a světe div se plamen vyšlehnul ještě hustějc... no teď sem dostal novou digestoř, ale ta původní byla buhvíjak napájená na nějakej kus el. rozvodu... tak sem se bál, abych zase nedostal pecku :_) sem ty dráty vytrhnul kombinačkama... ale jako bojim bojim už nechci 230V sem se rozmejšlel asi 30min jestli je mam vytrhnout... přeci nebudu vypínat počítač a pojistky že

ale vytrh sem to... a dobrý jako