Když mrkačka nemrká (5.gen)

vše ohledně modelové řady Celica
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

miguellito píše:fuuha no ja mam problem ze prave sa vysunie aj rozsvieti ale lave sa len rozsvieti ale nevysunie-to znamena ...dake rady kym to rozoberem? to vypada ze len motorek je v prdeli nie? lebo keby boli kable tak ani nesvieti asi....???
to mi delalo taky, u me to byla spatna zasuvka na motorku tak sem zasuvku odstrihnul a napajel to natvrdo a od ty doby no problem, sice je to prasarna :( ale funguje to :)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

draty k motorku jsou jine nez ke svetlum , takze to rozeber , zkus promerit konektory, treba to bude jen ten kontakt a nebo motorek
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

hugo> offtopic funny: na ty zásuvky bacha--- já dostal perdu 230V z lampy, doma nesvítila žárovka, tak sem jí nechal v elektrice... jako že tam proud nejde... když nesvítí logicky... ale pak sem dostal herdu a úplně se mi to lepilo k prstu... když sem ho strčil do tý dirky na žárovku :-) chtělo mě to sežrat... po 10sec sem prst odtrhnul a řikám si " vole tak to si moh chcípnout kvůli posraný lampě :lol: ) minulej tejden sem řešil výměnu digestoře... protože mi už dáávno vyhořela... sem si griloval maso a vyšleh plamen jako mega plamen a hořela i digestoř... roztavil se i ten motůrek na větrák... tak v tom fofru mě nenapadlo nic lepšího než na to chrstout vodu z prdla hrdla.... a světe div se plamen vyšlehnul ještě hustějc... no teď sem dostal novou digestoř, ale ta původní byla buhvíjak napájená na nějakej kus el. rozvodu... tak sem se bál, abych zase nedostal pecku :_) sem ty dráty vytrhnul kombinačkama... ale jako bojim bojim už nechci 230V sem se rozmejšlel asi 30min jestli je mam vytrhnout... přeci nebudu vypínat počítač a pojistky že :-) :lol: :lol: ale vytrh sem to... a dobrý jako 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Smazano... :roll:
Naposledy upravil(a) cera dne čtv 29.04.2010, 20:09, celkem upraveno 1 x.
7g, ZZ231
černa
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

cera píše:Když mrkačka nemrka, kup si novou.... :twisted:
http://www.auto-plus.cz/Car/322889/celi ... Page=jarov
zacinaj mi ty tvoje rejpavi , mimo misu, prispevky vadit, kazdej druhej je o ho.... :roll:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

takze bol v haji motorek,novy slapal hned,
PS: Matessi si to mnel nadherne zbastleny celkom no :D skoro ma porazilo...
plus mam dva postrehy: 1. ak chce niekto iba prehodit motorek a nie cele svetlo tak netreba vobec predsa davat dole tu matku-a sundat to z toho tisichranu-to uz by fakt clovek nenastavil ani dosmrti-ale staci to Tahlo/tiahlo dat dole z toho cepu na motorku-tez som sa bal ze ci to neni na pevno a ci to nezlomim ale bolo to len trochu zarezle a slo to ok a motorek uz potom drzi len na dvoch srobach takze veget.
2.motorek z pofaceliftu a predfaceliftu ma jeden kabel zapojeny inde-no ale aj tak to ide -haluz,
inak cele to bola chutovka fakt pul dne v hajzlu :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“