Charbukow píše:Jasne, uz rozumim, proste E10 95-97 jen 55kW
A mas tam ABS a 2xairbag? Ma smysl dnes kupovat karu bez toho?
Ano, mam. No ja som tiez chcel co najvacsiu vybavu a mal som to stastie a nasiel som Je tam prakticky vsetko, okrem klimy, ta mi chyba No ja osobne by som uz do mensej vybavy nesiel.
Na argumentaci je nejlepší udělat si návštěvu víc aut a porovnávat. Jak jsi dával odkaz na tu čevenou, tak ta měla určitě přes 200tis km to už podle vošáhlýho volantu. To je největší ukazatel dál řadička a pedály samozřejmě i koberec a sedadlo u řidiče.
Modrá je pěkná ale je jen třídvéř tak proto zřejmě ta cena. Taky tam neni vidět motor, interiér vypadá dobře ale na fotkách je vetšina aut hezkých a ve skutečnosti by se u nich nikdo nezastavil.
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA
taky bych se přikláněl k ABS, teď jsem se vrátil z hor a rozhodně mi pomohlo...a ta na fotce??....má technickou do 7/08...nestála celou dobu v bazaru?....když auto z Německa, tak snad radši rovnou...když jsem v létě sháněl auto, koukal jsem i po mazdách...byly pěkný ale fakt měly už rok u nás STK a na diskrétní otázku proč to tak je, mi odpověděli, že u nich prostě už rok auto stojí, blee.... a na nový rozvody bych taky nespoléhal
Tak hlavně se poptat jestli to nebylo bouraný. Konkrétně třeba bych se kouknul v kufru pod koberec, jestli tam někde není nějaká rána, tam se totiž rádo schovává nějaký překvápko, když je auto po bouračce...
Tady u těhle aut je asi zbytečný nějak moc zkoumat korozi, jelikož se skoro vůbec neobjevuje, což je velký plus Ale určitě to nejdřív pořádně projeď, tak se pozná nejvíc...
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
Díkas, zlatá studnice rad Už jsem mu volal a říkal, že tam stojí cca měsíc a už párkrát zlevňovala, tak se ještě přeptám, jak dlouho to bylo, jestli to nebylo spíš měsíc a rok
Ale stejně tak taková kára může stát v Německu, ne?
Jasně, v Německu stát taky může, je to jen jeden z postřehů , a hlavně až se na ní pojedeš podívat, tak nebuď na první pohled nadrženej a trochu se ofrfňuj, nemusíš jí koupit za každou cenu
jak už tady zaznělo, při tom vybírání se dá orientovat podle míry ošoupanosti interiéru, ale zase je hodně relativní. např. volant u corolly se ohladí do absol. lesku už po 80t., potah na sedadlu řidiče už taky není po 150t v nej kondici a motorový prostor by se na tunning srazu z hlediska naleštěnosti vůbec nechytl - a přitom šlape jak hodinky.
Vem si sebou někoho kdo trošku rozumí lakování, protože pokud někdo nědělal po bouračce celolak, tak nově lakované díly vždycky poznáš a u tohoto auta se plechy kvůli koroze nemění. Na druhou stranu, které auto nebylo za ty roky provozu někdy ťuknuté nebo nemá nějaký šrám..
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Je od prvního majitele, nehavarovaná, garážovaná, vypadá úžasně, výbava super, akorát chybí ABS a jeden airbag
Si říkám, že dneska ještě přece jezdí minimálně 50% aut, který ABS nemají, a airbagy taky nejsou 100%. A máme to na ježdění "kolem domu" po okreskách do 50km, na delší cestu se s tím pojede cca 2x ročně.
Je od prvního majitele, nehavarovaná, garážovaná, vypadá úžasně, výbava super, akorát chybí ABS a jeden airbag
Si říkám, že dneska ještě přece jezdí minimálně 50% aut, který ABS nemají, a airbagy taky nejsou 100%. A máme to na ježdění "kolem domu" po okreskách do 50km, na delší cestu se s tím pojede cca 2x ročně.
je hezká, ale chce to fakt vidět.. čumím, že to nic nemá a přitom v tom je klima. I ta dvoubarevná palubní deska je hezčí než celá šedá masa.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Tygra jsem ještě nekontaktoval, ale začíná mi docházet, že to možná bude nejlepší, nechat dovézt na zakázku odjinud, než kupovat "stojáka" nejistého původu, v CZ to je hrozná džungle