Je rozhodnuto, bude to Corollka! Prosím o rady a tipy :)

vše ohledně modelové řady Corolla
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Nemusi :) Ale ak chces e10 LEN s vykonom 63kW tak to budu 12 rocne a starsie kusky. Ja mam 55kW a staci mi to :wink:
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Charbukow
Člen Týmu

Příspěvek od Charbukow »

Jasne, uz rozumim, proste E10 95-97 jen 55kW :)

A mas tam ABS a 2xairbag? Ma smysl dnes kupovat karu bez toho? :)
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Charbukow píše:Jasne, uz rozumim, proste E10 95-97 jen 55kW :)

Já mám taky E10 r.v. 97
2x airbag, ABS, akorát mi tam chybí klima, která je dneska taky dost potřebná v létě :roll:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Charbukow píše:Jasne, uz rozumim, proste E10 95-97 jen 55kW :)

Ano, mam. No ja som tiez chcel co najvacsiu vybavu a mal som to stastie a nasiel som :) Je tam prakticky vsetko, okrem klimy, ta mi chyba :P :oops: No ja osobne by som uz do mensej vybavy nesiel. :)
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Charbukow
Člen Týmu

Příspěvek od Charbukow »

Dobra dobra, tak tedy ABS a 2xpytel minimum a niz nejdu :)

Tak se teda zajedu podivat na tohodle dablika:

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5892662

Dokonce je tam napsany, ze ma novy rozvody a uz jsem tam volal a je i regla v CZ.

Nemate prosim nejakej typ na nakyho znalce Toyot v Praze, kterej by byl ochotnej za uplatu tam se mnou skocit a protuknout ji?

Asi bych obecne nakyho mechanika nasel, ale znalet Toyotic by byl lepší :)

PS: O kolik můžu zkusit ukecat cenu dolů a čím můžu argumentovat? :)
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Na argumentaci je nejlepší udělat si návštěvu víc aut a porovnávat. Jak jsi dával odkaz na tu čevenou, tak ta měla určitě přes 200tis km to už podle vošáhlýho volantu. To je největší ukazatel dál řadička a pedály samozřejmě i koberec a sedadlo u řidiče.
Modrá je pěkná ale je jen třídvéř tak proto zřejmě ta cena. Taky tam neni vidět motor, interiér vypadá dobře ale na fotkách je vetšina aut hezkých a ve skutečnosti by se u nich nikdo nezastavil.
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
zubr
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zubr »

taky bych se přikláněl k ABS, teď jsem se vrátil z hor a rozhodně mi pomohlo...a ta na fotce??....má technickou do 7/08...nestála celou dobu v bazaru?....když auto z Německa, tak snad radši rovnou...když jsem v létě sháněl auto, koukal jsem i po mazdách...byly pěkný ale fakt měly už rok u nás STK a na diskrétní otázku proč to tak je, mi odpověděli, že u nich prostě už rok auto stojí, blee.... a na nový rozvody bych taky nespoléhal
Toyota Corolla 1,4 WTi,1398/71kW,2001
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Tak hlavně se poptat jestli to nebylo bouraný. Konkrétně třeba bych se kouknul v kufru pod koberec, jestli tam někde není nějaká rána, tam se totiž rádo schovává nějaký překvápko, když je auto po bouračce...
Tady u těhle aut je asi zbytečný nějak moc zkoumat korozi, jelikož se skoro vůbec neobjevuje, což je velký plus :) Ale určitě to nejdřív pořádně projeď, tak se pozná nejvíc...
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Charbukow
Člen Týmu

Příspěvek od Charbukow »

Díkas, zlatá studnice rad :) Už jsem mu volal a říkal, že tam stojí cca měsíc a už párkrát zlevňovala, tak se ještě přeptám, jak dlouho to bylo, jestli to nebylo spíš měsíc a rok :)

Ale stejně tak taková kára může stát v Německu, ne? :)
zubr
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zubr »

Jasně, v Německu stát taky může, je to jen jeden z postřehů :wink: , a hlavně až se na ní pojedeš podívat, tak nebuď na první pohled nadrženej a trochu se ofrfňuj, nemusíš jí koupit za každou cenu
Toyota Corolla 1,4 WTi,1398/71kW,2001
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

jak už tady zaznělo, při tom vybírání se dá orientovat podle míry ošoupanosti interiéru, ale zase je hodně relativní. např. volant u corolly se ohladí do absol. lesku už po 80t., potah na sedadlu řidiče už taky není po 150t v nej kondici a motorový prostor by se na tunning srazu z hlediska naleštěnosti vůbec nechytl - a přitom šlape jak hodinky.
Vem si sebou někoho kdo trošku rozumí lakování, protože pokud někdo nědělal po bouračce celolak, tak nově lakované díly vždycky poznáš a u tohoto auta se plechy kvůli koroze nemění. Na druhou stranu, které auto nebylo za ty roky provozu někdy ťuknuté nebo nemá nějaký šrám..
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Charbukow
Člen Týmu

Příspěvek od Charbukow »

Když to tak poslouchám, tak mám sto chutí koupit tuhle:

http://cars.cz/xchanger/uni/carDetail.j ... =undefined

Je od prvního majitele, nehavarovaná, garážovaná, vypadá úžasně, výbava super, akorát chybí ABS a jeden airbag :(

Si říkám, že dneska ještě přece jezdí minimálně 50% aut, který ABS nemají, a airbagy taky nejsou 100%. A máme to na ježdění "kolem domu" po okreskách do 50km, na delší cestu se s tím pojede cca 2x ročně.
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Je pěkná, ale chce to vidět in natura a jestli tomu nerozumíš, tak s někým, kdo tomu rozumí...už's kontaktoval Tygra?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Charbukow píše:Když to tak poslouchám, tak mám sto chutí koupit tuhle:

http://cars.cz/xchanger/uni/carDetail.j ... =undefined

Je od prvního majitele, nehavarovaná, garážovaná, vypadá úžasně, výbava super, akorát chybí ABS a jeden airbag :(

Si říkám, že dneska ještě přece jezdí minimálně 50% aut, který ABS nemají, a airbagy taky nejsou 100%. A máme to na ježdění "kolem domu" po okreskách do 50km, na delší cestu se s tím pojede cca 2x ročně.
je hezká, ale chce to fakt vidět.. čumím, že to nic nemá a přitom v tom je klima. I ta dvoubarevná palubní deska je hezčí než celá šedá masa.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Charbukow
Člen Týmu

Příspěvek od Charbukow »

Tygra jsem ještě nekontaktoval, ale začíná mi docházet, že to možná bude nejlepší, nechat dovézt na zakázku odjinud, než kupovat "stojáka" nejistého původu, v CZ to je hrozná džungle :(
Odpovědět

Zpět na „Corolla“