havaríjna poistka

vše ohledně modelové řady Yaris
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

muco píše:tak,tak...
A verte či nie, v prípade,že sa stane nehoda,budú skúmať aj na tie najmenšie detaily..
:roll: věřím, nevěřím, jedno je jistý. Bordel je v tomhle státě. Odpovědný lidi, včetně policie, nedodržují zákony, nejsou údajně peníze. Na to že věci nefungují, jak mají a jak jsem věřil že fungují, přijdu vždycky až pozdě.. :roll:
Takže možná se vůbec nebude šetřit nehoda co se stala a bude se vyšetřovat něco jen aby se vyšetřovalo... nevěříte, věřte. :shock: (na slovensku jste už aspon trochu pokročili s některýma zákonama)

To co tu píšete je hezký. Ale jsem ted nejak moc ovlivněnej skutečnýma zážitkama - jak se v česku vyšetřují nehody a nežádoucí příhody.. :(
newman
Člen Týmu

Příspěvek od newman »

To asi bylo spis mysleny, ze pojistovna se bude cukat pred vyplacenim penez nez ze policisti budou zkoumat. Ty udelaji jen zaklad presne podle predpisu, aby je nekdo nehonil a jestli plati pojistovna nebo ne....to jim je fuk.
josuk píše:
muco píše:tak,tak...
A verte či nie, v prípade,že sa stane nehoda,budú skúmať aj na tie najmenšie detaily..
:roll: věřím, nevěřím, jedno je jistý. Bordel je v tomhle státě. Odpovědný lidi, včetně policie, nedodržují zákony, nejsou údajně peníze. Na to že věci nefungují, jak mají a jak jsem věřil že fungují, přijdu vždycky až pozdě.. :roll:
Takže možná se vůbec nebude šetřit nehoda co se stala a bude se vyšetřovat něco jen aby se vyšetřovalo... nevěříte, věřte. :shock: (na slovensku jste už aspon trochu pokročili s některýma zákonama)

To co tu píšete je hezký. Ale jsem ted nejak moc ovlivněnej skutečnýma zážitkama - jak se v česku vyšetřují nehody a nežádoucí příhody.. :(
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: bravo

Příspěvek od Bobešek »

newman píše:Tak panove pred vama hluboce smekam.

Musim rict, ze uz jste asi prosli hodne zkusenostma, jelikoz je pravda, ze ti z pojistovny kontrolujou i jestli nemas zrezly vyfuk a jestli to mohlo mit vliv na dopravni nehodu. A pokud ano, tak zaplati skodu a pak otocka a uz mas zahlovat ty.

Pro Bobešek: ten "fond" pojistoven je Ceska kancelar pojistitelu a jde to v pripade nehod bez POV protistrany, cizincu a dalsich podminek.

Jsem rad, ze jezdi na silnicich dostatek "poucenych" ridicu.

Takze jeste jednou bravo bravissimo.
No já pevně doufám že většina cizinců co k nám jede má taky povinné ručení. Měli by mít stejnou zelenou kartu jako my ne? Jinak ta česká kancelář pojistitelů má příjmy ode všech pojišťoven + od neplatičů POV, kterým pilně rozesílají tučné složenky. :D
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Asi tak nejak-ako píše josuk :cry: :cry:
No v každom prípade vždy ide o jednu vec- kto si?! a kým si?!
Si vplyvný človek s SPZ- 007..,ktorý má pod sebou pravnikov ,ktorí vedia obrátiť každú dierku v zákone v tvoj prospech??!! Potom môžeš mať u prd... nejaké STK alebo povinné ručenie ...
8) 8) 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
lubos.x
Člen Týmu

Příspěvek od lubos.x »

Novy Yaris 1.0 Dream HAV +POV u Directu s 5% spoluucasti a s max. bonusem za 3964 kc rocne(ctvrtletni platba 991kc). V cene limit 70/70 mil.,Top asist,Auto help,pojisteni urazu prednich sedadel,ochrana bonusu.
Toyota Yaris Verso 1,5 2001 bylo
Toyota Yaris 1,0 2000 bylo
Nissan Maxima 3,0 2002 bylo
Toyota Yaris 1.0 2011 bylo
Toyota Prius 2008

Obrázek Spotřeba 2008 TOYOTA Prius II (57kW)
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

ja som dostal k autu poistenie od alianzu v hodnote 330 alebo tak nejak :)
akurat uz teraz si to budem musiet zaplatit sam :(
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

lubos.x píše:Novy Yaris 1.0 Dream HAV +POV u Directu s 5% spoluucasti a s max. bonusem za 3964 kc rocne(ctvrtletni platba 991kc). V cene limit 70/70 mil.,Top asist,Auto help,pojisteni urazu prednich sedadel,ochrana bonusu.
Väčší štát - väčšia konkurencia :wink:
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

J8 mám doma pojištěnýho Yarise zákonný+havarijko asi za 2500kaček
J.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“