Ten bordel by som veru chcel vidieť. Alebo radšej ani nie
 S tým zdvihnutým zadkom veru skúsenosť nemám, ale pokiaľ ti vytieklo také množstvo zmesi/vody ako hovoríš, tak je to v poriadku

na to je jednoduchej recept dej do hrnku vařit vodu a přijej pár vaječnejch bílků a zamíchej ale důkladněchmelo píše:No pri tej tvojej vaječnej polievke bol ten tlakový preplach asi na miesteTen bordel by som veru chcel vidieť. Alebo radšej ani nie

S tým zdvihnutým zadkom veru skúsenosť nemám, ale pokiaľ ti vytieklo také množstvo zmesi/vody ako hovoríš, tak je to v poriadku
 no hnus velebnosti už nikdy víc to vidět nechci
 no hnus velebnosti už nikdy víc to vidět nechci 
Jak jste psali že se tam má vejít 4,9 litru, tak tam naleju 4 litry a víc ani ťuka to jsem to lil i hadicema od topení. no třeba si to pak ještě něco nasaje až to nastartuju.dr.knedlo píše:4,9 litru se tam vleze presne podle APM TECmedved.design píše:Lidi potřeboval bych vědět, kolik chladící kapaliny přijde do E9 ,motor 2EE, rv.92, 1.3i 12V, prosím prosím, kolik destilky a kolik fridexu, ale stačí mi kolik celkem, mám to vypláchnout před výměnou?
A kde že se to nachází kouknul bych jesi ho tam taky mám ale teď sem jen tak při zběžnym kouknutí ničehož nenašel...