S tým zdvihnutým zadkom veru skúsenosť nemám, ale pokiaľ ti vytieklo také množstvo zmesi/vody ako hovoríš, tak je to v poriadku

na to je jednoduchej recept dej do hrnku vařit vodu a přijej pár vaječnejch bílků a zamíchej ale důkladněchmelo píše:No pri tej tvojej vaječnej polievke bol ten tlakový preplach asi na miesteTen bordel by som veru chcel vidieť. Alebo radšej ani nie
![]()
S tým zdvihnutým zadkom veru skúsenosť nemám, ale pokiaľ ti vytieklo také množstvo zmesi/vody ako hovoríš, tak je to v poriadku
Jak jste psali že se tam má vejít 4,9 litru, tak tam naleju 4 litry a víc ani ťuka to jsem to lil i hadicema od topení. no třeba si to pak ještě něco nasaje až to nastartuju.dr.knedlo píše:4,9 litru se tam vleze presne podle APM TECmedved.design píše:Lidi potřeboval bych vědět, kolik chladící kapaliny přijde do E9 ,motor 2EE, rv.92, 1.3i 12V, prosím prosím, kolik destilky a kolik fridexu, ale stačí mi kolik celkem, mám to vypláchnout před výměnou?
A kde že se to nachází kouknul bych jesi ho tam taky mám ale teď sem jen tak při zběžnym kouknutí ničehož nenašel...