za kolik se jezdí s GT FOUR?
- Mára GT-i
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja taky pridam svoji zkusenost.
Muj dvoulitrik (bez turba) se spotrebou nema problem, pomerne dost ji honim a bere si v prumeru tak 8,5l - 9l / 100km (hacek je v tom, ze si papne taky olej a je docela lina v kopci, ale pres zimu to snad uz dam dokupy)
Na to jak s tim jezdim, jsem u benzinky vzdycky fakt spokojenej
Muj dvoulitrik (bez turba) se spotrebou nema problem, pomerne dost ji honim a bere si v prumeru tak 8,5l - 9l / 100km (hacek je v tom, ze si papne taky olej a je docela lina v kopci, ale pres zimu to snad uz dam dokupy)
Na to jak s tim jezdim, jsem u benzinky vzdycky fakt spokojenej
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
- CS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ukaz mi niekoho, kto by isiel na civilnom (aj ked je to GT4) plnu palbu 100km na okruhu... to by bol uplny magar, lebo to auto by v najlepsom mozno prezilo a sofer tiez...greddy píše:a kolik si to vezme pri 100km pri plny zatezi? treba na okruhu...
nekdo psal ze se to da pocitat pres vstriky ale idaho sam povidal ze mu supra davala vice nez by mela...a hlavne to ani spocitat neumim
na babe(jazdi sa tam E do kopca) som tomu (205) trochu stupil na krk (mison este mam pud sebazachovy a cim som starsi tym viac) a po 15min mi odisli dovtedy perfektne fungujuce 4piestikove brzdy, mal som pocit ze brzdovy pedal je napojeny na lanko ktore sa roztrhlo... polhod chladenia a bolo ok.
100km plnu palbu ti na okruhu nevydrzi ani ferarri a spol, nie kvoli spotrebe, ale kvoli tomu co tam zlikvidujes, kamos predava taketo hracky www.carexclusive.sk a kazdeho klienta varuje, ze si kupuje civilne a nie zavodne auto, ze ked to chce ist smazit na okruh tak nech pocita ze ho to bude stat niekolko 100tis ak nehavaruje.... ale to sme uz trochu OT
packa na turbu = boostcontrol
mozes si na nom nastavit niekolko stage 1-5 BLITZ dualsol... mozes mat eko az dragrase.... v praxi mozes jazdit turbo s konstantnym tlakom aky ma pri 3tis otackach, alebo to natlakujes az do prasknutia.... mod mozes prepnut jednoduchym stlacenim buttonu

na Carlosovi som bezne-civilne jazdil 9l, staci radit pod 3tis kde turbo este spi a vobec to nebilo line, lebo som jazdil ako zvysok populacie.... nikdy som nemeral plnu palbu- nema palubny pocitac, ale nikdy som nezaregistroval vyzsiu spotrebu ako 14l
GT4 je to same akurat ten vacsi udaj je cca o 1-2l vyzsi
... ved aj na fobii palubny ukaze aj 30l a plna palba je relativny pojem...
GT4 ako civilne auto ma spotrebu 9-15 podla toho ako budes jazdit... napriklad moja sestra ma priemernu za 100tiskm na litrovom yarise.. 9,2 a to preto lebotam musi mat stale plyn na podlahe ked chce aby to auto islo na dialnici aspon 140, ja som raz na nom isiel do brna a pri konstantnej 120 som mal spotrebu 12,5 lebo fukal riadny protivietor a auto lahke ako pierko

CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
HILUX DC
INFINITI FX
...
2 greddy: ty kecy okolo jsou bohužel dost podstatnou částí nákladů na provoz - to auto nejezdí jen na benzín. Protože jestli s tim někdo chce jezdit na plnej plyn ať si tam rovnou připočte pravidelné výměny po cca. 10-15tis destiček, kotoučů, pneumatik, spojky. Pokud s tím chce jezdit opravdu pilu, neni to nové auto, takže počítat diferenciály, převodovku - a to jen za předpokladu, že motor a turbo bude 100%.
Škoda že už sem nechodí Pavel Vlček. Ten by mohl vysvětlit, jak po celodenním lítání po letišti bokem můžeš měnit diferenciály.
Na JDM meeting přijel člověk se zánovní Imprezou WRX. Má to auto fakt pro zábavu a náklady na 10t najetých km se šplhaj někam ke 20-30tisícům kreditů českých - bez benzínu.
Škoda že už sem nechodí Pavel Vlček. Ten by mohl vysvětlit, jak po celodenním lítání po letišti bokem můžeš měnit diferenciály.
Na JDM meeting přijel člověk se zánovní Imprezou WRX. Má to auto fakt pro zábavu a náklady na 10t najetých km se šplhaj někam ke 20-30tisícům kreditů českých - bez benzínu.
jenze me uz vytaci jak kazdej odpovida jen ne na to na co se nekdo pta
fakt jak u blbejch
me zajimalo kolik lze protlacit maximalne benzinu pri plny jizde a je jedno jestli to bude plna jizda na 10km ktera se pak da vynasobit 10 a ziskame tak 100km...to je ten dotaz tak slozitej ze ho nikdo nedokaze zodpovedet?
idaho mi rikal ze jeho supra zvlada +-50 litru pri plny nalozi...

me zajimalo kolik lze protlacit maximalne benzinu pri plny jizde a je jedno jestli to bude plna jizda na 10km ktera se pak da vynasobit 10 a ziskame tak 100km...to je ten dotaz tak slozitej ze ho nikdo nedokaze zodpovedet?
idaho mi rikal ze jeho supra zvlada +-50 litru pri plny nalozi...
- CS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
greddy-vecnej rejpal
podla mojho nazoru takato hovadina asi nikoho kto ma toto auto asi nezaujima je to udaj ktory nema bohvieaku vypovednu hodnotu a bolo by zbytocne to zistovat, a asi by bol aj problem to niekde bezpecne zistit (co je relativne) ja by som ti to urcite nezistoval...
neviem si predstavit a ani by som to nechcel ist s GT4 po dialnici na patke rucicka v obmedzovaci...ked chces byt na sracku nech sa paci, bude to urcite cez 250 a ked ti nejaky kamion iduci 80 skoci na poslednu chvilu do cesty, tak to uz nerozchodis...
to auto nieje Dragster ale je to auto odvodene z rally (alebo opacne) a tak ako ani ja nemam rad velke rychlosti po rovnej ceste tak aj to auto miluje zakruty a klukate vlasenky ci uz z dobrym alebo horsim povrcho a je mi jedno ci idem 80 alebo 130 ked idem na hrane a uzivam si to
ak chces raketu s plochou drahou letu tak uvazuj o supre TT...
podla mojho nazoru takato hovadina asi nikoho kto ma toto auto asi nezaujima je to udaj ktory nema bohvieaku vypovednu hodnotu a bolo by zbytocne to zistovat, a asi by bol aj problem to niekde bezpecne zistit (co je relativne) ja by som ti to urcite nezistoval...
neviem si predstavit a ani by som to nechcel ist s GT4 po dialnici na patke rucicka v obmedzovaci...ked chces byt na sracku nech sa paci, bude to urcite cez 250 a ked ti nejaky kamion iduci 80 skoci na poslednu chvilu do cesty, tak to uz nerozchodis...
to auto nieje Dragster ale je to auto odvodene z rally (alebo opacne) a tak ako ani ja nemam rad velke rychlosti po rovnej ceste tak aj to auto miluje zakruty a klukate vlasenky ci uz z dobrym alebo horsim povrcho a je mi jedno ci idem 80 alebo 130 ked idem na hrane a uzivam si to
ak chces raketu s plochou drahou letu tak uvazuj o supre TT...
HILUX DC
INFINITI FX
...
HILUX DC
INFINITI FX
...
ach boze uz radsi nic to je domluva jak.... 
nevim co je na tom slozityho.ja jsem jel 10 km na plno mezi okreskama pak sem si dojel natankovat a uz sem vedel kolik mam spotrebu pri ostry jizde..ne kombinovanou ale momentalni kdyz se slapne na krk..
tak prosim odpovidat na dotazy razne a bez kecu okolo
ale vidim ze tady se to neda..kazdej musi ukazat ze toho vi nejvice 
btw CS ja alespon kdyz dam nekomu slovo tak ho drzim

nevim co je na tom slozityho.ja jsem jel 10 km na plno mezi okreskama pak sem si dojel natankovat a uz sem vedel kolik mam spotrebu pri ostry jizde..ne kombinovanou ale momentalni kdyz se slapne na krk..
tak prosim odpovidat na dotazy razne a bez kecu okolo

btw CS ja alespon kdyz dam nekomu slovo tak ho drzim

- DrGis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
bohužel ti taky přímo neodpovím, protože jsem na tom s odvahou podobně jak CS - jet na dálnici s GT4 plný knedlík je o životgreddy píše:tak se zeptam pro nechapavy jinak...kolik si vezme pri jizde na dalnici na plnej plyn...zajima me to ..ty kecy okolo me vazne nezajimaj
pravidelně jezdím trasu Brno - Zlín, případně jeho okolí a třeba právě když jedu po dálnici přes Kroměříž, tak mám spotřebu nižší než přes Buchláky
TOYOTA CELICA ST205
Sak som uz davno pisal.. celicaT na 440ccm vstrekovace, vypocitaj si aku ma spotrebu na 100% terabars na 5 minut. 1,76 litra za minutu by zral keby boli stale otvorene, co sa nikdy nestane je to zlozitejsie na vypocet lebo nevieme ako dho je otvoreny vstrekovac pri 7000rpm.greddy píše:ach boze uz radsi nic to je domluva jak.... :D
tak prosim odpovidat na dotazy razne a bez kecu okolo :) ale vidim ze tady se to neda..kazdej musi ukazat ze toho vi nejvice :)
btw CS ja alespon kdyz dam nekomu slovo tak ho drzim ;)
Celica All-trac
- CS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
greddy...
zatial som neskusal a ani nebudem... cakaj, mozno to niekdo pre teba spravi...
s tym slovom... ja som nic neporusil, ale momentalne riesim uplne ine veci... z mojej strany to stale plati
zatial som neskusal a ani nebudem... cakaj, mozno to niekdo pre teba spravi...
s tym slovom... ja som nic neporusil, ale momentalne riesim uplne ine veci... z mojej strany to stale plati
HILUX DC
INFINITI FX
...
HILUX DC
INFINITI FX
...