Jo muzou, ale musi mit tusim 70% propustnost....Dark píše:mozu bit folie aj na prednich bocnich sklach ???????? myslim legalne
folie na sklo
jo, jo... přesně tak. Taky jsem slyšel že na to jsou hákliví celníci při přechodu hranic... každopádně uvidíme, vyzkouším co budou říkat Němci, Rakušáci, Italové a Francouzi na 40% propustnost předek a 20% propustnost zadekDrGis píše:přední boční okna mohou být zatmavena na max 30%, tzn. 70% světla musí projít
větší zatmavení je hlavně na problémy při STK

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je úplně jednoduchý, stejně na hranicích musíš stáhnout okýnkoMalpaso píše:jo, jo... přesně tak. Taky jsem slyšel že na to jsou hákliví celníci při přechodu hranic... každopádně uvidíme, vyzkouším co budou říkat Němci, Rakušáci, Italové a Francouzi na 40% propustnost předek a 20% propustnost zadek

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
to jsou JDM svetla ne? kde si k nim prisel? co sem koukal jsou dosti mastnyMalpaso píše:jo, jo... přesně tak. Taky jsem slyšel že na to jsou hákliví celníci při přechodu hranic... každopádně uvidíme, vyzkouším co budou říkat Němci, Rakušáci, Italové a Francouzi na 40% propustnost předek a 20% propustnost zadekDrGis píše:přední boční okna mohou být zatmavena na max 30%, tzn. 70% světla musí projít
větší zatmavení je hlavně na problémy při STK
Ja Ma ani se neptej
jemu to jde te jeho malé vylepšení jak píla mě se zdá že to jde líp jak moja Celica.Máme pomalu auta jak dvojčata jen on má 1,8 s ,,malým tunignem" a ja jak si videl 2,0 a kdybys naše dvě postavil vedle sebe když teď na mojí budou ty fólie tak je bude ještě hůř rozeznat
ale to pod kapotou no Malpasova ,,hrůza a des" dotěď mám z toho hůsí kůži /jo má čiré světla/ a od 2.0 GT ji rozeznáš při mírně důkladnější prohlídce vše on si upravil do barvy :lol:Ať ti pak ukáže motor!!!!S tím Turbem!!!a vysvětlí ten zbytek!!!
Doky

Nějaké ty auta doma jsou.
Ahoj Greddy máš pravdu psal jsem to v absolutním spěchu mezi ambulancema, jak /rychlou smsku/
. Ja-Ma a Malpaso přesně pochopěj když si budou psát a odpovídat
Oba jsem měl tu čest poznat a mluvit s nima o svých autech tak oni to budou vnímat,pochopí a přeložej si tu mou slátaninu :lol:Dnes jdu ukázat auto k fóliím tak mi snad neřeknou šílenou sumu jak v minulé firmě.Čárky jsem už stíhal psát.Ufff letím na předání služby.Doky

Nějaké ty auta doma jsou.
Já to chápu naprosto přesněgreddy píše:promin ale tvuj post absolutne nechapu)))))))) jestli to bude absenci carek nebo ja nevim

p.s.: jo jsou to JDMka a jo jsou pěkně mastný

to je jen taková slovní hříčkaja_ma píše:2Malpaso Prosimte co to znamena to: pod kapotou 7AFE na sTerodiech ????? na sTerodiech???

2 Malpaso: Nezkonil jsi to nějak s těma generacema? Že má mít větší výkon než 4. gen 3s-ge (150ps) je samozřejmost ale to s tim krouťákem nedává trochu smysl. Mam pocit, že 3. gen neměla tak závratnej krouťák že byses tu s ním takhle chlubil.
Pokud jsi myslel 5. nebo 6. gen tak to potom jo. 

Člověk si nevybírá auto, auto si vybírá člověka.
přesně tak jak už bylo napsánoskeeter píše:2 Malpaso: Nezkonil jsi to nějak s těma generacema? Že má mít větší výkon než 4. gen 3s-ge (150ps) je samozřejmost ale to s tim krouťákem nedává trochu smysl. Mam pocit, že 3. gen neměla tak závratnej krouťák že byses tu s ním takhle chlubil.Pokud jsi myslel 5. nebo 6. gen tak to potom jo.

4.gen 3SGE (př. 6.gen celica SS-III) -> 200HP
3.gen 3SGTE (př. 6.gen celica GT-four) -> 305nm