folie na sklo

vše ohledně modelové řady Celica
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Dark píše:mozu bit folie aj na prednich bocnich sklach ???????? myslim legalne
Jo muzou, ale musi mit tusim 70% propustnost....
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

DrGis píše:přední boční okna mohou být zatmavena na max 30%, tzn. 70% světla musí projít
větší zatmavení je hlavně na problémy při STK
jo, jo... přesně tak. Taky jsem slyšel že na to jsou hákliví celníci při přechodu hranic... každopádně uvidíme, vyzkouším co budou říkat Němci, Rakušáci, Italové a Francouzi na 40% propustnost předek a 20% propustnost zadek :D

Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Malpaso píše:jo, jo... přesně tak. Taky jsem slyšel že na to jsou hákliví celníci při přechodu hranic... každopádně uvidíme, vyzkouším co budou říkat Němci, Rakušáci, Italové a Francouzi na 40% propustnost předek a 20% propustnost zadek :D
to je úplně jednoduchý, stejně na hranicích musíš stáhnout okýnko :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Malpaso píše:
DrGis píše:přední boční okna mohou být zatmavena na max 30%, tzn. 70% světla musí projít
větší zatmavení je hlavně na problémy při STK
jo, jo... přesně tak. Taky jsem slyšel že na to jsou hákliví celníci při přechodu hranic... každopádně uvidíme, vyzkouším co budou říkat Němci, Rakušáci, Italové a Francouzi na 40% propustnost předek a 20% propustnost zadek :D

Obrázek
to jsou JDM svetla ne? kde si k nim prisel? co sem koukal jsou dosti mastny
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

2Malpaso Prosimte co to znamena to: pod kapotou 7AFE na sTerodiech ????? na sTerodiech???
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja Ma ani se neptej :lol: jemu to jde te jeho malé vylepšení jak píla mě se zdá že to jde líp jak moja Celica.Máme pomalu auta jak dvojčata jen on má 1,8 s ,,malým tunignem" a ja jak si videl 2,0 a kdybys naše dvě postavil vedle sebe když teď na mojí budou ty fólie tak je bude ještě hůř rozeznat :lol: ale to pod kapotou no Malpasova ,,hrůza a des" dotěď mám z toho hůsí kůži /jo má čiré světla/ a od 2.0 GT ji rozeznáš při mírně důkladnější prohlídce vše on si upravil do barvy :lol:Ať ti pak ukáže motor!!!!S tím Turbem!!!a vysvětlí ten zbytek!!! :wink: Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

promin ale tvuj post absolutne nechapu :))))))))) jestli to bude absenci carek nebo ja nevim :D
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ahoj Greddy máš pravdu psal jsem to v absolutním spěchu mezi ambulancema, jak /rychlou smsku/ :lol:. Ja-Ma a Malpaso přesně pochopěj když si budou psát a odpovídat :lol: Oba jsem měl tu čest poznat a mluvit s nima o svých autech tak oni to budou vnímat,pochopí a přeložej si tu mou slátaninu :lol:Dnes jdu ukázat auto k fóliím tak mi snad neřeknou šílenou sumu jak v minulé firmě.Čárky jsem už stíhal psát.Ufff letím na předání služby.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
kufor
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kufor »

@malpaso
mas moc pekne auto ;)
tak nejak si predstavujem svoju celicu
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

greddy píše:promin ale tvuj post absolutne nechapu :))))))))) jestli to bude absenci carek nebo ja nevim :D
Já to chápu naprosto přesně :D. Je to pár týdnů co jsem Dokyho svezl ;) a navíc jsme zjistili že krom toho že on ma GT a já ST ty auta vypadají skoro stejně :)

p.s.: jo jsou to JDMka a jo jsou pěkně mastný :)
ja_ma píše:2Malpaso Prosimte co to znamena to: pod kapotou 7AFE na sTerodiech ????? na sTerodiech???
to je jen taková slovní hříčka ;). Správně bych měl psát 7AFTE (tzn. 7AFE s turbínou). Díky všem úpravám šel výkon nahoru tak že mám výkon větší než 4gen. 3SGE (SS-III Celica) a kroutící moment větší než 3gen. 3SGTE (GT-four) :)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ty mas preplnovanou 1.8ku? tak to tady budes asi prvni.ze ses tady nepochlubil s podrobnostma..docela me to zajima...taky premejslim ze zacnu foukat do 3S-GE az sezenu nakou alternativu do vnitrnosti :)
skeeter
Člen Týmu

Příspěvek od skeeter »

2 Malpaso: Nezkonil jsi to nějak s těma generacema? Že má mít větší výkon než 4. gen 3s-ge (150ps) je samozřejmost ale to s tim krouťákem nedává trochu smysl. Mam pocit, že 3. gen neměla tak závratnej krouťák že byses tu s ním takhle chlubil. 8) Pokud jsi myslel 5. nebo 6. gen tak to potom jo. :thumbsup:
Člověk si nevybírá auto, auto si vybírá člověka.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

on nemyslel generace aut ale motoru pokud sem to dobre pochopil..

v 5. generaci je 2generace motoru 3S-GE..v 4očku je 3gen a 4gen je beams motor pro japonsky celdy lexuse a podobne
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Jj presne jak pise tady kolega Greddy :lol: :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

skeeter píše:2 Malpaso: Nezkonil jsi to nějak s těma generacema? Že má mít větší výkon než 4. gen 3s-ge (150ps) je samozřejmost ale to s tim krouťákem nedává trochu smysl. Mam pocit, že 3. gen neměla tak závratnej krouťák že byses tu s ním takhle chlubil. 8) Pokud jsi myslel 5. nebo 6. gen tak to potom jo. :thumbsup:
přesně tak jak už bylo napsáno :) mluvil jsem o generacích motoru, tzn.:

4.gen 3SGE (př. 6.gen celica SS-III) -> 200HP
3.gen 3SGTE (př. 6.gen celica GT-four) -> 305nm

:)
Odpovědět

Zpět na „Celica“