Jak se vam libi tahle celda?

vše ohledně modelové řady Celica
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Každý máme své představy o kráse.Mě osobně se ta červaná líbí.I když by měla pod kapotou třeba 1,6ku.Nemám rád přeplácaný auta ověnčený laminátem až po zem a hliníkový křídla. Jen k mýmu ideálu tomu chybí límcová kola.Ty já fakt můžu.....hmmmm :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ja nerek ze se mi nelibi!!!!!!!, Carlose povazuji za jedno z nejkrasnejsich japonskych aut , jeste kdyz ma rally polepy, dvakrat jsem videl v Budejovicich celicku s polepama - to byla nadhera (doufam ze ta Lenulky bude taky tak povedena)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mne neslo o to,,aby som to nazval tuningom,,,ale o to,, ze to je velmi lahka uprava,,ktora pasuje Celice a nieje zbytocnym naplacanim blbosti na auto,, ked porovnas tuto,, s tou co bola na zaciatku,,tak to je chuderka ta prva,,,
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

Jeste sem nasel taketo foto ale toto je fakt katastrofa ne?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

Dubac260 píše:Jeste sem nasel taketo foto ale toto je fakt katastrofa ne?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
JJ, to je moc, proste kentus :-) Taky moc nemusim, kdyz nekdo placne uni kridlo na to puvodni...bud jedno, nebo druhe...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ako s tym prednym naraznikom parkuje,,, moc to trci do sirky,,, a zanikli pri nom aj tie listy pod kapotou
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak dneska nastala velka zmena, ram sel ven, je rozrezany na 4 a vice kusu, a pripasovava se tam postupne a pridame jeste 3 trubky navic, at to teda nejak vypada a at to ma hlavne ucel, jinak k tem sedackam, na stalo tam bude jen jedna, a podle potreby se bude ta od spolujezdce pridavat, casem budou skorepiny, ale vsechno nejde naraz, budu rada kdyz to do srazu stihnu vsechno dat do kupy :idea: dekuju za kladne komentare, jsem rada ze se to libi :oops:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Leňulko, jestli se Ti libil ten ram, tak sis ho tam mela nechat, na keci ostatnich ses mela vykaslat, treba zrovna na ty moje... koukal jsem ze tam mas sedacku ze 4.generace... coz to?
Celica 1,6STi
Obrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak bud to nectes cele moje prispevky, nebo si delas srandu, ten ram tam zustava, dokonce se jeste pridavaji trubky takze bude funkcnejsi

sedacku mam ze 4 gen pac na skorepinu ted neni a moje sedacky jsem prodala jednomu ze clenu fora :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jasny, srandu si nedelam, jen jsem to cetl asi moc brzo poranu, prehledl jsem slovo pripasovavam.. jak jsem videl rozrezan, tak me napadali uz vselijake moznosti.. no bylo mi divny s tou sedackou, kdyz je to 5.generace, taxem se zeptal a o tech skorepinach si psala, to ja vim, chapu ze penize na ne sehnat neni lehke...
Celica 1,6STi
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

1 sitcom

Příspěvek od micron »

Leňulka> mě tak napadlo, jak si z celdy děláš ultralighta-letadlo, že mam v obejváku 1 sedačku z Mitsubishi Eclipse- pro řidiče. Je dooost lehká- oproti 5G/4G má spc. 4stupňový štelování beder, je v super stavu, ale je pouze pro velmi štíhlé jedince :lol: Koleje by se asi musely předělat... to nevim. Ale přijde mi to jako zajímavější alternativa k těm standard skořepinám, který nejsou tak pohodlný a jsou předražený.
(já jí mam na paření PS2- Gran Turisma 4 a Tekkena 5) takže celkem nevyužitá. :wink: picture:
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

mno jo, 1,6 ala fast and furios.. :D:D
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

náhodou.. až na ty prahy pěkná, jen teda nevim co to má ejště na tý kapotě, ale nic hroznýho to neni...
btw jak tak koukám taxou upravený jen 1,6tky... že to ty lidi baví, ta mrcha nejede a oni se snaží aby vypadala ještě "rychlejš":)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

celica mi prijde jako tuningove nepristupny...ma specifickej tvar a skoro nic jinyho nez serie tomu neslusi
Odpovědět

Zpět na „Celica“