Kolísání otáček a výkon

vše ohledně modelové řady Celica
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Arnie už to máš ?Na kolik ta sranda celkově i s prací vyšla.Neuděláš nejaké foto?Jak vypadala ta stará atd.?Máš galerii tak to tam doplň 8) Docela mě to zajímá určitě se k tomu časem taky dopracuju na své 6 g.Doufám že zdejší mechanik to umí taky vyměňovat když přijde čas , do Znojma Floki se mi nechce :P ale zas na druhé straně....Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Celerak:

máš pravdu, je to už dlouho co sem to dělal... motor se musí akorát podložit.. já sem ho trošku vyklonil aby to šlo líp šikmo ven

jinak jsi to popsal naprosto přesně a osvěžil jsi mi pamět, protože sem kvůli tomu musel dokonce i přemýšlet :wink: :wink: :D
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Zdar Arni,sem te dneska videl,tak to jeste trapis,nebo už mas tu spojku novou?ja vcera prohnal cmeldu a spokojenost...ja mam spojku v poho :lol: :lol:
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Doky píše:Arnie už to máš ?Na kolik ta sranda celkově i s prací vyšla.Neuděláš nejaké foto?Jak vypadala ta stará atd.?Máš galerii tak to tam doplň 8) Docela mě to zajímá určitě se k tomu časem taky dopracuju na své 6 g.Doufám že zdejší mechanik to umí taky vyměňovat když přijde čas , do Znojma Floki se mi nechce :P ale zas na druhé straně....Doky
EE ještě to není,..bude to v pátek,....takže jsem ji chuděru ještě musel potrápit,...v Pátek to bude

Díly mne vyšly u Idaha na 4400,- jinak SUPER CENA ,...abych ho trochu pochválil,...a montáž bude kolem 2800,-
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Za ty peníze není co rešit máš pravdu je to k výměně a pak budeš opět lítat a mít,,prožitky" jen ji od samé radost nespal na 6tý križovatce :wink:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Arnie už to máš udělané?Kde Ti teď po výměně zabírá ,,spojka"?Byl s tím nejakej problém při výměně?Jak dlouho jim to v servisu trvalo?Díky za odpověď.Doky
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Doky píše:Arnie už to máš udělané?Kde Ti teď po výměně zabírá ,,spojka"?Byl s tím nejakej problém při výměně?Jak dlouho jim to v servisu trvalo?Díky za odpověď.Doky
Zdar,....hotovo,..spojka zabírá krásně, bylo to tam zhruba 8 hodin. Cena 2800,- a ta stará byla pěkně namodralá,.... :-) Zabírá zhruba v polovině pedálu
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Graatuluji!!!assi me to taky bude cekat, moje spojka bere nahore...
Celica 1,6STi
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Dík za odpověď ArnieGT.Cena myslím že dobrá za výměnu.Jsem moc rád že to máš udělané.Já nyní nestíhám nic dělat, potřeboval bych nahodit mlhovky a dát fólie.Stihnu akorát asi Xenony když se mi ozve Ditri a koupím je pak ti pošlu jak to vypadá před a po aplikaci.Jó a spojka mi taky zabírá v půlce.Doky
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Doky píše:Dík za odpověď ArnieGT.Cena myslím že dobrá za výměnu.Jsem moc rád že to máš udělané.Já nyní nestíhám nic dělat, potřeboval bych nahodit mlhovky a dát fólie.Stihnu akorát asi Xenony když se mi ozve Ditri a koupím je pak ti pošlu jak to vypadá před a po aplikaci.Jó a spojka mi taky zabírá v půlce.Doky
xenony no parádička,...tak to jistě pošli fotečky,...jsem zvědavý,... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Celica“