EE ještě to není,..bude to v pátek,....takže jsem ji chuděru ještě musel potrápit,...v Pátek to budeDoky píše:Arnie už to máš ?Na kolik ta sranda celkově i s prací vyšla.Neuděláš nejaké foto?Jak vypadala ta stará atd.?Máš galerii tak to tam doplňDocela mě to zajímá určitě se k tomu časem taky dopracuju na své 6 g.Doufám že zdejší mechanik to umí taky vyměňovat když přijde čas , do Znojma Floki se mi nechce
ale zas na druhé straně....Doky
Zdar,....hotovo,..spojka zabírá krásně, bylo to tam zhruba 8 hodin. Cena 2800,- a ta stará byla pěkně namodralá,....Doky píše:Arnie už to máš udělané?Kde Ti teď po výměně zabírá ,,spojka"?Byl s tím nejakej problém při výměně?Jak dlouho jim to v servisu trvalo?Díky za odpověď.Doky
xenony no parádička,...tak to jistě pošli fotečky,...jsem zvědavý,...Doky píše:Dík za odpověď ArnieGT.Cena myslím že dobrá za výměnu.Jsem moc rád že to máš udělané.Já nyní nestíhám nic dělat, potřeboval bych nahodit mlhovky a dát fólie.Stihnu akorát asi Xenony když se mi ozve Ditri a koupím je pak ti pošlu jak to vypadá před a po aplikaci.Jó a spojka mi taky zabírá v půlce.Doky