Tak jsem do své corolly E-10 konečně sehnal přístrojovku s otáčkoměrem, ale jelikož mám rok výroby 94 65 Kw a přístrojovka je z corolly
rok 96 55 Kw, potvrdily se moje obavy a po instalaci funguje jen část přístrojovky.
Pokud někdo víte, jak to vyřešit (pravděpodobně přeházením jednotlivých kabelů v konektorech), dejte mi prosím vědět.
Záměna pal. přístrojů-otáčkoměr
Před časem jsem tam zkoušel přístrojovku s otáčkoměrem z 1,6 ze stejného roku jako mám auto - ta fungovala dobře, až na zkreslení tachometru.
Pak jsem tam zkusil dat z 1,4 neznámého roku výroby označení E44, ta nefungovala, ale to jsem přičítal její vadě, teď jsem tam vyzkoušel E44 z roku 96 a zase je nefunkční.
Pak jsem tam zkusil dat z 1,4 neznámého roku výroby označení E44, ta nefungovala, ale to jsem přičítal její vadě, teď jsem tam vyzkoušel E44 z roku 96 a zase je nefunkční.
TOYOTA COROLLA LIFTBACK 1.3 1986 Prodáno
TOYOTA COROLLA LIFTBACK 1,4 1994 Prodáno
Petrr> Už sem to tu psal, corolly do 95 a nad 95 mají jinou palubní elektriku, proto ty přístrojovky nefungují. Potvrzeno kdysi přímo servisem toyoty a jejich elektrickýma schématama.
Chybu ve tvým autě nehledej
Chybu ve tvým autě nehledej

Holomek!
Vyšla mě na 700,-Jimmi píše:A za kolik jsi ji koupil......?Petrr píše:Asi se prostě smířím s tím, že mi není souzeno mít na corolle otáčkoměr - pokud někdo máte novější typ E10, tak vám přístrojovku za stejnou cenu, za jakou jsem jí koupil, přenechám.
TOYOTA COROLLA LIFTBACK 1.3 1986 Prodáno